Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση · Κρυφό
Κρυφό

Όπως αναφέρουν διάφορα ειδησεογραφικά sites 40 περίπου παιδόφιλοι συνελήφθησαν

ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια της λονδρέζικης και ελληνικής αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες είναι άτομα υπεράνω υποψίας. Αρχιμανδρίτης, πολιτικοί μηχανικοί,

επιχειρηματίες κτλ. Το υλικό που βρέθηκε είναι εξαιρετικά σκληρό με βασανισμούς

και βιασμούς βρεφών. Δεν θα αναφέρω περισσότερα γιατί πραγματικά ντρέπομαι να

περιγράψω την ανωμαλία τους...

Ντρέπομαι και οργίζομαι με τους ανώμαλους συμπολίτες μου. Καταλαβαίνω το γεγονός

πως κάποιοι έχουν ανώμαλα γούστα. Η απορία μου είναι η εξής. Γιατί δεν μισθώνουν

κάποιες ιερόδουλες να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους? Χρήματα δεν τους λείπουν

και οι ιερόδουλες είναι μπόλικες. Πώς μπορούν να δουν ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ (!!!!) ένα παιδί

ή ένα βρέφος 4 μηνών? Πώς μπορούν να βασανίζουν ένα βρέφος άτομα με ανώτατη ή

θεολογική μόρφωση? Σε ποιά βιβλία έμαθαν την ανωμαλία στην έσχατη μορφή της?

Αρνούμαι να πιστέψω πως τα άτομα αυτά υπέσθησαν τα ίδια, όταν ήταν στην παιδική

ηλικία. Είναι μια καραμέλα που δεν θα την πιπιλήσω.

Στα κτήνη αυτά αξίζει ο θάνατος. Κρίμα που δεν υπάρχει η θανατική ποινή.

Δημοσίευση · Κρυφό
Κρυφό

θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Είμαι υπέρ της θανατικής ποινής για τους παιδόφιλους!!! Μελλοντικά θα ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα με διάφορες δημοσιεύσεις και ίσως ένα διδακτορικό! Είναι από τα λίγα που έρχομαι ενάντια σε όσα διδάσκει ο χριστιανισμός. (ό,τι δηλαδή δεν έχουμε το δικαίωμα ν'αφαιρούμαι τη ζωή κανενός) Δύσκολοι καιροί πραγματικά! Και που είναι η εφαρμογή του νόμου που ψηφίστηκε, ότι δηλαδή ανακοινώνονται τα ονόματα τέτοιων ΤΕΡΑΤΩΝ; Γιατί καλύπτονται; Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό γι'αυτούς!!! Κανονικά θέλουν πρώτα λιθοβολισμό και έπειτα ικρίωμα!!! Ντροπή-Αίσχος-Αηδία!!!

Δημοσίευση · Κρυφό
Κρυφό

Γιολάντα βουρκώνω κάθε φορά μόνο στην σκέψη.Πώς σβήνουν έτσι τόσα παιδικά χαμόγελα;Νομίζω πως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς,σαν γονείς,είναι να προφυλάσουμε τα παιδιά μας.Γιατί συνήθως οι γονείς είναι πιο διεστραμένοι και οι ίδιοι δέχονται όλη αυτή την φρίκη.Εγώ δεν θα κατηγορήσω όσους τα βλέπουν,αυτοί νομίζω έχουν τελειώσει σαν άνθρωποι,είναι ψυχολογικά άρρωστοι.Θα κατηγορήσω τους γονείς ή τελοσπάντων όσοι έδωσαν την άδεια για να υποστεί κάτι τέτοιο ένα παιδί ανεξαρτητως ηλικίας.:angry: :angry: :angry:

Δημοσίευση · Κρυφό
Κρυφό

katrina ΜΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ..... ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ....

ΚΑΙ??????????????

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ "ΚΟΝΤΗ" ΜΝΗΜΗ!!!!!!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ" ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ!!!!!:angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ΤΡΕΜΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..... ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ....!!!!!

ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ......

ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ... ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ!

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ.... ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ....!!!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ

ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΔΩ....

ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ.....

ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΧΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ....... ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ

ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ..... ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ

ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

Δημοσίευση · Κρυφό
Κρυφό

η παιδικη αυτη ψιχουλα ηρθε στο κοσμο με μοναδικο σκοπο να χαμογελα και να μας δινει χαρα να γευομαστε καθε του στιγμη και καθε του λεπτο να ειναι ενα και μοναδικο. Αντιθετα εμεις οι ενηλικοι τι κανουμε;Βιαζουν βασανιζουν και σκοτωνουν τις ψυχες και τα κορμακια αυτων των αγγελωδιων .Μπορει να ειναι 4 μηνων , 2 χρονων ,5, 10,15,18 δεν εχει σημασια η ηλικια των θυματων ο πονος ειναι ο ιδιος απλα το βρεφος δεν μπορει να μιλησει να αντισταθει θα μου πειτε δυστυχως ομως ουτε το 13χρονο μπορει , φοβαται ποιον μπορει να εμπιστευτει μετα απο κατι τετοιο; Οι δραστες -τερατα ανθρωποι υπερανω υποξιας τις περισσοτερες φορες ανηκουν στο οικογενειακο περιγγυρω , ειναι ανθρωποι μορφωμενοι με κυρος και μαλιστα οταν σκαει μια τετοια ειδηση ολοι μενουμε καταπληκτοι ε ρε σοβαρα α μπα αποκλειετε..... Εχοπυμε ολυ ευθυνη να μην κλεινουμε τα αυτια μας να ειμαστε εκει να βλεπουμε να επεμβενουμε.

Ημουν 13 ετων επανω στην αναπτυξη πηγαιναμε για μπανιο με κατι οικογενειακους φιλους , ο γιος τους ηταν παιδι με ειδικες αναγκες οι γονεις μου ειχαν εμπιστοσυνη και αφηναν και εμενα και την αδερφη μου μα πηγαινουμε μονες επειδη ο πατερας μου ειχε προβληματα υγειιας .Μια μερα λοιπον και ενω η αδερφη μου ηταν μεσα στη θαλασσα η γυναικα της οικογενειας ηταν στο σπιτι εγω ημουν εξω στη παραλια και ηταν και ο κυριος (σκατα στη μουρη του ακου κυριως) τοτε λοιπον αυτος εβγαλε απο το μαγιω του εξω το μοριο του και μου λεει εχεις ξαναδει ελα να το πιασεις να δεις τι ωραιο ειναι !σηκωθηκα και πηγα κοντα του σκυβω και ξερναω πανω του :παρτα μαλακα του λεω και αν με ξαναπλησιασεις θα δεις τι θα παθεις !εφυγα απο εκει και μπηκα στη θαλασσα παω στην αδερφη μου και της λεω πρεπει να φυγουμε μα μου λεει τι εγεινε πες μου δεν ηξερα πως να της το πω χωρις να με βγαλει τρελλη αυτος δεν με αφηνε απο τα ματια του ευτυχως μετα απο λιγο φυγαμε και εγω καθε τοσο πηγαινα να το πω και αυτος ελεγε κατι αλλο προσπαθουσε να το καλυψει την ωρα που φτασαμε σπιτι παω στη μαμα μου και την αδερφη μου και τα ειπα ολα η αδερφη μου ξεσπασε σε κλαμματα η μανα μου ειπε :μην το μαθει ο πατερας σου και γινει χαμος: αυτο ηταν το λαθος επρεπε να το μαθει επρεπε να το γινει χαμος ο κυριος αυτος μετα απο λιγο καιρο εκανε κατι χειροτερο στη βαφτηστηρα του το οποιο παλι κρυφτηκε!(ΗΤΑΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ)ειμαι 38 ετων και δε το ξεχναω ποτε μα το θεο ρε κοριτσια ηταν η πρωτη φορα που χαρηκα που εκανα εμετο .Πριν 3 χρονια η 10χρονη κορη μιας φιλης μου μας αποκαλυψε οτι πακιστανος συζυγος μια ελληνιδας κοινης φιλης μας την παρενοχλησε σεξουαλικα η μικρη τα βραδια κατουριοταν πανω της ειχε επιθετικη συμπεριφορα οταν μας το πε θεωρουσε οτι δεν ειναι καλο κοριτσι η φιλη μου δεν ηξερε αν η μικρη ελεγε τη αληθεια η ιδια της η μανα αποσοποιησε το γεγονος για 300 ευρω ναι και ομως ......

