Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πως να καταπολεμήσουμε το άγχος;

Άρης 32

Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολλα σε όλες!!!

Προσπαθω και γω με τη γυναικα μου για μωρακι με το καλο οποτε ερθει!Συμφωνησαμε ομως επειδη εχει περασει καποιο χρονικο διαστημα οτι αν μεχρι αυτο το καλκαιρι δε γινει κατι τοτε θα παμε σε γιατρο.Δε με νοιαζει ο τροπος που θα ερθει το μπεμπε μονο η μανουλα του με νοιαζει. Δυστυχως με τον ασχημο τροπο εμαθα οτι δεν εχω καποιο ανδρικο προβλημα πραγμα που αγχωνει τη γυναικα μου παρα πολυ και δε ξερω πως να την ξεαγχωσω.καμια ιδεα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η Άρης 32 είπε:

Καλησπερα και χρονια πολλα σε όλες!!!

Προσπαθω και γω με τη γυναικα μου για μωρακι με το καλο οποτε ερθει!Συμφωνησαμε ομως επειδη εχει περασει καποιο χρονικο διαστημα οτι αν μεχρι αυτο το καλκαιρι δε γινει κατι τοτε θα παμε σε γιατρο.Δε με νοιαζει ο τροπος που θα ερθει το μπεμπε μονο η μανουλα του με νοιαζει. Δυστυχως με τον ασχημο τροπο εμαθα οτι δεν εχω καποιο ανδρικο προβλημα πραγμα που αγχωνει τη γυναικα μου παρα πολυ και δε ξερω πως να την ξεαγχωσω.καμια ιδεα?

Το θεμα ειναι στην γυναικα σου και τι εννοώ για να μην παρεξήγηθω το άγχος ειναι ενας τρόπος αντισιληψης πρέπει να κανετε προσπάθειες οσο τον δυνατόν μπορείτε χαλαρά και να την βοηθας και εσυ ψυχολογικά οσο μπορείς μακαρι ο Θεος και η Παναγια να σας αξιωσει να κανετε ενα παιδάκι σύντομα να κανετε προσπαθειες και να ξέρετε οτι υπάρχει σίγουρη ωορρηξια στην γυναικα σου 

Όταν είναι να ρθει θα ρθει.... Μπορεί να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά να μην έχει συμβεί κάτι μέχρι τώρα..... Και εμείς προσπαθουσαμε 9 μήνες... Έχει στάνταρ περίοδο? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...