Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοίτα αφού έχεις ζαλάδες και τα σχετικά, όλα καλά πάνε! Μην ανησυχείς! Κι εγώ τώρα 3 εβδομάδες θα έχω να δω το μικρό. Δεν πειράζει όμως γιατί θα έχει μεγαλώσει και θα το απολαύσουμε καλύτερα 😊 Καλά ότι δεν περνάνε οι μέρες ισχύει...
    • @Katerinioo ναι κορίτσι μου έτσι ειναι. Και ολα τ κιλα να χάσουμε τ σωμα θελει χρόνο για να ξανά μαζέψει όπως πρώτα. Σίγουρα αμα ξεκινήσουμε να περπατάμε θα φύγει κ τ τελευταίο πρήξιμο. @Sotiria_94ναι οκ κ τωρα όποιος με βλέπει μ λεει σαν να μη γέννησες εισαι. Σιγα σιγα θα επανέλθουμε. Απλά βρε κορίτσια ειμαστε γυναικες θέλουμε να νιώθουμε ομορφα με τ σωμα μας. Αλλιώς ειναι. Αμα δεις κ επανέρχεσαι παιρνει κ τ πάνω σου.  Εμενα τ μωρο σήμερα τ βραδυ ήταν αρκετά ανησυχο. Αλλα σε γενικές γραμμές ειναι καλο μωρακι. @Kn1 γτ δ σε βολευει τ καροτσι? Το ταΐζεις, το "πετας" μεσα, συνηθως κοιμαται, κανεις τη βόλτα σου, καθεσαο για καφεδάκι, έστω κ σε ενα παγκάκι ρε παιδι μου. Εγω τ χρησιμοποίησα πολυ τ καροτσι στα άλλα δύο. Καο σ αυτό εννοείται το ίδιο θα κάνω. Ελπίζω δηλ να κοιμαται κι αυτο στο καροτσι.
    • Και εγώ 12 πήρα και σήμερα μετά από 10 ακριβώς μέρες που ζυγίστηκα έχω χάσει τα εφτά. Όμως στα ρούχα μου δεν μπαίνω και φοράω του άντρα μου. Το θυμόμουν όμως και από την πρώτη εγκυμοσύνη ότι ενώ επέστρεψε στα κιλά μου το σώμα μου ήθελε μήνες για να επιστρέψω στα παντελόνια μου. Οπότε ήμουνα κάπως προετοιμασμένη αυτή τη φορά. Πρήξιμο εγώ έχω ακόμα αλλά έχει υποχωρήσει αρκετά. Πιστεύω όμως ότι μόλις ξεκινήσουμε να βγαίνουμε έξω και να περπατάω ακόμα περισσότερο θα πάει καλύτερα η ανάρρωση και το σώματος και των κιλών.   Και εγώ λέω να ξεκινήσω μια ήπια γυμναστική μόλις περάσουν οι 40 μέρες. Θα πάω και στο γιατρό να με δει αλλά μου είπαν ότι είναι κομπλέ από το νοσοκομείο Το διάστημα των 40 ημερών για να ξεκινήσω μετά.
    • Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα όσα γράψατε. Οι τελευταίες δύο μέρες ήταν κάπως δύσκολες για εμάς. Πολύ κούραση, πολύ ξύπνημα, αρκετή ένταση. Ξυπνάει ο ένας κοιμάται ο άλλος από τα μικρά. Και λέω κάτσε να μπω να δω τι κάνουν και τα κορίτσια.   Έχει έναν υπέροχο καιρό σήμερα και 28 βαθμούς.  Βγήκα χθες και πήγα τον μικρό σχολείο και τον γύρισα. Ακόμα με τα ράμματα δυσκολεύομαι να περπατήσω καλά και να καθίσω. Γενικά χθες με έπιασε μια μικρή ανησυχία για το κομμάτι της αναρρώσης. Αλλά σήμερα είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά και είπε ότι σιγά-σιγά όπως πάντα θα βελτιωθούν όλα. Θέλουν όλα το χρόνο τους αλλά με το μωρό όλα τρέχουν και νομίζεις ότι θα έπρεπε να είσαι καλύτερα.
    • Σε ευχαριστώ αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε!!!! Κ σε σένα εύχομαι μια μεγάλη χοριακη σε λίγες μέρες!!!! Think positive 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...