Φιλη μου η οποια σημερα ειναι 26 ετων στα 8 χροναι της επεσε θυμα βιασμου απο τον γειτονα και πατερα φιλης της το ειπε στη μαμα της και δεν τη πιστεψε της ειπε να μην λεει τετοι πραγματα το εμαθε η γυναικα του και τον χωρισε αυτος ειχε κανει το ιδιο πραγμα και στις 2 ανιψιες του στη φιλη μου ασκουσε ψυχολογικη βια απο τα 8-17 επειδη την θεωρουσε υπευθυνη για το χωρισμο απο την οικογενεια του. 3 διαφορετικες ιστοριες τρεις κοινη παρανομαστες :η σιωπη να κουκωλωθει το γεγονος .εΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΠΩ γυρναω μια μερα απο τη δουλεια και βλεπω το βρακακι του μεσα στα κακα .Μωρο μου του λεω γιατι δεν ειπες στον μπαμπα να σε σκουπισει; Κακο ειναι μαμα κακο .Κοριτσια ανοιχτε τα ματια σας και αν δειτε κατι η ακουσετε μην κλεισετε τα ματια σας και τα αυτια σας ΜΙΛΗΣΤΕ

Δημοσίευση · Κρυφό
Κρυφό

Κορίτσια είναι κάτι που δεν το χωράει ο νους κανενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Αλλά μην κολλάτε στην δημοσιοποίηση των ονομάτων τους. Η ελληνική δικαιοσύνη είναι μακράν πίσω από κάθε υγειή αντιμετώπιση του θέματος. Λόγω της δουλειάς μου, γνωρίζω περιστάτικά, που δράστες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, αφού συνελήφθησαν από την Αστυνομία, δικάστηκαν σε πολυετή χρόνια φυλάκισης και μετά από 3 με 4 χρόνια το πολύ, αφέθηκαν από την ελληνική "δικαιοσύνη" ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, δηλαδή με τον όρο ότι, αφού πληρώσουν ένα τρελό ποσό στο κράτος, θα απαγορεύεται η έξοδός τους από την χώρα και θα πρέπει να εμφανίζονται στο τμήμα του τόπου κατοικίας τους κάθε 1 και 15 του μήνα.

Αν καταλάβατε καλά, το κράτος μας, προκειμένου εισπράξει χρήματα (τα οποία στην προκειμένη περίπτωση προέρχονται από έσοδα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλικών) αφήνει ελεύθερα αυτά τα κτήνη.

Κοστολογεί δηλαδή το πιο ιερό πράγμα του κόσμου. Νομίζω ότι παραπάνω λόγια για το κωλ..κράτος που ζούμε περισσεύουν.

Δημοσίευση · Κρυφό
Κρυφό

ΒΑΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.

ΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΜΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ.

ΕΓΙΝΑ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΚΥΝΙΚΗ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ:angry:

Δημοσίευση · Κρυφό
Κρυφό

.........δεν γινεται....δεν υπαρχει

Το πυρ το εξωτερον ειναι λιγο.

ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ

Τι να πω...

Με ενα κονσερβοκουτι σκουριασμενο (να μην κοβει και να ποναει) θα τους εκοβα ΟΛΑ τα ΑΚΡΑ-ανεξαιρετως.

ΟΛΑ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ

Οχι στην φυλακη - εκει θα τους ταιζουμε και κοστιζει- ασε που κατι τετοιοι αρεζονται εκει γιατι τους ....φερονται "ΚΑΛΑ".

Δημοσίευση · Κρυφό
Κρυφό

ΒΑΝΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ!!!:S

Η ΚΑΛΛΗ.Μ ΕΓΡΑΨΕ:

"Αν καταλάβατε καλά, το κράτος μας, προκειμένου εισπράξει χρήματα (τα οποία στην προκειμένη περίπτωση προέρχονται από έσοδα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλικών) αφήνει ελεύθερα αυτά τα κτήνη."

ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΛΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ.....

ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ.... ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ!!!

• Προσθήκη...