Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 31/5/2019 at 8:19 ΜΜ, ο/η Τοσοδουλα είπε:

Εχω μια μικρη 13 μηνων μεδα απο πολλους μηνες πτοσπσθειας για συννενοηση τελικα χωριζω ? φοβος ανασφαλεια κσι δε συμαζευεται με νιωθει κανεις;;; 

Expand  

Είμαι στο 4 μήνα της εγκυμοσύνης μου και ο φίλος μου μας παράτησε γιατί πολύ απλά δεν μπορεί λέει.Σε νιώθω πολύ ομως δύναμη θέλει για τα παιδάκια μας. 

Δημοσίευση

Εχω μια μικρη 13 μηνων μεδα απο πολλους μηνες πτοσπσθειας για συννενοηση τελικα χωριζω ? φοβος ανασφαλεια κσι δε συμαζευεται με νιωθει κανεις;;; 

Expand  

Αν δεν παει το πραγμα,παρατα τον.Καλυτερα τωρα παρα αργοτερα.Ειναι καλυτερα και για σενα και για το παιδι.Θα βρείτε αυτον που σας νοιαζεται και σας αγαπαει αληθινα.

Δημοσίευση
  στις On 2/6/2019 at 7:47 ΠΜ, ο/η Mimadimi είπε:

Είμαι στο 4 μήνα της εγκυμοσύνης μου και ο φίλος μου μας παράτησε γιατί πολύ απλά δεν μπορεί λέει.Σε νιώθω πολύ ομως δύναμη θέλει για τα παιδάκια μας. 

Expand  

Τι να πω δεν ντρέπεται αυτός τώρα θυμήθηκε οτι δεν μπορεί πραγματικά ου να χαθεί Αντε μην πω τιποτα άλλο 

Δημοσίευση

Expand  

Αν δεν Εχετε συνενόηση καλυτερα απο το να τσακώνεστε μπροστά στο παιδι

Δημοσίευση
  στις On 2/6/2019 at 7:47 ΠΜ, ο/η Mimadimi είπε:

Expand  

Λυπαμαι εμενα μου οε οτι ηθελε να με χωρισει απο καιρο αλλα με το παιδι μηπως εφτιαχνε το πραγμα. Εγω ασχολιομουν μονο με τον αντρα μου ουτε φιλες τιποτα. Τεσπα εσυ μη στεναχωριεσαι μεγαλωνει θαυματακι μεσα σου. Σε ευχαριστω πολυ :*

Δημοσίευση
  στις On 2/6/2019 at 9:08 ΠΜ, ο/η MAROYLI είπε:

Αν δεν παει το πραγμα,παρατα τον.Καλυτερα τωρα παρα αργοτερα.Ειναι καλυτερα και για σενα και για το παιδι.Θα βρείτε αυτον που σας νοιαζεται και σας αγαπαει αληθινα.

Expand  

Ναι σκευτηκα ρεαλιστικα και πριχωρω το διαζυγιο πριν νζ εχει μνημες το μωρο ομως δε εχω πολυ στηριξη αοο φιλες κτλ και γενικα νιωθω λιγο αχρηστη ανικσνη κτλ ξερω βοηθεια ειδικου προεχουν οι αναγκες της πριγγιπισας

Δημοσίευση

Γλυκια μου να μην σκεφτεσαι ετσι για τον ευατο σου!Ουτε αχριστη ουτε ανικανη εισαι,ουτε τπτ απο ολα αυτα!!Μια μαχητρια εισαι!!Μια δυσκολη περιοδος ειναι που σιγουρα θα βγεις ποιο δυνατη για εσενα και το παιδακι σου!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα @Τοσοδουλα ,

Ο χωρισμός πάντα είναι δύσκολος… Δε θα σου πω δε θα στεναχωρηθείς, δε θα πονέσεις, δε θα κλάψεις.. Όλα θα τα κάνεις κ μετά όλα θα φτιάξουν..Φυσικά κ προτεραιότητα σου είναι το παιδί κ το ότι θα πρέπει να είσαι πάντα καλά, χαρούμενη κ ευδιάθετη γι αυτό..

Τα καλύτερα έρχονται όμως κ μιλάω εκ πείρας!! 15 χρόνια μετά αποφάσισα κ γω να χωρίσω (Τεράστια διαφορά μας το ότι δεν έχω παιδί ακόμη) και ναι μεν ήταν απόφαση μου αλλά δεν πέρασα εύκολα… Κ γω είχα ξεκόψει από παρέες μου κ παρέα μου ήταν αυτός κ οι ως τότε κοινοί μας φίλοι..Λάθος αλλά το έκανα! Με δείχναν με το δάχτυλο, με κατηγορούσαν, δεν άντεχα να κυκλοφορώ κτλ κτλ, αλλά σύντομα όλα άλλαξαν..Βρήκα τον άνθρωπο μου, τον άνθρωπο με τον οποίο σε ένα μήνα παντρεύομαι..έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει, με ηρεμεί, με αγαπάει, με προσέχει κ πολλά πολλά τέτοια..Βρήκα νόημα στη ζωή μου!!

