Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έχω πιθανότητα αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός μου ?

Guest

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας είμαι καινούργια εδώ θα ήθελα αν μπορειτε να με βοηθήσετε με κύκλος 30-32 μέρες .... τελευταία περίοδος  22/6

γονιμες από 5 μέχρι 11 με πιθανή ωορρηξία στις 10/7 

επαφες :

30/6 

2/7

5/7

10/7 

περιοδο περιμένω σε 11 μέρες ...

Πιστεύετε έχω πιθανότητα αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός μου ???????

?  δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου η όχι απλά νιώθω σαν να υπάρχει υγρασία όχι λευκά υγρά δεν τα βλέπω απλά τα καταλαβαίνω ...επίσης ζεσταίνομαι πολύ..μπορεί να είναι και από τ ζέστη το ξέρω αλλά δεν ξέρω εκεί στα καλά καθούμενα με πιάνει 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η diana8 είπε:

Κορίτσια μου γεια σας είμαι καινούργια εδώ θα ήθελα αν μπορειτε να με βοηθήσετε με κύκλος 30-32 μέρες .... τελευταία περίοδος  22/6

επαφες :

30/6 

2/7

5/7

10/7 

?  δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου η όχι απλά νιώθω σαν να υπάρχει υγρασία όχι λευκά υγρά δεν τα βλέπω απλά τα καταλαβαίνω ...επίσης ζεσταίνομαι πολύ..μπορεί να είναι και από τ ζέστη το ξέρω αλλά δεν ξέρω εκεί στα καλά καθούμενα με πιάνει 

Παντα εχειε πιθανοτητες εφόσον ειχες επαφες στις γόνιμες μερες σου :) εγω θα σου λεγα 6 μερες πριν την περιοδο αμα θες παρε και κανε το τεστ που δειχνει πριν την καθυστέρηση, στο λεω γιατι καταλαβαινω ποσο ανυπομωνεις και φυσικα δεν μπορεις να περιμενεις.και τις 11 μερες ? ετσι εκανα και εγω? σου ευχομαι καλη επιτυχία και σύντομα με ενα σπορακι? 

επαφες :

30/6 

2/7

5/7

10/7 

Εμεις σκεψου υπηρξε μηνες που ειχαμε επαφες με τον συζυγο σε ολες τις γονιμες μερες και τιποτα, μετα τον επομενο μηνα λογο προβλατων υγειας δεν ειχαμε παρα μονο την ημερα της ωορρηξίας και ελεγα μπααα αποκλείεται, ειχα και συμπτώματα πως θα μου ρθει περιοδος και τελικα περιοδος δεν μου ρθε και εχω τωρα εναν μπόμπιρα 4ων μηνων ? οποτε απλα εχε πιστη και αν δεν ετυχε βαλτον κάτω τον επομενο μηνα ? αν και σου ευχομαι να εισαι ηδη ?

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Viktwria είπε:

Παντα εχειε πιθανοτητες εφόσον ειχες επαφες στις γόνιμες μερες σου :) εγω θα σου λεγα 6 μερες πριν την περιοδο αμα θες παρε και κανε το τεστ που δειχνει πριν την καθυστέρηση, στο λεω γιατι καταλαβαινω ποσο ανυπομωνεις και φυσικα δεν μπορεις να περιμενεις.και τις 11 μερες ? ετσι εκανα και εγω? σου ευχομαι καλη επιτυχία και σύντομα με ενα σπορακι? 

Σε ευχαριστω πολυ @Viktwria μου !!!! 

Αστα να πανε δεν περνανε με τπτ αυτες οι μερες !!! Και ολο νομιζω πως εχω και κατι καινουργιο (συμπτωματα ) 

τωρα βρισκομαι στη φαση που ζεσταινομαι ... και νιωθω υγρασια δεν ειναι ασπρα υγρα γιατη δε τα βλεπω αλλα τα καταλαβαινω !!! 

επαφες :

30/6 

2/7

5/7

10/7 

Πιθανότητες εφόσον υπάρχουν ελεύθερες επαφές πάντα υπάρχουν απλά βλέπω ότι δεν ξέρεις ακριβώς πότε είχες ωορρηξία συμφωνα με το άλλο σου ποστ!! Για συμπτώματα είναι ακόμη υπερβολικά νωρίς (δεν έχει γίνει καν εμφύτευση ακόμη εάν είχες ωορρηξία στις 10 του μηνός ) ηρέμησε και μην ψάχνεις συμπτώματα!!! Αν δεν έρθει τώρα θα έρθει τον επόμενο!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Viktwria είπε:

Εμεις σκεψου υπηρξε μηνες που ειχαμε επαφες με τον συζυγο σε ολες τις γονιμες μερες και τιποτα, μετα τον επομενο μηνα λογο προβλατων υγειας δεν ειχαμε παρα μονο την ημερα της ωορρηξίας και ελεγα μπααα αποκλείεται, ειχα και συμπτώματα πως θα μου ρθει περιοδος και τελικα περιοδος δεν μου ρθε και εχω τωρα εναν μπόμπιρα 4ων μηνων ? οποτε απλα εχε πιστη και αν δεν ετυχε βαλτον κάτω τον επομενο μηνα ? αν και σου ευχομαι να εισαι ηδη ?

