Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δυνατός Πονοκέφαλος


Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας!

Έγραψα χθες ένα μήνυμα, αλλά μάλλον σε λάθος τόπικ (στα "πασχαλινά αυγουλάκια" που τώρα κατάλαβα ότι είναι για εξωσωματική, εγώ νόμιζα ότι ήταν για αρχή κύησης. Με συγχωρείτε, την καινούργια. ? ) Εκεί έλεγα ότι έχω καθυστέρηση, 7 μέρες σήμερα, και ότι περιμένω να πάω για χοριακή (αύριο θα πάω, και στον γιατρό κατευθείαν μετά).

Σήμερα, όμως, ξύπνησα με κάτι λίγα ροζ-καφέ στο σκούπισμα μόνο και έτσι έχει μείνει, μεσημέρι πια. Αλλά εδώ και μία ώρα έχω ένα δυνατό πονοκέφαλο που δε λέει να περάσει ούτε με depon. Σας έχει τύχει; Εγώ πάντως στην περίοδο δεν το παθαίνω ποτέ. Ελπίζω τόσο πολύ να είναι έγκυος αλλά και να πάνε όλα καλά. Είχα μια αποβολή στην 7η εβδομάδα πριν ενάμιση χρόνο και φοβάμαι. Τότε τα καφέ-ροζ πλήθυναν και σκούρυναν κι έγιναν κόκκινα...

Ευχαριστώ.

Δημοσίευση

Φίλη μου, σε πολλές κοπέλες συμβαίνει στην αρχή της εγκυμοσύνης να έχουν καφέ, συνήθως είναι από την εμφύτευση. Καλό είναι να κάνεις την χοριακή σου και να πας στον γιατρό σου να σε δει. Ο πονοκέφαλος αν δεις ότι επιμένει να ρωτήσεις τον γιατρό σου αν μπορείς να πάρεις κάτι πιο δυνατό από depon. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην εγκυμοσύνη σου και να έχεις ένα γερό μωράκι σε μερικούς μήνες!

Δημοσίευση

Γεια σου @Μάιρα_76

Εύχομαι να πας αύριο και να έχεις μία μεγάλη χοριακή!

Λυπάμαι για την αποβολή που είχες και καταλαβαίνω το φόβο σου, αλλά πολλές έχουν καφέ - ροζ υγρά στην αρχή. Κι εγώ πέρσι είχα μία ατυχία, αλλά τώρα είμαι έγκυος και είναι όλα καλά προς το παρόν. 

Για τον πονοκέφαλο μην πάρεις άλλο χάπι. Περίμενε να δεις αύριο αν θα δείξει θετική η χοριακή ή αν δεν αντέχεις καθόλου πάρε τον γιατρό σου πρώτα.

Δημοσίευση

Στην δευτερη μου εγκυμοσύνη είχα και εγώ καφέ και ροζ για αρκετό διάστημα χωρίς να συμβαίνει κατι στην εγκυμοσύνη μου.

Οσο για τον πονοκέφαλο θεωρώ ότι ειναι θέμα ορμονών. Εγώ σε κάθε περίοδο μου έχω σίγουρα ημικρανία. Στις εγκυμοσύνες μου είχα ξεχάσει τι θα πει ημικρανία... Οπότε εσύ που δεν έχεις στις περιόδους σου, μπορεί τώρα που έχεις να σημαίνει κάτι καλό... ???

Στο ευχομαι ολόψυχα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...