Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυναικολόγος στο Αλεξάνδρα;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε καπόιο καλο γιατρο κυριως στο Αλεξανδρα(εχω ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο νοσοκομειο).Δεν θα ειχα προβλημα βεβαια αν ειναι και οπουδηποτε αλλου(σε δημοσιο)...αρκει να ειναι πανω απο ολα ανθρωπος...και οχι να σκαναρει την τσεπη μου.Τη δευτερη μου γεννα την εκανα στο Αττικο νοσοκομειο,κρατησε το πολυ μιση ωρα.Η κυρια γυναικολογος μου ΤΟΤΕ ειχε ζητησει 1000 ευρω,εμεις θεωρησαμε πως το ποσο των 600 ευρω ειναι υπεραρκετο ...ε και απο εκεινη τη στιγμη η γιατρος σταματησε να σηκωνει τα τηλεφωνα βλεποντας τον αριθμο του τηλ.μου.Στην αρχη δεν το πιστευα ,νομιζα πως ειναι η ιδεα μου μετα απο 20 κλησεις το εμπεδωσα δυστυχως!!!Υπαρχουν και αυτοι οι γιατροι αναμεσα μας.

Δεν μπορω να εμπιστευτω ευκολα πια κανενα γιατρο, ολοι μου φαινονται ιδιοι. Μπορει καποια να μου αλλαξει γνωμη?

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Desoula είπε:

Καλησπερα κοριτσια.Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε καπόιο καλο γιατρο κυριως στο Αλεξανδρα(εχω ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο νοσοκομειο).Δεν θα ειχα προβλημα βεβαια αν ειναι και οπουδηποτε αλλου(σε δημοσιο)...αρκει να ειναι πανω απο ολα ανθρωπος...και οχι να σκαναρει την τσεπη μου.Τη δευτερη μου γεννα την εκανα στο Αττικο νοσοκομειο,κρατησε το πολυ μιση ωρα.Η κυρια γυναικολογος μου ΤΟΤΕ ειχε ζητησει 1000 ευρω,εμεις θεωρησαμε πως το ποσο των 600 ευρω ειναι υπεραρκετο ...ε και απο εκεινη τη στιγμη η γιατρος σταματησε να σηκωνει τα τηλεφωνα βλεποντας τον αριθμο του τηλ.μου.Στην αρχη δεν το πιστευα ,νομιζα πως ειναι η ιδεα μου μετα απο 20 κλησεις το εμπεδωσα δυστυχως!!!Υπαρχουν και αυτοι οι γιατροι αναμεσα μας.

Δεν μπορω να εμπιστευτω ευκολα πια κανενα γιατρο, ολοι μου φαινονται ιδιοι. Μπορει καποια να μου αλλαξει γνωμη?

Στο Αλεξάνδρας γνωρίζω για σύνδοκπαππα

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Μόνο ότι είναι καλοί γιατροί 

Καλησπέρα @Desoula. Λοιπόν εγώ έχω το να Αλεξόπουλος είναι πολύ καλός γιατρός και δεν ζητάει και τιποτα εγώ έκανα επεμβαση σ αυτόν και δεν ζήτησε τιποτα  πάνω απ όλα για μενα εξναι άνθρωπος σε αντίθεση με άλλους εκεί μέσα που δεν θελω να πω ονόματα..  αν θέλεις τηλ καιβπαραπανω πληροφορίες στείλε μου μνμ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Καλησπέρα @Desoula. Λοιπόν εγώ έχω το να Αλεξόπουλος είναι πολύ καλός γιατρός και δεν ζητάει και τιποτα εγώ έκανα επεμβαση σ αυτόν και δεν ζήτησε τιποτα  πάνω απ όλα για μενα εξναι άνθρωπος σε αντίθεση με άλλους εκεί μέσα που δεν θελω να πω ονόματα..  αν θέλεις τηλ καιβπαραπανω πληροφορίες στείλε μου μνμ.

