Μετάβαση σε περιεχόμενο

Frisolac comfort και κλαμα


Vaasoula.g

Recommended Posts

Καλησπέρα έχουμε μια  βδομάδα που πίνουμε το frisolac comfort γιατί δεν κάναμε κακακια μας πριν με το απλό και είχαμε πολλές αναγωγές και εμετό!!!η παιδίατρος μας το αλλάξε το απλό frisolac ma το comford!!Το θέμα είναι ότι κακακια μας κάνουμε μεν πιο μαλακα αλλά πάλι σφίγγεται πάρα πολύ ο καημένος με πολύ έντονους πόνους δεν σταματάει Το κλάμα και το σφίξιμο  μέχρι να κάνει κακακια του και έχουμε πάλι πολλές αναγωγές έχει κάποια κάποιο παρόμοιο θέμα η να έχετε δοκιμάσει το γάλα αυτό σταματάνε όλα αυτά η μάλλον δεν το δέχεται ο μπομπιρακος μου λέτε????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κορίτσι μου. Και μεις ξεκινήσαμε με το απλό και το γυρίσαμε σε comfort γιατί είχαμε ακριβώς το ίδιο. Δεν έκανε κακάκια και έκανε πολλές αναγωγές. Μετά από 10 μέρες έφτιαξε πολύ το σύστημα. Της δίναμε και κάτι σταγονες που είναι για κολλικούς αλλά βασικά φτιάχνουν το πεπτικό τους. Και είδαμε τεράστια βελτίωση. Δεν την αφήναμε όμως πανω από μία μέρα χωρίς να κάνει κακάκια. Την δεύτερη αν δεν είχε κάνει βάζαμε ...θερμόμετρο στο κωλαράκι. Μετά τον 4ο μήνα αρχίσαμε και το κάναμε μίξη με το κανονικό Frisolac. Από τον 6ο και μετά πίνει το κανονικό μόνο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...