Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;

sidorena

Recommended Posts

Για σας  κορίτσια τον προηγούμενο μήνα αδιαθετησα στης 26 Μαρτίου και απο χθες 22/4 έχω λίγο αίμα υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος έχω σταθερό κύκλο ελπίζω να είμαι έγκυος πήρα ενα τεστ αλλά δεν το έχω κάνει ακομα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου! Είναι νωρίς να το κανεις, κατά τη γνώμη μου. Περίμενε να έχεις 1-2 μέρες καθυστέρηση, να είσαι σίγουρη και να μην τρελαίνεσαι μετά, έδειξε δεν έδειξε σωστά το τεστ (και η ψυχολογία μας φθίρεται και πληρώνουμε τεστάκια χωρίς λόγο). Σου εύχομαι τα επιθυμητά αποτελέσματα.

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Μάιρα_76 είπε:

Γεια σου! Είναι νωρίς να το κανεις, κατά τη γνώμη μου. Περίμενε να έχεις 1-2 μέρες καθυστέρηση, να είσαι σίγουρη και να μην τρελαίνεσαι μετά, έδειξε δεν έδειξε σωστά το τεστ (και η ψυχολογία μας φθίρεται και πληρώνουμε τεστάκια χωρίς λόγο). Σου εύχομαι τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Γεια σου θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα αλλά κανονική περίοδος δεν είναι  γιατί μου κρατάει 5 μέρες και  σήμερα δεν έχω καθόλου αίμα δύο ημέρες κράτησε και πολυ λίγο αίμα κατα την γνώμη σου μπορεί και να είμαι έγκυος ?

Κορίτσι κανε μια χοριακη μπορείς να πας σε ιδιωτικό μαιευτήριο κ ν σου βγάλει άμεσα αποτέλεσμα καθώς κ στον ιατρικό όμιλο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...