Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλησπέρα Ρένα μου εγώ είμαι στην αναμονή περιμένω σε 5 μερες..
μια απ’ τα ίδια κι εγω δεν πρέπει να έκανα ωορηξία αυτο το μήνα δεν είχα κραμπες που συνήθως εχω στην ωορηξία ουτε υγρά τιποτα απολύτως γενικα δεν παρακολουθησα τον μήνα αυτο με τεστακια κτλ οπότε πέρασε ετσι..
Που είσαι κορίτσι;! Ε τώρα με 2 που χρόνος! Χαίρομαι όμως που μας διαβάζεις και είσαι ενημερωμένη 😜
Να ευχηθώ καλή αρχή στη μεγάλη σου στο σχολείο 😊 Πόσες ώρες την αφήνεις; Επίσης να μας πει που να πάμε να πάρουμε κι εμείς κανένα μωρό γιατί την εγκυμοσύνη την βαριέμαι 😅 Καλύτερα τα έτοιμα 🤣
Ευτυχώς αδιαθετισα χθες. Είμαι δλδ τώρα στην 2η μέρα περιόδου, οπότε μετράω αντίστροφα για ωορρηξία 😉 Και ναι ήμουν "τυχερή" που έφυγε γρήγορα και μόνο του. Μάλλον για αυτό δεν στεναχωριέμαι και ιδιαίτερα. Δεν το είχα συνηθίσει σαν ιδέα.
Φιλάκια στα κορίτσια σου 😘😘😘
@marinamanoulitsa @evaa__ και εγώ 14η σημεραααα! Αλλα ρε κορίτσια σε αυτόν τον κύκλο πονούσα από νωρίς στις γόνιμες..από την 9η μέρα! Την 12η πήγα στην γυναικολόγο που σας είπα και μέχρι και τώρα πονάω και έχω και πολλά υγρά κάθε μέρα! Πρώτη φορά τόσο πολύ..
@marinamanoulitsaΜακαρι μακαρι να ειναι ο τυχερός μας μηνας!!! Σήμερα σκεφτόμουν οτι αν μείνουμε θα είναι Μωρακια Δεκεμβρίου..ο μηνας της αποβολής μου! Θελω τόσο πολύ αυτα τα Χριστούγεννα να ειναι χαρούμενα!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.