Όχι μωρέ με το ιστορικό που έχω πιστεύω από 2ο τρίμηνο και μετά θα μας δώσει οκ. Αλλά κι ο σύζυγος ούτε καν δεν θέλει φοβάται κι εγώ να πω την αλήθεια ειδικά τώρα στην αρχή. Εσας σας είπε μπορείτε;
@Niki.08 αγοράκι κ εσύ, τέλεια! Εγώ πάντως περιμένω κ τη Β επιπέδου να σιγουρευτώ ότι είναι αγόρι κ μετά θα τα δώσω κ εγώ όλα τα κοριτσίστικα! Κρίμα π τα κρατούσα τόσο καιρό έπρεπε να τα είχα δώσει κ μετά θα έβρισκα πάλι σε περίπτωση π ήταν κορίτσι! Τώρα αντε να τα ξεδιαλεξω, να τα ξανα πλυνω, να τα σιδερωσω για να τα δώσω! 😅 Κ φτου κ απ'την αρχή με αγοριστικα ρουχαλάκια! Με το δωμάτιο π είναι όλο κοριτσίστικο δε μπορώ να κάνω κάτι! 🤣
Χαχαχα ε δεν έχει μείνει κ κάτι άλλο να πάρεις 😉 Αλλά ναι είναι δύσκολη αυτή η πρώτη περίοδος. Το καλό είναι ότι δούλεψε ρολόι ο οργανισμός σου!!! Καλά αποτελέσματα 😊
Νομίζω έχει κ ορμονολογικές για να δει πως θα κινηθείτε με την σπερματέγχυση κ αν χρειάζεται κάποιο χάπι σαν συμπλήρωμα ο οργανισμός!!! Με το καλό ε΄ύχομαι να είναι τυχερή 😊
Λογικό κοριτσάκι μου να αγχωθείς!!! Βέβαια από τα παντζάρια είναι… Αλλά κ να μην είναι με λίγα καφέ κ λίγα ροζ δεν γίνεται κάτι μην ανησυχείς. Εγώ στα δίδυμα είχα συνέχεια μέχρι τον 4ο κ έκανα κ 2 γερές αιμορραγίες. Παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά κ τώρα είναι 4 χρόνων τα τερατάκια μου!!! Πήγες τελικά γιατρό ;;
Μια χαρά!!
Δε σας αφήνει επαφές ακόμα ε;