Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθεια για δεύτερο μωράκι!

Mamounitsa

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η egw είπε:

ναι γενναω σε κανενα διμηνο

ποσο ειναι το πρωτο σου;

Με το καλό κοριτσάκι μου αγόρι ή κορίτσι? 

Εγώ έχω ένα αγοράκι 8 μηνών ακριβός 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mamounitsa είπε:

Μπράβο για το κουράγιο σου που με ένα αγοράκι 8 μηνών ξεκινάς προσπαθείς για δεύτερο!!

Καλημέρα κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ! 

Χαιρωμαι πάρα πολύ που θα έχω παρέα!! Θα τα λέμε εδώ καλές προσπάθειες σε όλα ξεκίνησα νωρίς τις προσπάθειες μιας κ ο μικρός μου μπόμπιρας έκανε να πιαστεί δύο χρόνια! Εβελπιστω αυτή τη φορά να μην αργήσει τίποτα αν και είμαι σίγουρη πως δεν θα είναι τόσο εύκολο γι αυτό και τόσο νωρίς ξεκινάω! 

Για πείτε πόσο είναι εσάς τα μωράκια σας αγοράκια κοριτσάκια? Προσπαθείτε καιρό? 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Mamounitsa είπε:

να σου ζησει κορίτσι μου

εγω θα απολάμβανα λθιγο το μωρο μου και μετα θα πηγαινα για 2ερο εμενα τπ 1ο θα γινει 5 τον αλλο μηνα και  ειναι αγορακι

Γεια σας κορίτσια μου!!

Και εμείς προσπαθούμε για το 2ο η κορούλα μας γίνεται σήμερα 21μηνων!!!

Προσπαθούμε σχεδόν αμέσως μετά το σαραντισμο μας μη σας πω γιατί κάναμε 8χρονια να έρθει η μικρή.μας και πλέον δεν έχω πολλά περιθώρια.ειμαι 39εγω 44ο αντρουλης μου!Αν θέλει ο Θεός θα έρθει!

στις πριν 16 ώρες, ο/η Mamaioannas είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!

Και εμείς προσπαθούμε για το 2ο η κορούλα μας γίνεται σήμερα 21μηνων!!!

Προσπαθούμε σχεδόν αμέσως μετά το σαραντισμο μας μη σας πω γιατί κάναμε 8χρονια να έρθει η μικρή.μας και πλέον δεν έχω πολλά περιθώρια.ειμαι 39εγω 44ο αντρουλης μου!Αν θέλει ο Θεός θα έρθει!

Καλημέρα κορίτσι μου να το χαίρεσαι το παιδάκι σου και εύχομαι σύντομα να μεγαλώσει η οικογένεια! Εδώ στον άγονα λοιπών μαζί! Και εμένα έκανε να έρθει δύο χρόνια! Περιμένω να έρθει περίοδος για να ξεκινήσουμε φουλ!!!! 

Εγώ ΔΕΝ περιμένω αύριο μεθαύριο το πολύ!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και τους άντρες μας!!!

Καλή επιτυχία σε όλες, ειδικά σε εσάς που δεν το βάζετε κάτω παρά τις όλες δυσκολίες και καθυστερήσεις!

σας εύχομαι σύντομα να έρθει το χαρμόσυνο αυτό νέο που ποθειτε!

??

Και εγώ εδώ κορίτσια μου είμαι.. έχω ένα ζιζάνιο 19μηνων και έχει 7-8μηνο που προσπαθούμε για μωράκι..  απλά όχι ακόμα αυτό με εντατικές προσπάθειες ( χαχαχαχαχα δεν πολύ προλαβαίνουμε)  επίσης εμείς είχαμε θεματακι και δεν έχουμε κάνει ακόμα καμία κίνηση για αυτό να το διορθώσουμε καθώς είπαμε να κλείσουμε χρόνο και μετά. 

Αυτό το μήνα θα πάρω και τα τεστ ωορρηξίας και θα προσπαθήσω χωρίς άγχος.

στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Και εγώ εδώ κορίτσια μου είμαι.. έχω ένα ζιζάνιο 19μηνων και έχει 7-8μηνο που προσπαθούμε για μωράκι..  απλά όχι ακόμα αυτό με εντατικές προσπάθειες ( χαχαχαχαχα δεν πολύ προλαβαίνουμε)  επίσης εμείς είχαμε θεματακι και δεν έχουμε κάνει ακόμα καμία κίνηση για αυτό να το διορθώσουμε καθώς είπαμε να κλείσουμε χρόνο και μετά. 

