Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα σας κοριτσια..!!! πριν απο λιγο καιρο σε αφαιρεση εξωμητριου ο γιατρος ανακαλυψε λιγες εστιες ενδομητριωσης  εκανε καυτηριασμο κ περιμενα να αδιαθετησω για να μ κανει την arvekap 3,75 για να δικοψουμε την περιοδο... την εκανα εχθες κ μ ειπε πως θα ξαναδω περιοδο σε περιπου 3 μηνες απο τωρα  ισχυει η θα τραβηξει περισσοτερο καιρο?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η xrisanthi είπε:

καλημερα σας κοριτσια..!!! πριν απο λιγο καιρο σε αφαιρεση εξωμητριου ο γιατρος ανακαλυψε λιγες εστιες ενδομητριωσης  εκανε καυτηριασμο κ περιμενα να αδιαθετησω για να μ κανει την arvekap 3,75 για να δικοψουμε την περιοδο... την εκανα εχθες κ μ ειπε πως θα ξαναδω περιοδο σε περιπου 3 μηνες απο τωρα  ισχυει η θα τραβηξει περισσοτερο καιρο?

Κορίτσι μου οι ενέσεις είναι 3 που θα κάνεις?Εγώ μετα απο λαμπαροσκοπιση ενδομητρίωσης είχα κάνει 3 (Μια κάθε μηνα)κ όλο αυτό (χ περιοδο δλδ)κράτησε 6 ΜΗΝΕΣ περίπου ξεκίνησα Ιούνιο κ ξεμπέρδεψα αρχές Νοέμβρη...Καλή υπομονη(Στις εξαψεις?).......

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Stafilenia είπε:

Κορίτσι μου οι ενέσεις είναι 3 που θα κάνεις?Εγώ μετα απο λαμπαροσκοπιση ενδομητρίωσης είχα κάνει 3 (Μια κάθε μηνα)κ όλο αυτό (χ περιοδο δλδ)κράτησε 6 ΜΗΝΕΣ περίπου ξεκίνησα Ιούνιο κ ξεμπέρδεψα αρχές Νοέμβρη...Καλή υπομονη(Στις εξαψεις?).......

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ... ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Π ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ...ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Σ ΕΝΕΣΗ ΕΙΔΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η xrisanthi είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ... ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Π ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ...ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Σ ΕΝΕΣΗ ΕΙΔΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ?

Ά θα κάνεις 3μηνη?Εγώ την τελευταία την έκανα τέλη Ιουλίου κ αρχές Νοεμβρίου μου ηλθε. 

...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Stafilenia είπε:

Ά θα κάνεις 3μηνη?Εγώ την τελευταία την έκανα τέλη Ιουλίου κ αρχές Νοεμβρίου μου ηλθε. 

...

δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι ο γιατρος ετσι π μ τα ειπε καταλαβα πως σε 3 μηνες απο τωρα θα μ ερθει περιοδος οι μοναδες της ενεσης δειχνουν αν ειναι μινιαια η τριμηνη η ενεση?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι ο γιατρος ετσι π μ τα ειπε καταλαβα πως σε 3 μηνες απο τωρα θα μ ερθει περιοδος οι μοναδες της ενεσης δειχνουν αν ειναι μινιαια η τριμηνη η ενεση?

Μωρέ ο κάθε γιατρός κάνει κ τα δικά του ότι απωριες έχεις ρωτατον όπως κ να έχει....

Μην σου λέω άσχετα...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η xrisanthi είπε:

ο γιατρος αυτο μ ειπε οτι απ την ενεση θα περασουν 3 μηνες περιπου για να δω περιοδο..κ επειτα να προσπαθησω για παιδακι εσυ σε τι φαση εισαι?

Εγώ είμαι σε φάση που

Πέρισυ το Μάη έκανα τη λαμπαροσκοπιση  μου έκοψε την περίοδο 6 ΜΗΝΕΣ 3 ΜΗΝΕΣ προσπαθήσαμε μόνοι μας κ τώρα την μ ΠΕΜΠΤΗ ΕΚΑΝΑ εξωσωματική κ τώρα περιμένω τη Δευτέρα για β χοριακη πρώτα ο Θεός...Αυτά τα λιγα???

Δημοσίευση

Εγώ είμαι σε φάση που

Πέρισυ το Μάη έκανα τη λαμπαροσκοπιση  μου έκοψε την περίοδο 6 ΜΗΝΕΣ 3 ΜΗΝΕΣ προσπαθήσαμε μόνοι μας κ τώρα την μ ΠΕΜΠΤΗ ΕΚΑΝΑ εξωσωματική κ τώρα περιμένω τη Δευτέρα για β χοριακη πρώτα ο Θεός...Αυτά τα λιγα???