Αυτον τ μηνα ετυχε να κανω και 5 μερες πριν τημ ωορρηξια και την ημερα της ωορρηξιας !!! Ο θεος βοηθος !!! Ανεψα σημερα ενα κερακι ... εαν οχι τωρα απο τ αλλο μηνα θα παρω τεστ ωορρηξια!! ?

στις Just now, ο/η Bebouli είπε:

Πιθανότητες εφόσον υπάρχουν ελεύθερες επαφές πάντα υπάρχουν απλά βλέπω ότι δεν ξέρεις ακριβώς πότε είχες ωορρηξία συμφωνα με το άλλο σου ποστ!! Για συμπτώματα είναι ακόμη υπερβολικά νωρίς (δεν έχει γίνει καν εμφύτευση ακόμη εάν είχες ωορρηξία στις 10 του μηνός ) ηρέμησε και μην ψάχνεις συμπτώματα!!! Αν δεν έρθει τώρα θα έρθει τον επόμενο!! 

Ο κυκλος μου νομιζα οως ηταν 28-30 οπως τλευεταιους μηνες ειναι 32 !!! 

Εκανα επαφες κοντα σε ολες τις γονιμες ειτε ερθει με κυκλος 28 ειτε με 32 !!! Μακαρι :) ευχαριστω !!!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Ο κυκλος μου νομιζα οως ηταν 28-30 οπως τλευεταιους μηνες ειναι 32 !!! 

Εκανα επαφες κοντα σε ολες τις γονιμες ειτε ερθει με κυκλος 28 ειτε με 32 !!! Μακαρι :) ευχαριστω !!!

Ωραία!! Μακάρι να είναι 10/7 η ωορρηξία σου που είχες επαφή την ίδια μέρα!!! Έχεις πιθανότητες κι αυτό τον μήνα φυσικά!! Ηρέμησε και κάνε ένα τεστ (σίγουρα θα κάνεις νωρίτερα κι εγώ δεν θα κρατιομουν αλλά μην το κάνεις πολύ νωρίς κάνα 2 μέρες νωρίτερα κάντο!! ) Αν πάλι όχι μην απογοητευεσαι τον επόμενο μήνα που θα κάνεις τεστ θα είσαι σίγουρα πιο ήρεμη γιατί θα ξέρεις με ακρίβεια τις μέρες!! Μακάρι να μην προλάβεις όμως !! 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Ωραία!! Μακάρι να είναι 10/7 η ωορρηξία σου που είχες επαφή την ίδια μέρα!!! Έχεις πιθανότητες κι αυτό τον μήνα φυσικά!! Ηρέμησε και κάνε ένα τεστ (σίγουρα θα κάνεις νωρίτερα κι εγώ δεν θα κρατιομουν αλλά μην το κάνεις πολύ νωρίς κάνα 2 μέρες νωρίτερα κάντο!! ) Αν πάλι όχι μην απογοητευεσαι τον επόμενο μήνα που θα κάνεις τεστ θα είσαι σίγουρα πιο ήρεμη γιατί θα ξέρεις με ακρίβεια τις μέρες!! Μακάρι να μην προλάβεις όμως !! 

Μακαρι !!! Θα κρατηθω.. δεν θα κανω αν δεν δω καθυστερηση  !!! Απλα στεναχωρηθηκα που 2 μηνες πηγαν ετσι ... υποκογιζα λαθος με βαση 28 μερες κ αλλες μερες ειχα επεαφες αλλες μερες ηταν τελικα οι γονιμες ...?

στις πριν 17 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Μακαρι !!! Θα κρατηθω.. δεν θα κανω αν δεν δω καθυστερηση  !!! Απλα στεναχωρηθηκα που 2 μηνες πηγαν ετσι ... υποκογιζα λαθος με βαση 28 μερες κ αλλες μερες ειχα επεαφες αλλες μερες ηταν τελικα οι γονιμες ...?

