Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΘΟΥΛΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ :P :P :P

ΑΧ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ :woohoo: :woohoo:

ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΘΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΑ!!

ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕ????????

Δημοσίευση

thouli μου παρα πολυ ομορφο!!!:woohoo:

μου αρεσει ο συνδυασμος λαχανι-πορτοκαλι παρα πολυ!!!!

Αυτο ομως που μου αρεσε πιο πολυ ειναι το χαλακι του!!!!:woohoo:

Το πιο σημαντικο απ'ολα ειναι οτι ειναι πολυ φωτεινο!!!!......σαν το μωρακι-"ενοικο" που θα μενει μεσα σ'αυτη την κουνια...;) :woohoo:

Δημοσίευση

Θουλη πολυ ωραιο το δωματιακι του νινιου σου, μπραβο, με το καλό να το γεμίσει! Αλλά βρε Θούλη μου, και συγγνώμη που στο λέω, αν θες βέβαια, βγάλε αυτό το γυναικείο κεφάλι πάνω από τη ντουλάπα γιατί για ένα μικρό παιδάκι μου φαίνεται εξαιρετικά τρομακτικό!

Δημοσίευση

αχ μπραβο θουλη ειναι υπεροχο αχχχχχχχχχχχχχχχ αντε να ερθει και η σειρα σε μας που προσπαθουμε ακομα ,να κανουμε κι εμεις το παιδικο μας δωματιακι,με το καλο κοπελα μου να υποδεχτεις το μωρακι σου και να γεμισει με φωνες αυτο το δωματιο.

Δημοσίευση

:woohoo:mar8aki mou YPEROXOOOO:woohoo: :woohoo:

sygxarhthria koukla mou,polu omorfo!!

ante,me to kalo na valeis to aygoulaki

kinder ekplh3h mesa sto dwmatiaki tou:laugh: :P

xa8hkame e??mh nomizeis pws se 3exasa alla trexw k egw!!

xixi:P elpizw na eisai mia xara..

ante perasan oi mhnes k opou na nai 8a er8ei to zouzounaki sou!!

filakia pollaaaaa:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...