Σευχαριστω πολυ ειλικρινα  @Σταυρι.Θα μπορουσες να μου δωσεις τα στοιχεια του γιατρου σε παρκακαλω.Πηρα πολυ χαρα με το μηνυμα σου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλώς ήρθες στην παρέα μας ☺️ με το καλό το μωράκι σου ! Πότε έχεις ΠΗΤ; το πρώτο παιδάκι σου πόσο είναι; Και εγώ πριν την αυχενική δεν το είχα πει σε κανέναν.. όταν νιώσεις έτοιμη θα το πεις και εγώ κάπως «άργησα» να το πω αυτήν την φορά κάποιοι γνωστοί και φίλοι το μάθανε πριν λίγες μέρες τώρα το ξέρουν όλοι πλέον 
    • Καλησπέρα κορίτσια...εγώ εχθές έκανα αυχενική.ειμαι για Ιούνιο αλλά μπήκα εδω να τα λέμε..μέχρι εχθές δεν το είχα πει πουθενά...τώρα το είπα...όχι ομως στη δουλειά που θα αργήσω αρκετά να το πω...εμάς μας είπε 70-80% αγοράκι αλλά το ίδιο ακριβώς μας είχε πει κ στο πρώτο που εν τέλει ήταν κοριτσάκι..δεν έχουμε ωστόσο καμία προτίμηση...με το καλό σε όλες...
    • Καλά είμαστε!!! Εσείς;;; Ο μπόμπιρας μεγαλώνει μια χαρά!! Ξεκίνησαν κ τα δίδυμα σχολείο τη Δευτέρα κ ο άντρας μου δουλειά οπότε βρίσκουμε ρυθμούς σιγά σιγά. Απλά με τα ταπεράκια κ την όλη προετοιμασία φαγητών για όλους (δίδυμα κ σύζυγος) μπορώ να πω ότι κουράζομαι περισσότερο… Να φανταστείς ότι έλεγα μέχρι τη Δευτέρα πως είμαι περδίκι κ ήθελα να ξεκινήσω γυμναστική… Εσύ είσαι που το λες;!;!;!;; Πονάω στην τομή αυτές τις μέρες.. Τεσπα θα περάσει. @Eir_ma τι κάνετε κορίτσι μου;; Από χθες σε σκέφτομαι, ήρθε το θηλαστρο!! Λοιπόν είναι εξαιρετικό!!! Απλά θέλει προσοχή να μπει σωστά η θηλή (εχθές δεν τις έβαλα σωστά τη 2η φορά κ δεν έβγαλα σταγόνα..) τεσπα το βρίσκεις αυτό. Δεν ξέρω τι ποσότητες βγάζεις με το νοσοκομειακό εγώ εχθές μετά από θηλασμό την πρώτη φορά έβγαλα 30ml, σήμερα το πρωί τη μια 80ml κ την άλλη 60ml πάλι μετά από θηλασμό κ τώρα το βράδυ 170ml😱. Εμενα με καλύπτει πλήρως καθώς θέλω να του δίνω ένα μπιμπερό τη μέρα για να το μάθει ουσιαστικά κ να μην έχω θέματα μετά αλλά κ για λίγη ευελιξία να μπορώ ν τον αφήσω κ να πάω γι καμμία δουλειά.
    • Αχ τι ωραία μαθατε το φύλο ! Ελα μπράβο με το καλό το κοριτσάκι σας λοιπόν 🥰 🩷 εγώ έχω καταγωγή από δυτική Μακεδονία ☺️ αλλά είμαι ερωτικός μετανάστης και ήρθα Πελοπόννησο  Εγώ Αθήνα είχα πάει μόνο για να γεννήσω τώρα το δημόσιο που πάω είναι 1,5 ώρα από το χωριό που μένω 
    • Αχ κορίτσια σαραβαλα έχουμε γίνει! 😂 Γενικά είμαι καλά, πολύ καλά, κουράζομαι πιο εύκολα σίγουρα αλλά όλα τα κάνω! Τώρα αυτό τι να πω, ατυχές συμβάν. Οδηγώ ναι αλλά και ο άντρας μου μου έβαλε χέρι να μαζευτω αλλά και εγώ τρομαξα όντως. 😮‍💨 Μόνη μου ήμουν αλλά δεν ήταν καμιά φαντασμαγορική λιποθυμία, ήμουν όρθια και περίμενα να τελειώσει ο μπροστινός μου για να πω στην υποδοχή τι χρειάζομαι και ένιωσα να ιδρώνω, με έπιασε ταχυκαρδία και σκοτοδίνη και πρόλαβα να πω δε νιώθω καλά, το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαι ξάπλα σε έναν καναπέ με κόσμο από πάνω μου. Λίγα δευτερόλεπτα κράτησε, συνήλθα αμέσως και με πιάσανε δεν έπεσα. Μετά ήθελαν να καλέσουν ασθενοφόρο αλλά αρνήθηκα τους είπα είμαι καλά πάω σπίτι και στο σπίτι μέτρησα 58 ζάχαρο. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να πάω να με δει και με κράτησαν μέσα για λίγο ορο. Μου έκανε πλάκα ο γιατρός, λέει άκου να δεις αν γεννήσεις πρόωρα με τις μαλακίες που κάνεις εγω δεν έρχομαι, μην με πάρεις τηλέφωνο 😂 Θα κάτσω στα αυγά μου, το υποσχέθηκα. Από Δευτέρα όμως γιατί αύριο είναι κλειστά τα σχολεία και θα περάσω όλη τη μέρα μόνη με το μικρό μου ταραχοποιό!  Έλενα περιμένουμε νέα σας τη Δευτέρα! Ποπό είσαι στην 36η εβδομάδα! Θα είναι πρωτοχρονιάτικος άραγε; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...