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου λίγο πολύ όλες το έχουμε πάθει!! Κι εγώ για αρκετό διάστημα πάλευα σε λάθος ημερομηνίες δεν πειράζει αυτά τα αφήνουμε πίσω μας και τώρα πια πάμε πιο στοχευμένα!!! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου λίγο πολύ όλες το έχουμε πάθει!! Κι εγώ για αρκετό διάστημα πάλευα σε λάθος ημερομηνίες δεν πειράζει αυτά τα αφήνουμε πίσω μας και τώρα πια πάμε πιο στοχευμένα!!! 

Θα σκεφτομαι θετικα και μακαρι να ερθει και σε μενα το θαυματακι !!? 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Θα σκεφτομαι θετικα και μακαρι να ερθει και σε μενα το θαυματακι !!? 

Θα έρθει να είσαι σίγουρη!!! ❤️

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Θα έρθει να είσαι σίγουρη!!! ❤️

Μη σου πω δεν ξανα κοιταω γονιμες και αγχωνομαι οταν ερθει τοτε τουλαχιστον θα ειμαι ηρεμη !!! ?

στις On 14/7/2019 at 1:27 ΠΜ, ο/η diana8 είπε:

Μη σου πω δεν ξανα κοιταω γονιμες και αγχωνομαι οταν ερθει τοτε τουλαχιστον θα ειμαι ηρεμη !!! ?

Πιστεύω με τεστ ωορρηξίας θα ηρεμήσεις πολύ!! Προσπάθησε γενικά να έχεις επαφές σε όλο το μήνα!! Αλλά ακόμη ας περιμένουμε να ΜΗΗΗΝ έρθει η περίοδος και τα υπόλοιπα τα συζητάμε μετά από 10 μέρες !! 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Πιστεύω με τεστ ωορρηξίας θα ηρεμήσεις πολύ!! Προσπάθησε γενικά να έχεις επαφές σε όλο το μήνα!! Αλλά ακόμη ας περιμένουμε να ΜΗΗΗΝ έρθει η περίοδος και τα υπόλοιπα τα συζητάμε μετά από 10 μέρες !! 

Περιμενω σε 9 μερες .. απο σημερα εχω πονακια κατω χαμηλα πως νιωθουμε οτι τωρα θα αδιαθετησουμε ... αφου πηγαινω τουαλετα συνεχεια να δω αν ηρθε ... εχω υγρα .. αυτα τπτ αλλο !! Ναι θα ξανα μιλησουμε ευχαριστω ?

στις πριν 55 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Περιμενω σε 9 μερες .. απο σημερα εχω πονακια κατω χαμηλα πως νιωθουμε οτι τωρα θα αδιαθετησουμε ... αφου πηγαινω τουαλετα συνεχεια να δω αν ηρθε ... εχω υγρα .. αυτα τπτ αλλο !! Ναι θα ξανα μιλησουμε ευχαριστω ?

Άντε μακάρι να συνεχιστούν να μάθεις ότι είσαι εγκυουλα!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Bebouli είπε:

Άντε μακάρι να συνεχιστούν να μάθεις ότι είσαι εγκυουλα!! 

Μακαρι απλα δεν θελω να χαιρομαι χωρις ακομα να ξερω τπτ !!! Θα παω κ διακοπες σε λιγες μερες οποτε μπορει να αργησει και απο τ μπανιο ... παντως δε θα κανω τεστ εαν δε δω καθυστερηση !!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η diana8 είπε:

Μακαρι απλα δεν θελω να χαιρομαι χωρις ακομα να ξερω τπτ !!! Θα παω κ διακοπες σε λιγες μερες οποτε μπορει να αργησει και απο τ μπανιο ... παντως δε θα κανω τεστ εαν δε δω καθυστερηση !!! 

Όχι είναι νωρίς ακόμη!! Πήγαινε να περάσεις καλά προσπάθησε να ξεχάσεις να περάσουν οι μερες και κάνε ένα τεστ στην πρώτη μέρα καθυστερησης η όταν νιώσεις εσύ!! 

στις On 16/7/2019 at 12:41 ΠΜ, ο/η Bebouli είπε:

Όχι είναι νωρίς ακόμη!! Πήγαινε να περάσεις καλά προσπάθησε να ξεχάσεις να περάσουν οι μερες και κάνε ένα τεστ στην πρώτη μέρα καθυστερησης η όταν νιώσεις εσύ!! 

Γεια σου και παλι !!! Σε 4-5 μερες περιμενω περιοδο μακαρι να μην εμφανιστει καθολου !!! Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το στηθος μου δεν ειναι πρισμενο .. απλα με ποναει και το νιωθω βαρη ... !! Εχω ακομα πονους κατω χαμηλα που ερχονται και φευγουν και στη μεση το ιδιο.!!! Οταν ειναι να μ ερθει αλλη φορα πριζεται το στηθος κατευθειαν..2-3 μερες πριν!!! Φοβαμαι να κανω τεστ πριν να δω καθυστερηση γιατι δεν θελω να απογοητευτω !!! ?

