Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 30/6/2019 at 3:40 ΜΜ, ο/η Sunset13 είπε:

Μετά από καλλιέργεια ...Και φουλ εξέταση του σπέρματος ψάχνω ουρολογο σε Αθήνα που να γνωρίζει για υπογονιμότητα κτλ έχετε κάποιον να μου προτείνεται...Ευχαριστώ πολύ 

Expand  

Ανδριτσος

Δημοσίευση
  στις On 1/7/2019 at 8:22 ΠΜ, ο/η Sunset13 είπε:

Που είναι αυτός;; είναι ειδικός στην υπογονιμότητα;;

Σε ευχαριστώ πάνω απ όλα 

Expand  

Ναι ασχολείται με την υπογονιμότητα συνεργάζεται με το Γένεσις μητέρα metropolitan medi hall αν θέλεις σου στέλνω τηλ επικοινωνίας..

Δημοσίευση

Μπραττης Νικόλαος..ο καλύτερος όλων..έχει ιατρείο στα Ιλίσια Παπαδιαμαντοπούλου 4 κ Ανδρέα Παπανδρέου 5 Γλυφάδα..άνθρωπος ειλικρινής..επεξηγητικος κ χωρίς να σε κοιτάει στην τσέπη..θα μείνετε ικανοποιημένοι πλήρως.οτι σας πει θα ισχύει 100 τις 100..

Δημοσίευση
  στις On 2/7/2019 at 7:58 ΠΜ, ο/η Unicorn 1 είπε:

Μπραττης Νικόλαος..ο καλύτερος όλων..έχει ιατρείο στα Ιλίσια Παπαδιαμαντοπούλου 4 κ Ανδρέα Παπανδρέου 5 Γλυφάδα..άνθρωπος ειλικρινής..επεξηγητικος κ χωρίς να σε κοιτάει στην τσέπη..θα μείνετε ικανοποιημένοι πλήρως.οτι σας πει θα ισχύει 100 τις 100..

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 

• 1 year later...
Δημοσίευση
  στις On 1/7/2019 at 7:39 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ανδριτσος

Expand  

Κοπέλα μου προσπαθώ να σου στείλω π.μ και λέει ότι δεν δέχεσαι, μπορείς να μου στείλεις να σε ρωτήσω κάτι σχετικό που θα ήθελα; 

Ευχαριστώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ, το στεγνωτηριο... Πόσο έχω μετανιώσει που δεν έχω πάρει...  Ναι... Κι εμένα μου φάνηκε νωρίς. Στον πρώτο είχαμε ξεκινήσει όταν είχε κλείσει τους 5 μήνες. Αλλά το είδε το μωρό ο γιατρός που καθόταν σταθερός και που δεν έφτυνε το κουτάλι, είδε ότι έπεσε και στην καμπύλη των κιλών, κι είπε ξεκινήστε τον και θα δούμε. Για την ώρα ψιλοκαλα τα πάει, έμαθε το κουτάλι, τρώει και 8-10 κ.γ. δύο φορές τη μέρα. Τον βλέπω που ανοίγει και μόνος του το στόμα και αρπάζει το κουτάλι και το μασουλαει με μανία (το κουτάλι, όχι το φαγητό 😆). Τον ταΐζουμε πουρεδες βέβαια, παρα είναι μικρός για κομματάκια. Εν τώ μεταξύ, μας είπε εισαγωγή με πατάτες, κολοκύθια, καρότο, μετά κοτόπουλο, μοσχάρι. Τώρα είπε κι αυγό μέσα σε αυτά 🤷 η παιδίατρος που είχα στον μεγάλο μας είχε ξεκινήσει με μπανάνες και τέτοια... Θα δούμε την εξέλιξη... Τώρα μετά το Πάσχα θα τον πάμε στον παιδίατρο να τον δει και θα σας πω τα νέα του. 
    • Καλημερα σε ολα τα κοριτσια. @Diwni μου και ο δικος σου ο πονος αβολος μου ακουγεται και κανεις και ενα σωρο πραγματα μεσα στη μερα, χαρα στο κουραγιο σου που δεν παραπονιεσαι. @ΜαρίαΔημήτρης καταλαβα ειναι ενοχλητικοι πονοι αλλα θα συμφωνησω με @Diwni ειναι γιορτες και θα περασουν νερακι οι μερες και πολυ ευχαριστα. Υπομονη πολυ λιγο εμεινε🌹
    • Καλημέρα! Κι εγώ έτσι με τη ναυτία κυρίως αν μυρίσω κάτι με πιάνει ή μετά το φαγητό κάποιες φορές. Όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι, ξέρω λίγο δύσκολο με τα μικρακια! Αγχωθηκαν; Χαχαχα οκ λογικό απο τη μια, θα το συνειδητοποιήσουν!  Εμείς σε γονείς το είπαμε και σε λίγους κοντινούς φίλους. Να πάνε όλα καλά να κάνουμε αυχενική και μετά ας το μάθει και ο υπόλοιπος περίγυρος.  Σήμερα εμένα με έπιασαν τα ψυχολογικά μου, οι φόβοι μου κλπ. Είναι ψυχοφθόρο ειδικά τώρα στο πρώτο τρίμηνο που δεν έχω ένδειξη αν όλα πάνε καλά να παραμένω ψύχραιμη. 
    • Δάκρυσα από την τόσο όμορφη και συγκινητική έμπειρα σου!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου, να είναι γερά και καλότυχα! Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουμε τόσο όμορφους τοκετούς 🙏
    • Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα; Εγώ έχω ναυτία αλλά όχι όλη μέρα με πιάνει κατά καιρούς. Κούραση απίστευτη όλο θέλω να κοιμάμαι.... Αλλά που; Δεν με αφήνουν τα ζουζούνια! Το ανακοινώσαμε και τη μητέρα μου και στην αδερφή μου και έχουν πάθει ένα μικρό σοκ, έχουμε αγχωθει όλοι οικογενειακά. Εσείς σε ποιους το έχετε πει;πότε θα το ανακοινώσετε Γενικά έχετε σκεφτεί;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...