Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετικό η Όχι?? Βοήθεια!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η PEP είπε:

Ελα μην απογοητεύεσαι.. . Τον επόμενο μήνα επιθεση πάλι!!!! Θα παραμείνω συγκρατημένημέχρι τη χοριακή και το γιατρό γιατιγιατί Πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως και εύχομαι μαι σε σενα σύντομα να δεις ένα + ???

Ολα καλα θα πανε!!! Κανε κ τη χοριακη σου πηγαινε να σε δει κ ο γιατρος και μην αγχωνεσαι!!! Σε λιγους μηνες θα κρατας το νινι σου! 

Ειχα περισσοτερες ελπιδες αυτο το μηνα, αλλα δεν πειραζει! Προσπαθουμε κ οταν θελησει εκεινο θα ερθει! Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της χοριακή μου! 

5.411,7 !!!!!!! 

Την Τετάρτη έχω τον πρώτο μου υπέρηχο.. .

Πιστεύετε είναι ψηλά οι μονάδες?? Μου το είπαν 3!!!  ( κάτι διάβασα για μυλη κυηση) 

Έχει καμία αντίστοιχη εμπειρία??  ΤΕΠ 19/6 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η PEP είπε:

5.411,7 !!!!!!! 

Πιστεύετε είναι ψηλά οι μονάδες?? Μου το είπαν 3!!!  ( κάτι διάβασα για μυλη κυηση) 

Συγχαρητήρια!!! Πόσες μέρες μετά τη καθυστερηση έκανες την χοριακη? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η PEP είπε:

Περίμενα στις 17/7 Και την έκανα στις 24/7...

Νομίζω πως είναι καλά σαν νούμερο!! Και γιατί μαρή να είναι μυλη κυηση και να μην είναι δίδυμη κύηση ε? Άντε χαλάρωσε πουλάκι μου και υπομονή να πας για υπέρηχο!! Καλή υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!

Δημοσίευση
στις On 26/7/2019 at 7:07 ΜΜ, ο/η PEP είπε:

5.411,7 !!!!!!! 

Κοριτσακι μου συγχαρητηρια!!! Δεν ειμαι ειδικη αλλα πιστευω οτι ειναι καλες οι τιμες! Μην ακουω βλακειες για μυλη κυηση! Οι αποριες σου θα σου φυγουν ολες στον υπερηχο!  Τσεκαρε κ αυτο το site! νομιζω οτι εισαι μια χαρα!

https://frezyland.gr/v-xoriakh-v-hcg-times-ana-evdomada/?cn-reloaded=1

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η PAPA EVA είπε:

Κοριτσακι μου συγχαρητηρια!!! Δεν ειμαι ειδικη αλλα πιστευω οτι ειναι καλες οι τιμες! Μην ακουω βλακειες για μυλη κυηση! Οι αποριες σου θα σου φυγουν ολες στον υπερηχο!  Τσεκαρε κ αυτο το site! νομιζω οτι εισαι μια χαρα!

https://frezyland.gr/v-xoriakh-v-hcg-times-ana-evdomada/?cn-reloaded=1

Σε ευχαριστώ Πολύ!!  Έχω Καλό ένστικτο αλλά έχω και τη μάνα μου που λεει ότι την έκανα Πολύ νωρίς και έπρεπε να περάσουν 20 μέρες!! ! Και ένας τα κλάματα γιατί οι ορμόνες μου δεν είναι Καλά.. ... ????

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η PEP είπε:

Άσε που φοβάμαι και το σύνδρομο του κενού σακου.. μα τι αλλο θα κατεβασει αυτο το μυαλουδάκι για να αγχωθω????? 

Να μη τα σκεφτεσαι αυτα... κ ασε τη μαμα να λεει! ο γιατρος σου ξερει καλυτερα! Να μη βαζεις ασχημες σκεψεις στο μυαλο σου. Περνανε οι μερες.... ερχεται η τεταρτη! χιχι

Περιμενουμε νεα σου! 

Δημοσίευση
στις On 28/7/2019 at 12:13 ΜΜ, ο/η PEP είπε:

Άσε που φοβάμαι και το σύνδρομο του κενού σακου.. μα τι αλλο θα κατεβασει αυτο το μυαλουδάκι για να αγχωθω????? 

Θα μπω μέσα στην οθόνη να σε ταρακούνησω!!! Μην κάνεις τέτοιες αρνητικές σκέψεις!! Έχεις μωωωρακι στην κοιλίτσα σου!! Προσπάθησε να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου είναι μαγικό ταξίδι!!! 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια μουυυ σας ευχαριστω Πολύ!! ! Μου δίνετε τοσο Πολύ κουράγιο!!  Μου άφησε τραυματική εμπειρία η πρώτη που ήταν βιοχημική!!  Θα σας πω την Τετάρτη το βραδυ! Ειστε καταπληκτικές!! ! Σας φιλώ γλυκά ???

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η PEP είπε:

Βρε κορίτσια μουυυ σας ευχαριστω Πολύ!! ! Μου δίνετε τοσο Πολύ κουράγιο!!  Μου άφησε τραυματική εμπειρία η πρώτη που ήταν βιοχημική!!  Θα σας πω την Τετάρτη το βραδυ! Ειστε καταπληκτικές!! ! Σας φιλώ γλυκά ???