στις πριν 3 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Γεια σου και παλι !!! Σε 4-5 μερες περιμενω περιοδο μακαρι να μην εμφανιστει καθολου !!! Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το στηθος μου δεν ειναι πρισμενο .. απλα με ποναει και το νιωθω βαρη ... !! Εχω ακομα πονους κατω χαμηλα που ερχονται και φευγουν και στη μεση το ιδιο.!!! Οταν ειναι να μ ερθει αλλη φορα πριζεται το στηθος κατευθειαν..2-3 μερες πριν!!! Φοβαμαι να κανω τεστ πριν να δω καθυστερηση γιατι δεν θελω να απογοητευτω !!! ?

Γεια σου κορίτσι!! Από θερμοκρασία πως πας?? Υπομονήηη νωρίτερα αν θες κάνε σε 2 μέρες αν δείξει αρνητικό επανέλαβε με καθυστερηση!! Τα συμπτώματα καλά είναι να παραμείνουν !! Μακάρι να δεις το πολυπόθητο θετικό!! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bebouli είπε:

Γεια σου κορίτσι!! Από θερμοκρασία πως πας?? Υπομονήηη νωρίτερα αν θες κάνε σε 2 μέρες αν δείξει αρνητικό επανέλαβε με καθυστερηση!! Τα συμπτώματα καλά είναι να παραμείνουν !! Μακάρι να δεις το πολυπόθητο θετικό!! 

Θερμοκαρασια πριν δυο μερες που πηρα ηταν 36,2 γιαυτο δεν την ξανα πηρα χαχα !!! 

Τι να πω μακαρι !!!! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Απογευμα την ειχα μετρησει οχι πρωι που λενε .!!! 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Απογευμα την ειχα μετρησει οχι πρωι που λενε .!!! 

Χαχαχαχα δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς για τη θερμοκρασία δεν είναι στάνταρ εγώ στην μια εγκυμοσύνη είχα 37 μια μέρα πριν την καθυστέρηση ενώ στη δεύτερη είχα 36.2!! Λίγες μέρες υπομονή!! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bebouli είπε:

Χαχαχαχα δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς για τη θερμοκρασία δεν είναι στάνταρ εγώ στην μια εγκυμοσύνη είχα 37 μια μέρα πριν την καθυστέρηση ενώ στη δεύτερη είχα 36.2!! Λίγες μέρες υπομονή!! 

Σε ευχαριστω που εισαι διπλα μου με αυτο υ τροπο ! Θα σε ενημερωσω !!! ? μακαρι να εχουμε καλα νεα 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Σε ευχαριστω που εισαι διπλα μου με αυτο υ τροπο ! Θα σε ενημερωσω !!! ? μακαρι να εχουμε καλα νεα 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα,τα έχω περάσει κι εγώ και συνεχίζω να τα περνάω!!! Μακάρι να έχουμε ευχάριστα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Σοφία ..
    • Σωστά τα λέει η @Lisaki 80 ❤️ με ξηρό πάγο διατηρούνται όπως πρέπει τα φάρμακα. Η DHL υποστηρίζει την υπηρεσία που στην ουσία είναι για μεταφορά φαρμάκων.   
    • Κορίτσια μου Ελπίζω να είστε ολες καλά!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!! @Katiana1987 ελπίζω να ήσασταν οκ το βράδυ!! @Barbiee πραγματικά!!το καλύτερο δώρο 
    • Καλημέρα! πάντως μέχρι και έμβρυα μεταφέρονται από πόλη σε πόλη, ή από κέντρο σε κέντρο. Το να μεταφερθούν φ΄αρμακα δεν είναι καθόλου δύσκολο, χρησιμοποιείται ξηρός πάγος  και όχι παγοκυψέλες.. Οι εταιρίες courier είναι πολύ εξοικειωμ΄ένες με τη διαδικασία.  Θυμάμαι πως όσο ήμουνα στην προσπάθεια, σχεδόν 3-4 χρόνια, ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν χ΄άριζε κάποιος φάρμακα.. Κάποτε η αγαπημένη μου @peacock μου είχε στείλει από Αθήνα φάρμακα με ξηρό πάγο.. Περίμενα το πακετάκι της πως και πως!  Στο λέω για να μην είσαι ποτέ τελείως απόλυτη, αν δεν βρεθεί κάποιος εκεί γύρω, μία άλλη γυναίκα, πιο μακριά μπορεί να το έχει ανάγκη.. 
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τον τοκετό σου και είστε και οι δύο καλά!! ❤️ Καλή ανάρρωση και στις δύο σας!! ❤️ Να είναι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη η μικρή σας!! 🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...