ωωωω τι τελεια.. καλα αποτελεσματα σ ευχομια κοριτσι μ... κ εγω για εξωσωματικη πηγαινα κ τν φεβρουαριο π θα ξεκινουσα εμαθα πως ημουν εγκυος...ειχα κανει λαπαροσκοπηση τν σεπτεμβριο για αφαιρεση υδροσαλπιγγας κ ο γιατρος π ειχα τοτε μ ειχε αφησει ενα κομματακι σαλπιγγας 2 εκατοστων ενω θα επρεπε ν την εχει αφαιρεσει ολη κ μετα παο 3 μηνες προσπαθειας εμεινα εγκυος φυσιολογικα αλλα αριστερα οπου ειχε αφησει τη λιγη σαλπιγγα κ εγω δεν τ ηξερα κ ετσι ηταν εξωμητριο ..ταλαιπωρηθηκα πολυ κ τωρα μπορω να πω πως ειμαι καλα κ περιμενω να περασει τ διαστημα χωρις περιοδο για να ξαναπροσπαθησω...

Δημοσίευση

ωωωω τι τελεια.. καλα αποτελεσματα σ ευχομια κοριτσι μ... κ εγω για εξωσωματικη πηγαινα κ τν φεβρουαριο π θα ξεκινουσα εμαθα πως ημουν εγκυος...ειχα κανει λαπαροσκοπηση τν σεπτεμβριο για αφαιρεση υδροσαλπιγγας κ ο γιατρος π ειχα τοτε μ ειχε αφησει ενα κομματακι σαλπιγγας 2 εκατοστων ενω θα επρεπε ν την εχει αφαιρεσει ολη κ μετα παο 3 μηνες προσπαθειας εμεινα εγκυος φυσιολογικα αλλα αριστερα οπου ειχε αφησει τη λιγη σαλπιγγα κ εγω δεν τ ηξερα κ ετσι ηταν εξωμητριο ..ταλαιπωρηθηκα πολυ κ τωρα μπορω να πω πως ειμαι καλα κ περιμενω να περασει τ διαστημα χωρις περιοδο για να ξαναπροσπαθησω...

Μην τα πάρατας γιατί νικητης είναι αυτός που πάλεψε Όχι αυτό που δεν πήγε στο πόλεμο.

Καλή μας επιτυχία να μου πεις καλά νέα εύχομαι...

Δημοσίευση

Μην τα πάρατας γιατί νικητης είναι αυτός που πάλεψε Όχι αυτό που δεν πήγε στο πόλεμο.

Καλή μας επιτυχία να μου πεις καλά νέα εύχομαι...

δεν τα παραταω ειμαι εδω για να παλεψω οσο χρειαστει μεχρι να μ συμβει το θαυμα.... καλ μας αποτελεσματα κ πιο πολυ σε εσενα π εισαι τοοοοσοοοο κοντα....!!

Δημοσίευση

δεν τα παραταω ειμαι εδω για να παλεψω οσο χρειαστει μεχρι να μ συμβει το θαυμα.... καλ μας αποτελεσματα κ πιο πολυ σε εσενα π εισαι τοοοοσοοοο κοντα....!!

Να σε καλά τη Δευτέρα θα σου πω......☺

Δημοσίευση
στις On 3/5/2019 at 6:53 ΜΜ, ο/η Stafilenia είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ???

καλησπερα να σε ρωτησω κατι οταν ξεκινησες τις ενεσεις σ ειχε πει ο γιατρος αν μπορεις να εχεις ελευθερες επαφες χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα η οχι?

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

καλησπερα να σε ρωτησω κατι οταν ξεκινησες τις ενεσεις σ ειχε πει ο γιατρος αν μπορεις να εχεις ελευθερες επαφες χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα η οχι?

Κανονικά είχα επαφές μέχρι την οωληψια..

Δημοσίευση

Κανονικά είχα επαφές μέχρι την οωληψια..

ααα ωραια σ ευχαριστω ... μ ειπε ο γιατρος να εχω κανονικα επαφες  μεχρι να δω περιοδο κ μετα θα μ κανει σαλπιγγογραφια με υπερηχο να δουμε αν η μια σαλπιγγα π εχω ειναι ακομη οκ κ επειτα να προσπαθησω εντατικα.... για ποιον λογο αν επιτρεπετε εσυ εκανες την εξωσωματικη?

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

ααα ωραια σ ευχαριστω ... μ ειπε ο γιατρος να εχω κανονικα επαφες  μεχρι να δω περιοδο κ μετα θα μ κανει σαλπιγγογραφια με υπερηχο να δουμε αν η μια σαλπιγγα π εχω ειναι ακομη οκ κ επειτα να προσπαθησω εντατικα.... για ποιον λογο αν επιτρεπετε εσυ εκανες την εξωσωματικη?