Όλα λοιπόν φτιάχνουν, όλα θα φτιάξουν  κ στη δική σου περίπτωση..Να θυμάσαι πως ο Θεος σου χάρισε ένα υπέροχο δώρο, το μωρό σου και πρέπει πρώτα απ όλα να φανείς γι αυτό δυνατή… όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους… Καλή τύχη σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου!! ❤️ 

Δημοσίευση
  στις On 7/6/2019 at 1:54 ΜΜ, ο/η Maroulita? είπε:

Καλησπέρα @Τοσοδουλα ,

Ο χωρισμός πάντα είναι δύσκολος… Δε θα σου πω δε θα στεναχωρηθείς, δε θα πονέσεις, δε θα κλάψεις.. Όλα θα τα κάνεις κ μετά όλα θα φτιάξουν..Φυσικά κ προτεραιότητα σου είναι το παιδί κ το ότι θα πρέπει να είσαι πάντα καλά, χαρούμενη κ ευδιάθετη γι αυτό..

Τα καλύτερα έρχονται όμως κ μιλάω εκ πείρας!! 15 χρόνια μετά αποφάσισα κ γω να χωρίσω (Τεράστια διαφορά μας το ότι δεν έχω παιδί ακόμη) και ναι μεν ήταν απόφαση μου αλλά δεν πέρασα εύκολα… Κ γω είχα ξεκόψει από παρέες μου κ παρέα μου ήταν αυτός κ οι ως τότε κοινοί μας φίλοι..Λάθος αλλά το έκανα! Με δείχναν με το δάχτυλο, με κατηγορούσαν, δεν άντεχα να κυκλοφορώ κτλ κτλ, αλλά σύντομα όλα άλλαξαν..Βρήκα τον άνθρωπο μου, τον άνθρωπο με τον οποίο σε ένα μήνα παντρεύομαι..έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει, με ηρεμεί, με αγαπάει, με προσέχει κ πολλά πολλά τέτοια..Βρήκα νόημα στη ζωή μου!!

Όλα λοιπόν φτιάχνουν, όλα θα φτιάξουν  κ στη δική σου περίπτωση..Να θυμάσαι πως ο Θεος σου χάρισε ένα υπέροχο δώρο, το μωρό σου και πρέπει πρώτα απ όλα να φανείς γι αυτό δυνατή… όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους… Καλή τύχη σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου!! ❤️ 

Expand  

Σε ευχαριστω με το καλο σου ευχομαι καθε ευτυχια. 

Δημοσίευση

Σημερα μου υπενθυμησε παλι οτι απο του χρονου υα περνει το μωρο διακοπες μονο του. Μα πως θα αντεξω να φευγει το μωρακι μου. Ναι σιγουρα καλυτερο ειναι να εχει επαφη με το μπαμπα του γτ ακουω κι αλλες που τους παρακαλανε για ενα τηλ γτ κλαινε τα παιδια αλλα ποναω μονο στην ιδεα να μου φυγει για μερες :(

Δημοσίευση
  στις On 6/6/2019 at 8:30 ΜΜ, ο/η Angel1990 είπε:

Γλυκια μου να μην σκεφτεσαι ετσι για τον ευατο σου!Ουτε αχριστη ουτε ανικανη εισαι,ουτε τπτ απο ολα αυτα!!Μια μαχητρια εισαι!!Μια δυσκολη περιοδος ειναι που σιγουρα θα βγεις ποιο δυνατη για εσενα και το παιδακι σου!!

Expand  

Μακαρι πφφφ

Δημοσίευση
  στις On 6/6/2019 at 7:42 ΜΜ, ο/η Τοσοδουλα είπε:

Ναι σκευτηκα ρεαλιστικα και πριχωρω το διαζυγιο πριν νζ εχει μνημες το μωρο ομως δε εχω πολυ στηριξη αοο φιλες κτλ και γενικα νιωθω λιγο αχρηστη ανικσνη κτλ ξερω βοηθεια ειδικου προεχουν οι αναγκες της πριγγιπισας

Expand  

Μια χαρα ικανη εισαι.Αφου μπορεσες και πηρες την αποφαση να φυγεις απο μια δυσκολη κατασταση εισαι πολυ δυνατη.Αυτο απο μονο του θέλει πολυ δυναμη.Να μην σκεφτεσαι ετσι.Να προσεχεις τον εαυτο σου και το μωρο σου.Ολα τα αλλα θα γινουν.Και το αξιζεις.Να μην αφησεις κανεναν να σε πεισει για το αντιθετο.Τα φιλια μου!

Δημοσίευση
  στις On 12/6/2019 at 6:01 ΠΜ, ο/η MAROYLI είπε:

Μια χαρα ικανη εισαι.Αφου μπορεσες και πηρες την αποφαση να φυγεις απο μια δυσκολη κατασταση εισαι πολυ δυνατη.Αυτο απο μονο του θέλει πολυ δυναμη.Να μην σκεφτεσαι ετσι.Να προσεχεις τον εαυτο σου και το μωρο σου.Ολα τα αλλα θα γινουν.Και το αξιζεις.Να μην αφησεις κανεναν να σε πεισει για το αντιθετο.Τα φιλια μου!

Expand  

Σε ευχαριστω πολυ μου δινετε πολυ δυναμη ολοι σας ευχαριστω ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...