Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερώτηση Εάν ξέρει κάποια

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,

Έχω μια ερώτηση.

Εάν για παράδειγμα στον έναν κύκλο εγώ πάρω duphaston για να μου έρθει η περίοδος, πχ στις 25 μέρες ενώ είναι να έρθει στις 32η μερα, η ωορρηξία θα γίνει σύμφωνα με την πρωτο μέρα που έρθει το αίμα ή οχι; 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η JohannaMak είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έχω μια ερώτηση.

Εάν για παράδειγμα στον έναν κύκλο εγώ πάρω duphaston για να μου έρθει η περίοδος, πχ στις 25 μέρες ενώ είναι να έρθει στις 32η μερα, η ωορρηξία θα γίνει σύμφωνα με την πρωτο μέρα που έρθει το αίμα ή οχι; 

Το duphaston γιατί το πέρνεις αν επιτρέπεται μιας και έχεις κύκλο 32 ημερων;; αν η περίοδος σου με το duphaston είναι 25 ημερών θα υπολογίσεις 25-14= 11 οπότε κάνεις μεταξύ 10η και 13η μέρα ωρηξια προσπαθώ να στο πω εύκολα  τώρα αν έχεις ένα κύκλο 32 ημερών πάει 31-14=18 οπότε κάνεις μεταξύ 17η με 19η ωορρηξία . 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Niki94 είπε:

Το duphaston γιατί το πέρνεις αν επιτρέπεται μιας και έχεις κύκλο 32 ημερων;; αν η περίοδος σου με το duphaston είναι 25 ημερών θα υπολογίσεις 25-14= 11 οπότε κάνεις μεταξύ 10η και 13η μέρα ωρηξια προσπαθώ να στο πω εύκολα  τώρα αν έχεις ένα κύκλο 32 ημερών πάει 31-14=18 οπότε κάνεις μεταξύ 17η με 19η ωορρηξία . 

καλησπέρα, οχι δεν έχω κύκλο 32 ημερών. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα.

Απλά ρωτάω γιατι η γιατρός μου τα έδωσε κάποια στιγμή παλαιότερα και απλά η απορία μου ήταν να δω αν μεταφέρεται κανονικα η ημερομηνια ωορρηξίας. Σε ευχαριστώ πολύ παντως....

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η JohannaMak είπε:

καλησπέρα, οχι δεν έχω κύκλο 32 ημερών. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα.

Απλά ρωτάω γιατι η γιατρός μου τα έδωσε κάποια στιγμή παλαιότερα και απλά η απορία μου ήταν να δω αν μεταφέρεται κανονικα η ημερομηνια ωορρηξίας. Σε ευχαριστώ πολύ παντως....

Ναι ανάλογος τον κύκλο αλλάζουν και η γόνιμες αλλά με τα duphaston λίγο δύσκολο να κάνεις ωορρηξία 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @pennakiΜε το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε τέλεια κ να πάρετε αγκαλίτσα το μωράκι σας!!!! Μην σκέφτεσαι άλλο τη διαδικασία, πάει περασε κ ούτε επηρέασε καπου, η εμφύτευση γίνεται λίγο αργότερα οπότε να είσαι χαρούμενη κ με θετική σκέψη!! Εγώ τους μιλούσα (3 είχαμε βάλει, 1 εμφυτευθηκε) αλλά χαιδευα κοιλιτσα απο την αρχή κ τους μιλούσα. 😜 Σε όλες κορίτσια μου να είναι αυτή η προσπάθεια η τυχερή!!! 💕  Εμένα από χάπια μου μείωσε το utrogestan, από 6 την ημέρα το έριξε στα 4. Και πάλι πολλά μου φαίνονται αλλά αυτός ξέρει καλύτερα.. Απλά αγχωνομουν γιατι τα καταπίνω κ μηπως επηρέασαν το συκώτι, αλλά ευτυχώς βγήκαν καλές οι εξετάσεις. Μονο σίδηρο δεν παίρνω ακόμη, μαγνήσιο, ασβέστιο και φολικο παίρνω. Διανύω την 24 βδομάδα.  (Σορρυ αλλά εχω χάσει επαφή γιατί είχα φρικάρει που δεν καταλαβαινα το μωρό κ έπεφτα όλο σε δυσάρεστα οποτε δεν έμπαινα πουθενά..) 
    • Γειά σας κορίτσια μου!!! Μα τι ευχάριστα νέα που διαβαζω!!!! Με το καλό τα μπεμπακια μας!!!!  Συγγνώμη που χάθηκα τόσο καιρό!!! Εμειε κάναμε την β επιπέδου 30/10, αλλά ο μπέμπης δεν καθόταν καλά κ πήγαμε κ σε εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο την επόμενη μέρα για να δει μια τομή στην καρδιά που δεν έβλεπε ο άλλος κ όλα είναι τέλεια!!!  Απλά άργησα να το αισθανθώ κ είχα φρικάρει κ σταμάτησα να διαβάζω πράγματα στο ίντερνετ γιατί όλες οι άλλες το ενιωθαν νωρίς κ αγχωνομουν.. Όπως κ πέφτω κ σε δυσάρεστα πανω κ ειπα να απέχω κ από αυτά..  Όμως τον ένιωσα την Κυριακή 7 το πρωί, 23 προς 24 βδομάδα, ξύπνησα κ ήταν σαν να έκανε σεισμό στο κρεβάτι κάτω από τη μέση μου. Ξύπνησα κ τον άντρα μου κατευθείαν να βάλει το χέρι στην κοιλίτσα αλλά ακόμη δεν μπορείς να τον αισθανθείς από πανω... Ε, ήταν να μη τον νιώσω. Τώρα δε με αφήνει σε ησυχία. Βράδυ 3, 4 η ώρα... Το πρωί πάλι 7 και.... Όχι ότι με ενοχλεί το καημένο χαδακια κάνει.. Αλλά εγώ χαίρομαι κ γελάω μόνη μου σαν τη χαζή κ μετά έχω υπερένταση. Τη μέρα κάθομαι κ κάνω κ συζητήσεις μαζί του.. Παντως πρέπει να κάνει συνέχεια κολοτουμπες εκεί μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.. 😂 🤣 😂  Ρε κορίτσια τι θαύμα ειναι αυτό που ζούμε!!!!!! 😊  Εγω τον ρώτησα για το εμβόλιο της γριπης κ είπε αυτό πρέπει να το κάνω τώρα κ για μετά θα τα πούμε αργοτερα.. Οπότε το έκανα. Λογικά θα μου πει να κάνω κ τα άλλα 2 που είπατε. Όσο για ψώνια δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε βαψαμε το δωμάτιο.. Κ ούτε θα το βάψουμε άμεσα γιατί θα μαζεύει και ελιές ο άντρας μου όποτε είμαι λίγο ζεν... Χαζεύω διαφορά αλλά δεν έχω πάει καν να δω. Δεν έχουμε κ ένα μαγαζί της προκοπής εδώ στο Αγρίνιο.. 
    • Κουράγιο, εύχομαι όλα να πάνε καλά, έχουμε περάσει το ίδιο.... Εμένα 4 ημερών και είχε κολλήσει μέσα στη ΜΕΝΝ. Πού γεννήσες;
    • Όχι ρε κορίτσι μου αν είναι δυνατόν!!! Πώς είναι το μωρό; Μπήκε μονάδα ; 
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα ειδαμε την μπεμπα 🩷 ειναι ολα καλα. Την δευτερα θα τον πάρω για να μου κλεισει το ραντεβου για την β επιπεδου. Μαλλον στις 26/11 θα το κανουμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...