Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης πωπω κορίτσι μου τι σε βρήκε, πως να μην τρομάξεις, ευτυχώς όλα καλά και γω νιωθω καμια φορα ανασφαλεια οταν κρατάω το μωρό μη πέσουμε μαζί 
    • Πίνουμε ήδη από την Δευτέρα της biogaia προβιοτικα με βιταμίνη d . Ζορίζεται η καημένη να αεριστει, το βράδυ κύλησε καλά μπορώ να πω. Σήμερα θα κάνουμε και μπάνιο ολόκληρες οπότε πιστεύω θα την ανακουφίσει. @Diwni ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αίμα μόνο τα κλασσικά λοχεια που δεν είναι και όλη μέρα.  Αλλα τρομαξα τοσο πολυ και και τρόμαξε και  άντρας μου ο καημενος. Παράτησε την μπέμπα με το pampers στο κρεβάτι και ήρθε σε εμένα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπερδεύτηκα και σκοτώθηκα,ευτυχώς δεν κράταγα το μωρό. 
    • Καλημέρα κοριτσια! @ΜαρίαΔημήτρης διαβασα για τ πέσιμο μου κ ειλικρινά πονεσα. Λογικα πονας από τ τράνταγμα. Αν δεις αιμα πολύ ξαφνικα να κατεβαίνει μιλα με τ γιατρό σου. @Sotiria_94 οχι κορίτσι μου τίποτα σπουδαίο δεν τ στερείς. Ναι οκ τ μητρικό γαλα έχει κάποια ωφελη αλλα ο μπεμπουλης θελει τη μανουλα του κ να ειναι χορτατος. Καθολου δεν τον ενδιαφέρει το τι θα πιει αρκει να χορτάσει κ να ειναι ηρεμος. Να σκέφτεσαι ότι κάνεις το καλύτερο για εκείνον, αυτή ειναι η πρόθεση του. Σωστό κ λαθος δ υπάρχει στη μητρότητα.
    • Με λευκούς  ήχους προσπάθησες και προβιοτικά ;Κ εμείς ξεκινήσαμε ..Αγωνιστικούς χαιρετισμούς να σου στείλω 😊😊😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...