Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Νομίζω κι εγώ φέτος το βιώνω λίγο διαφορετικά όλο αυτό με τα Τέμπη. Δεν ξέρω αν είναι επειδή πλέον μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνονται οι γονείς που χάσανε τα παιδιά τους αλλά μου φάνηκε όντως βαριά η μέρα η χθεσινή και οι τελευταίες μέρες. Όσο για την κοινωνική σου ζωή να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω ψέματα θα είναι! Ένα βήμα τη φορά! Καμία φορά είναι και η κούραση στη μέση. Κάποιες μερες ενώ έχω κατά νου να πάρω το καρότσι να πάω βόλτα  το αναβάλω γιατί είμαι κουρασμένη σωματικά για βόλτα 
    • Καλό μήνα κοριτσουδια,  είμαστε ολο και πιο κοντά στο θαυματακι μας 🧿  Να σας πω πως έκανα μια πρώτη παραγγελία με ρουχαλάκια για τη μπεμπούλα και θα ακολουθήσουν κάποια ακόμα,  έβαλα κυρίως νούμερο 62cm αφού 56cm έχω κάμποσα που μου έδωσαν και λέω ας μη πάρω άλλα! Εντωμεταξύ όλα είναι τόσο ροζ στα κορίτσια που δεν μου αρέσει καθόλου, βρήκα κάποια απαλά χρώματα κάποιους συνδυασμούς,  θα δούμε τώρα,  μάλλον πρέπει να συνηθίζω το ροζακι χαχα  Κατά τ'αλλα τα γνωστά, η μέση το ηβικο οστο συνεχίζουν και θα συνεχίζουν από ότι φαίνεται 🤰 τώρα έως 6/3 θα πάω για εξετασουλες και από ότι είδα τώρα έχουμε ξανά για τοξοπλασμα,  μακάρι να μην έχει αλλάξει κάτι 
    • Ωωωω μεγαλουτσικη κι η δικιά σας!! 🥰και κοιμάται και 8ωρο, τέλεια!!  Εμάς ακόμα το παλεύει το σερί, αλλά κοιμάται πολλές ώρες μέσα στη μέρα, θα κάνει 2-3 2,5 ωρα και μετά κατά τις 8 θα κάνει τον μεγάλο ύπνο και θα ξυπνήσει 2 για να φάει 🥲 Οι φωνουλες είναι τέλειες ρεε! Ειδικά όταν γελάει κιόλας μαζί είναι έρωτας!! ❤️ Εμάς τώρα έχει ανακαλύψει ότι το χέρι του είναι δικό του και πιάνει κάτι μαλακά βιβλία ή κάτι κουβερτακια και τα βάζει στο στόμα του 😆 κοιτάει δεξιά αριστερά, πάνω κάτω, αυτά. Και του αρέσει η τηλεόραση!!! Άμα τύχει και την έχουμε ανοιχτή, προσπαθεί να γυρίσει το κεφάλι του σα κουκουβάγια για να δει 🤣🤣 Επίσης, ξεχωρίζεις άμα τσιριζει από χαρά ή επειδή έχει βαρεθεί μόνος του και θέλει παρέα. Ο μεγάλος όταν ακούει τις φωνές λέει "μιλάει, μαμά, μιλάει!!!" 🤣 Για την ώρα του έχουμε ένα γυμναστήριο με κάτι κυβακια μαυρόασπρα και ένα αστέρι που βγάζει νανούρισμα για να ακούει, κι ένα βιβλίο που λέγεται μπρουμυτάκι που απλώνει, και καλά κάθεται το μωρό και το κοιτάει... 
    • Καλό μήνα κορίτσια με υγεία, γαλήνη, ηρεμία και  δύναμη..! @Mantarini μου θα ανοίξεις θεματάκι για Μάρτιο.; Είδα οτι δεν έχει ανοίξει κάποια κοπέλα και το είχες ζητήσει..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...