Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προετοιμασία βάπτισης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είναι ένα θέμα που απασχόλησε πολλές και θα απασχολησει και άλλες πολλές. Έτσι είπα να ανοιξω αυτή τη συζήτηση για να μας πούνε την εμπειρία τους όσες έκαναν βάπτιση, αν βρήκαν κάποια προσφορά η και κάποιες sos συμβουλές και εμείς που είμαστε σε αναζήτηση να ανταλλάσσουμε απόψεις αλλά και τι έχουμε βρει!!! 

Εμείς ετοιμαζόμαστε για βάπτιση τον Οκτώβριο θα είναι 5,5 μηνών η μικρή. Ήθελα και νωρίτερα αλλά δεν βόλεψε. Σκέφτομαι να φτιάξω κάτι χειροποίητο εγώ για μπομπονιέρα αλλά ακόμη δεν πρόλαβα να ασχοληθώ σοβαρά... Φωτογραφία, στολισμό και τραπέζι δεν έχω δει ακόμη. Αθήνα ... Καμιά ιδέα;;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η AlKate είπε:

Είναι ένα θέμα που απασχόλησε πολλές και θα απασχολησει και άλλες πολλές. Έτσι είπα να ανοιξω αυτή τη συζήτηση για να μας πούνε την εμπειρία τους όσες έκαναν βάπτιση, αν βρήκαν κάποια προσφορά η και κάποιες sos συμβουλές και εμείς που είμαστε σε αναζήτηση να ανταλλάσσουμε απόψεις αλλά και τι έχουμε βρει!!! 

Εμείς ετοιμαζόμαστε για βάπτιση τον Οκτώβριο θα είναι 5,5 μηνών η μικρή. Ήθελα και νωρίτερα αλλά δεν βόλεψε. Σκέφτομαι να φτιάξω κάτι χειροποίητο εγώ για μπομπονιέρα αλλά ακόμη δεν πρόλαβα να ασχοληθώ σοβαρά... Φωτογραφία, στολισμό και τραπέζι δεν έχω δει ακόμη. Αθήνα ... Καμιά ιδέα;;

Καλησπερα!!!πολυ ωραιο θεματακι!εμεις μαλλον του χρονου θα την κανουμε...για φετος δεν μας βλεπω....για στολισμο ξερω μια τρομερη στο γερακα!ο ανθοκηπος τπυ γερακα λεγεται αν σε ενδιαφερει την ειχα στο γαμο και θα την παρω και ατη βαφτιση σιγουρα!!και το τραπεζι του γαμου το ειχαμε κανει στην παιανια στη κυρα ελλη...πολυ καλη και αυτη αν και στη βαφτιση νομιζω μπορεις να πας και σε πιο ταβερνακι!φωτογραφο δεν ξερω...δεν μου αρεσε αυτος του γαμου αλλα η διπλανη μου στο μαιευτηριο ηταν φωτπγραφος οποτε μαλλον θα παω σε αυτην!ειναι στο κεντρο αν σε ενδιαφερει πες μου να σου δωσω τηλεφωνο!

Δημοσίευση

@stasa199Ναι αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία! Μήπως ξέρεις τι παίζει και από τιμές; Τον γάμο δεν τον κάναμε Αθήνα οπότε δεν έχω ιδέα γενικά!!! Αλλά έχω χρόνο να το οργανώσω (από απόσταση βέβαια ) :) για τραπέζι θα ρωτήσω προς Πάρνηθα που υπάρχουν πολλά και είναι και κοντά μας...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η AlKate είπε:

@stasa199Ναι αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία! Μήπως ξέρεις τι παίζει και από τιμές; Τον γάμο δεν τον κάναμε Αθήνα οπότε δεν έχω ιδέα γενικά!!! Αλλά έχω χρόνο να το οργανώσω (από απόσταση βέβαια ) :) για τραπέζι θα ρωτήσω προς Πάρνηθα που υπάρχουν πολλά και είναι και κοντά μας...

Σου εστειλα μηνυμα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...