Αυτό το μήνα θα πάρω και τα τεστ ωορρηξίας και θα προσπαθήσω χωρίς άγχος.

Καλημέρα κορίτσι μου τεστ ωορεκιας και όχι άγχος δε  πολύ πάνε μαζί χάχα! Βέβαια βοηθάνε εμένα με είχαν βοηθήσει καλή ευτυχεία και σε σένα! 

Εγώ κορίτσια περιμένω περίοδο πως και πως χάχα αλλά ο κύκλος μου μετά τη γέννα δεν έχει ακόμα ρυθμιστεί τελευταία φορά μου είχε έρθει 26 είμαι στην αναμονή! 

Πάντως δεν ξέρω για εσάς εγώ δεν έχω καθόλου άγχος τώρα στη προσπάθεια για δεύτερο!!!

Έχω ήδη 1,μέρα καθυστέρηση.Πριν κάνω τη μικρή μου τώρα θα είχα κάνει 3-4 τεστ θα έλεγα μηπως είναι λάθος; Και εννοείται θα έψαχνα για πρώιμα συμπτώματα που σε μένα τουλάχιστον άρχισαν μετά την 8η-9η εβδομάδα!!!!!

στις πριν 7 ώρες, ο/η Mamaioannas είπε:

Πάντως δεν ξέρω για εσάς εγώ δεν έχω καθόλου άγχος τώρα στη προσπάθεια για δεύτερο!!!

Έχω ήδη 1,μέρα καθυστέρηση.Πριν κάνω τη μικρή μου τώρα θα είχα κάνει 3-4 τεστ θα έλεγα μηπως είναι λάθος; Και εννοείται θα έψαχνα για πρώιμα συμπτώματα που σε μένα τουλάχιστον άρχισαν μετά την 8η-9η εβδομάδα!!!!!

Καλησπερα και εγώ έτσι πιστεύω ότι δεν θα αγχωθω αυτή τη φορά αλλά ακόμα δε ξέρω πως θα είναι και εγώ στο πρώτο έψαχνα για σημάδια τρις μέρες μετά την επαφή χάχα! 

Πλάκα πλάκα εσύ πότε σκέφτεσαι να κάνεις ένα τεστακι? 

στις πριν 23 ώρες, ο/η Mamaioannas είπε:

Από Τρίτη και βλέπουμε!!!αν και έχω στάνταρ κύκλο 28ημερων...θα αφησω όμως λίγο ακόμα...

Καλησπερα μας έχεις αφήσει σε μια αγονια! Έχεις κανένα σύμπτωμα? Εύχομαι να αργήσει να εμφανιστεί κάνα 9 μηνο!!!! 

στις On 22/6/2019 at 6:53 ΠΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου τεστ ωορεκιας και όχι άγχος δε  πολύ πάνε μαζί χάχα! Βέβαια βοηθάνε εμένα με είχαν βοηθήσει καλή ευτυχεία και σε σένα! 

Εγώ κορίτσια περιμένω περίοδο πως και πως χάχα αλλά ο κύκλος μου μετά τη γέννα δεν έχει ακόμα ρυθμιστεί τελευταία φορά μου είχε έρθει 26 είμαι στην αναμονή! 

Εμένα τα τεστ ωορρηξιας ίσα ίσα που με βοηθάνε να μη τρώγομαι με τα ρούχα μου κ να κάθομαι να ψάχνομαι ποτέ κάνω ωορρηξια... Μετά τη γέννα, δυστυχώς δεν μπορώ να βασιστώ στα υγρά ωορρηξιας που λένε γιατί πολύ απλά ή δε θα έχω, ή θα έχω σε άσχετες μέρες! Έχω τσεκάρει τα θετικά τεστ ωορρηξιας κ πότε δε συνάδουν με τα υγρά... 

Καλά, το "ανά δύο μέρες" στις γόνιμες... Απλα το ξεχνάμε. Δε γίνεται με ένα μωρό 12 μηνών που πλέον έχει λίγο χάσει τους ρυθμούς του στον ύπνο κ τις συνήθειες του.. 