Θα περιμένουμε τα νέα σου κοπέλα μου!! Μέχρι τότε ηρεμία και ξεκούραση!! Να προσέχεις !! Φιλιά! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η PEP είπε:

Κορίτσια Μόλις βγήκα από το γιατρό!! !!! Είναι τρισευτυχισμενη!!!!! Όλα καλά είναι.. . Ακούσαμε και καρδούλα!! !! 6w2d!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Μπράβο κορίτσι μου!!! Μπορείς να χαλαρώσεις τώρα!!! Απόλαυσε αυτό το μαγικό ταξίδι στο έπακρο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η PEP είπε:

Κορίτσια Μόλις βγήκα από το γιατρό!! !!! Είναι τρισευτυχισμενη!!!!! Όλα καλά είναι.. . Ακούσαμε και καρδούλα!! !! 6w2d!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η PEP είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου! Συγχαρητήρια!!! Όλα καλά θα πάνε, στα έλεγα! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Απόλαυσε το! Αντε και στα δικα μας! Χιχι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης όσον αφορά το περπάτημα,  προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να κάνω κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο, πρέπει να βοηθήσω το πρόγραμμα του διατροφολογου με τη γυμναστική μαζί, αλλά παρατηρω πως κι εγώ νιώθω καλύτερα μετα
    • Αχ κορίτσια δε ξέρω τελικά αν το πέσιμο είναι αθώο, εδώ γνωστό μας άτομο του έπεσε το μωράκι τελικά έχει ένα αιματωμα και ένα κάταγμα και το μωρο είναι λίγες καιρός που έχει σαραντησει  Το θέμα επίσης είναι πως κάπως εμπλεξαν να το πω έτσι επειδή υποψιάζονται λένε ενδοοικογενειακη βία ( εννοείται δεν το πιστεύω και δε θέλω να το πιστέψω ) και θα τους παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός για κάποιο χρονικό διάστημα 
    • Όσον αφορά πιατάκια μπολακια κλπ , δεν χρησιμοποιώ συγκεκριμένα απλά θέλω να χει λίγο χρώμα για να της κινεί το ενδιαφέρον και να καταλαβαίνει πως είναι το φαγητό και τώρα τρώμε  Εντωμεταξύ κορίτσια τα αφήνετε με άλλους τα μικρούλια σας και να λείψετε; δε ξέρω θα χρειαστεί να λείψω για λίγες ώρες σε άλλη πόλη και δε ξέρω τι να κάνω με τη μικρη , θηλάζουμε ακόμα, εκείνο θα ναι μια χαρά αν αφήσω γάλα το θέμα είναι εγώ θα πρέπει να κουβαλάω θηλαστρο ,τσάντα θερμό,παγοκυστες κλπ γιατί το στήθος ακόμα βαραίνει,  είμαι σε δίλημμα ακόμα για το τι να κάμω,  θα δείξει  Δεν ξέρω αν θα ναι τοοοση ταλαιπωρία για το παιδι απλά θα είναι στο καροτσι και αν γκρινιάζει θα τη σηκώσει κάποιος,  θα πάω να δω κάποια μπαζαρ για νυφικό 🫡
    • Όσον αφορά το φαγητό, πατάτα καρότο κολοκύθι με λίγο λαδάκι λεμονακι και ζωμό κρέατος που έχω κάνει σε παγάκια μια χαρά το πάει,  δηλαδή το βλέπεις το παιδί ότι το αναζητά  Τώρα όσον αφορά το φρούτο, καλά πάει κι αυτό,  για αρχή της είχα δώσει λίγο σκέτο αχλάδι,  μετά αχλάδι μηλο και χυμό πορτοκάλι, κάποια στιγμή της είχα προσθέσει και λίγη μπανάνα, γενικά το τρώει  Κορίτσια έφαγα και γω αλλα της έδωσα κιόλας χυμό από ρόδι και φαίνεται το στουμπωσα το παιδί δυσκολευοταν να τα κάνει μια και έξω,  έκανε όλη μέρα από ένα βοτσαλακι που το λέω εγώ 
    • Σε άλλα νέα , στο διάστημα αυτό του ενός μήνα μου έκανε και μένα η μικρή μυξουλες με μπουκωματακι και ένα έντονο ρουθουνισμα αλλά χωρίς να χει χάσει την όρεξη της γενικά, είχε και ένα ήπιο βηχαλακι,  ήπια βρογχιολυτιδα ειχε πει η παιδίατρος,  την περιόρισα λιγο σπίτι την μικρή καθαρίζαμε με όρο την μυτούλα (ευτυχώς είναι πολύ συνεργασιμη με τον ορο) και της έβαζα κάτι σταγόνες πρωί βράδυ,  μετά από κάμποσες μέρες το εμφάνισε ξανά και έχουμε ακόμα λίγες βλεννες στη μυτούλα αλλά μόνο αυτό,  γενικά είναι ένα ορεξάτο μωρό δεν με ανησυχεί γιαυτό και δεν ενόχλησα ξανά τη παιδίατρο  Είχαμε ραντεβού την Παρασκευή αλλά το μεταφέραμε τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε εμβόλιο και θα μας δώσει οδηγίες για την εισαγωγή στο φαγητό,  ήθελε η παιδιατρος να κρατήσουμε το εξάμηνο αποκλειστικου θηλασμού και μετά να μπούμε εντατικά στο φαγητό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...