Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Είσαι τέλεια προχωρά μην αγχώνεσαι για τίποτα θα τα καταφέρεις ,καλοκαιράκι ζεστουλα καρπούζι χαχαχαχχα έχουμε περισσότερες πιθανότητες χαχαχχαχαχ
    • Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Ναι είμαστε άτυχοι πολύ δυστυχώς δεν προχώρησαν κ έχω κ μια παλινδρομη από φυσική σύλληψη πριν 2 χρόνια. Ευτυχώς έχουμε άλλα 5 στην κατάψυξη κ μπορούμε να προχωρήσουμε ξανά σε ετ. Προσπαθώ να είμαι δυνατή κ με βοηθάει πολύ κ εδώ η ομάδα... Εν ετη 2025 όλες με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρουμε 🥰
    • Αχ συγνώμη νόμιζα ότι προχώρησε ,παρε τα πάνω σου και προχωρά στο τέλος όλες θα τα καταφέρουμε άλλες εύκολα άλλες δύσκολα αλλά θα τα καταφέρουμε... Έχεις έτοιμα ή θα ξανακάνεις ωοληψια?
    • Εγώ έβαλα 2 άριστες βλαστοκυστες 5 ημερών, κ που δεν ρώτησες δεν έχει κ πολύ νόημα η αξιολόγηση τους. Σε εμάς τλκ τα πράγματα δεν πήγαν καλά κ θα προχωρήσουμε σε 2η ετ 😉
    • Αχ σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου ,εσύ με τι προχωρήσες εννοώ με τι βλαστοκυστες,εγώ με 5 ημερών αλλά αυτήν την φορά δεν ρώτησα ποιες με βάλανε δεν ήθελα να ξέρω τίποτα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...