Καλή επιτυχία σε όλες μας! 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Εμένα τα τεστ ωορρηξιας ίσα ίσα που με βοηθάνε να μη τρώγομαι με τα ρούχα μου κ να κάθομαι να ψάχνομαι ποτέ κάνω ωορρηξια... Μετά τη γέννα, δυστυχώς δεν μπορώ να βασιστώ στα υγρά ωορρηξιας που λένε γιατί πολύ απλά ή δε θα έχω, ή θα έχω σε άσχετες μέρες! Έχω τσεκάρει τα θετικά τεστ ωορρηξιας κ πότε δε συνάδουν με τα υγρά... 

Καλά, το "ανά δύο μέρες" στις γόνιμες... Απλα το ξεχνάμε. Δε γίνεται με ένα μωρό 12 μηνών που πλέον έχει λίγο χάσει τους ρυθμούς του στον ύπνο κ τις συνήθειες του.. 

Καλή επιτυχία σε όλες μας! 

Αχχα καλημέρα! Ναι ένταξη το ανά δύο μέρες με ένα μωρό γενικά πρέπει να είναι λίγο δύσκολο! 

Απλά εγώ το λέω γιατί όταν έκανα τα τεστακια ήρθα σε επαφή 10 η μέρα πχ θετικό ωορριξια είχα στις 13η αλλά δεν είχα επαφή ξανά που σημενει έμεινα από την επαφή τις 10ης μέρας! Οπωτε καλό λένε είναι να γίνεται και πριν την ωορριξια! Καλή επυτηχια! Εύχομαι να έχουμε όλες γρήγορα θετικά τεστακια 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα σε ολες κοριτσια Παραμονη σημερα,μερα ελπιδας. Ηλπιζα και Πιστευα κ γω μαζι με ολες σας οτι ισως θα με εβρισκαν κ αυτα τα χριστουγεννα με ενα σπορι π θα με φωναζει μαμα  ,πιστευα πως δεν θα εχω αλλα δακρυα να χυσω προσμενοντας το για μια ακομη χρονια!  Αλλα εδω επιμονη και αντοχη....Ευχομαι ΟΛΕΣ τΟυ χρονου τετοια μερα να εχουμε ενα μωρακι στην αγκαλια μας,να ειναι διαφορετικα τα χριστουγεννα μας του χρονου,με ενα πλασματακι που θα κολλησει ολα μας τα σπασμενα. Οι εχουσες μωρακια να τα καμαρωσετε και συντομα να εχετε οσα ακομη θελετε,οι εγκυουλες μας μια τελειομηνη εγκυμοσυνη απο καρδιας!!!! Δυναμη και πιστη και υγεια...τα 3 αγαθα για τη ζωη μας. Αγκαλιαστε τους ανθρωπους διπλα σας ,χαμογελαστε κ πιστεψε στο θαυμα ...αλλωστε η πιστη μας δε πεθαινει ποτε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️με φως στις ζωες μας!!!!!
    • Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Σοφία ..
    • Σωστά τα λέει η @Lisaki 80 ❤️ με ξηρό πάγο διατηρούνται όπως πρέπει τα φάρμακα. Η DHL υποστηρίζει την υπηρεσία που στην ουσία είναι για μεταφορά φαρμάκων.   
    • Κορίτσια μου Ελπίζω να είστε ολες καλά!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!! @Katiana1987 ελπίζω να ήσασταν οκ το βράδυ!! @Barbiee πραγματικά!!το καλύτερο δώρο 
    • Καλημέρα! πάντως μέχρι και έμβρυα μεταφέρονται από πόλη σε πόλη, ή από κέντρο σε κέντρο. Το να μεταφερθούν φ΄αρμακα δεν είναι καθόλου δύσκολο, χρησιμοποιείται ξηρός πάγος  και όχι παγοκυψέλες.. Οι εταιρίες courier είναι πολύ εξοικειωμ΄ένες με τη διαδικασία.  Θυμάμαι πως όσο ήμουνα στην προσπάθεια, σχεδόν 3-4 χρόνια, ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν χ΄άριζε κάποιος φάρμακα.. Κάποτε η αγαπημένη μου @peacock μου είχε στείλει από Αθήνα φάρμακα με ξηρό πάγο.. Περίμενα το πακετάκι της πως και πως!  Στο λέω για να μην είσαι ποτέ τελείως απόλυτη, αν δεν βρεθεί κάποιος εκεί γύρω, μία άλλη γυναίκα, πιο μακριά μπορεί να το έχει ανάγκη.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...