Είχα εστιες ενδομητρίωσης κ έκανα λαμπαροσκοπιση με άφησε 3 μηνες μόνοι αλλά αυτό ξανά εμφανίζεται μετα το χρόνο......γι αυτό.

Δημοσίευση

Είχα εστιες ενδομητρίωσης κ έκανα λαμπαροσκοπιση με άφησε 3 μηνες μόνοι αλλά αυτό ξανά εμφανίζεται μετα το χρόνο......γι αυτό.

...κ επειδή 9 χρόνια προσπαθώ κ ούτε καν για διγμα δεν έχω μείνει εγκυος....????

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Stafilenia είπε:

...κ επειδή 9 χρόνια προσπαθώ κ ούτε καν για διγμα δεν έχω μείνει εγκυος....????

ααα μαλιστα εγω εχω μεινει 2 φορες στα 6 χρονια αλλα την πρωτη ηταν βιοχημικη κ την δευτερη εξωμητριο..

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις πριν 5 ώρες, ο/η xrisanthi είπε:

ααα μαλιστα εγω εχω μεινει 2 φορες στα 6 χρονια αλλα την πρωτη ηταν βιοχημικη κ την δευτερη εξωμητριο..

Να κάνω 2 ερωτήσεις

Πόσο χρόνων είσαι?Εγώ 34

Κ άσχετο η βιοχημική εγκυμοσύνη τι ειναι?Την διαβάζω σε διάφορα site κ σου έκατσε ο 'κληρος'να μου απαντήσεις....?

Επεξεργάστηκε από Stafilenia
Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Stafilenia είπε:

Να κάνω 2 ερωτήσεις

Πόσο χρόνων είσαι?Εγώ 34

Κ άσχετο η βιοχημική εγκυμοσύνη τι ειναι?Την διαβάζω σε διάφορα site κ σου έκατσε ο 'κληρος'να μου απαντήσεις....?

καλημερα.. εγω ειμαι 29.... εμας μας πηγαιναν για εξωσωματικη λογο τ οτι αφαιρεσα την μια σαλπιγγα γατι ηταν υδροσαλπιγγα αλλα κ επειδη ειχαμε προβλημα ολιγοασθενοσπερμιας οπου τν φεβρουαριο μετα απο σπερμοδιαγραμμα π μας εκαναν στο κεντρο εξωσωματικης μας ειπαν πως ηταν πια αριστο .. μετα απο 20 μερες εμαθα πως ημουν εγκυος... βιοχημικη ειναι η κυηση π ουσιαστικα τελειωνει πριν καν αρχισει δηλαδη ανεβαινει λιγο η χοριακη κ πεφτει κατευθειαν οποτε βλεπεις κ αιμα σχεδον στις ημερες περιοδου ετσι πολλες γυναικες δεν το καταλαβαινουν πως ηταν εγκυες.... αυτο τ επαθα το 2014 κ φετος τ εξωμητριο..!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

καλημερα.. εγω ειμαι 29.... εμας μας πηγαιναν για εξωσωματικη λογο τ οτι αφαιρεσα την μια σαλπιγγα γατι ηταν υδροσαλπιγγα αλλα κ επειδη ειχαμε προβλημα ολιγοασθενοσπερμιας οπου τν φεβρουαριο μετα απο σπερμοδιαγραμμα π μας εκαναν στο κεντρο εξωσωματικης μας ειπαν πως ηταν πια αριστο .. μετα απο 20 μερες εμαθα πως ημουν εγκυος... βιοχημικη ειναι η κυηση π ουσιαστικα τελειωνει πριν καν αρχισει δηλαδη ανεβαινει λιγο η χοριακη κ πεφτει κατευθειαν οποτε βλεπεις κ αιμα σχεδον στις ημερες περιοδου ετσι πολλες γυναικες δεν το καταλαβαινουν πως ηταν εγκυες.... αυτο τ επαθα το 2014 κ φετος τ εξωμητριο..!!

Ααα!κατάλαβα.. Όπως κ να έχει να έχεις πίστη μέσα σου κ θα πάνε όλα καλά....

Δημοσίευση
στις On 5/5/2019 at 9:41 ΠΜ, ο/η xrisanthi είπε:

σ ευχαριστω πολυ να εισαι καλα κοριτσι μ!!!

Καλησπέρα τι κάνεις?Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά έκανα τεστ κ βγήκε θετικό!!!Όμως είναι η 11η ΗΜΕΡΑ κ μου είπαν ότι το αποτέλεσμα γι αυτή την ημέρα είναι μεν θετικό αλά είναι λίγο μικρό κ θα επαναλάβω την Πέμπτη πάλι....έχεις εμπειρία να μου πεις την γνώμη σου την έχω ανάγκη....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...