Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναζητώ να αγοράσω καλαθουνα από κάποια που δεν την χρειάζεται πια. Κατά προτίμηση ουδέτερο χρώμα ή γαλάζιο, με όλη την προίκα και λογική τιμή. Οποία έχει, ας επικοινωνήσει inbox

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ Ιασώ είχα γεννήσει την πρώτη με καισαρική  τώρα γεννάω και εγώ σε δημόσιο είναι πολλά τα λεφτά για ιδιωτικό ξανά οπότε προγραμματισμένα θα πάω και εγώ 38 εβδ 
    • Όσο για το τραπέζι και τα πάνω πάνω να κάνω πάλι το μπάνιο θέλει λίγο καθάρισμα μια σκούπα ένα σφουγγάρισμα να κάνω μια σαλάτα να κόψω, μια πατάτα στο φούρνο να βάλω, λίγο παιχνίδια να συμμαζέψω μαζεύονται οι δουλειές μην νομίζεις και όχι τίποτα δουλεύει και ο σύζυγος αλλιώς θα τα έκανε και εκείνος γιατί + από αυτά μέχρι να έρθει το ζευγάρι σπίτι εγώ θα πρέπει να ταΐσω τα παιδεία κάτι πρόχειρο να τα κοιμησω για μεσημέρι σίγουρα την μικρή.. και μόνο που τα έγραψα κουραστικά 😅
    • Ααα sorry για το λάθος νόμιζα έχεις αγοράκι και εσύ ☺️ με το καλό το κοριτσάκι σου 🩷 Αρκαδία είμαι εγώ ☺️ 3,5 ετών η μεγάλη 1,5 ετών η μικρή  η μεγάλη ναι τώρα καταλαβαίνει πιο πολλά ανυπομονεί ρωτάει πολλά για το μπέμπη η μικρή δεν νομίζω πως έχει καταλάβει τι έρχεται  Αντε πάει και η καμπύλη βγήκε καλή μια χαρά 😊
    • Την πρώτη μου γεννά την έκανα στο Ρέα και γέννησα με καισαρική. Αυτή τη φορά θα γεννήσω πρώτα ο Θεός στο δημόσιο νοσοκομείο του Άργους. Έχει έρθει ένας πολύ καλός γυναικολόγος και έχει και καλό μαιευτικο τμήμα. Θα γεννήσω προγραμματισμένα στις 38 εβδομάδες περίπου ( εκτός και αν η μπέμπα έχει άλλα σχέδια) πάλι με καισαρική. Μέχρι τώρα είχα διπλή παρακολούθηση, και από τον ιδιώτη γιατρό, που μαζί του είχα γεννήσει στο Ρέα αλλά και από τον γυναικολόγο στο νοσοκομείο. Αυτές τις ημέρες θα ανακοινώσω στον ιδιώτη πως δε θα συνεχίσω μαζί του. Αν και του έχω ήδη πει πως σκέφτομαι για δημόσιο.. Εσύ που θα γεννήσεις με το καλό;
    • Ο καιρός φέτος δε θέλει να κάνουμε εξόδους.  Σχετικά με το τραπέζι που έχεις δε χρειάζεται να κάνεις πολλά δε νομίζω να έχουν και τις τρελές απαιτήσεις.  @Riaa μπράβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης. Που είναι να γεννήσεις ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...