Μετάβαση σε περιεχόμενο
ΖΙΤΙ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΝΕΟΤΟΜΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα! Λέγομαι Πελαγία Ζήτη και είμαι φοιτήτρια Μαιευτικής στο Αλεξάνδρειο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Διεξάγω μια έρευνα για την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας μου και θα μου ευγνώμων αν απαντούσατε στις ερωτήσεις μου στο παρακάτω link.Το θέμα της έρευνας είναι η γνώση των γυναικών σχετικά με την περινεοτομή (αν σας κόψανε στην είσοδο του κόλπου κατά την ώρα που γεννούσατε και έπειτα σας ράψανε), το επίπεδο πόνου και επιπλοκές μετά τη χρήση της. Η όλη διαδικασία διαρκεί 5 λεπτά και οι απαντήσεις είναι ανώνυμες. Σας ευχαριστώ πολύ!https://docs.google.com/forms/d/1tiwJkjDIpOw6NZ9hqlB972NLbcncf0o_I0toHnBF4aU/edit

Κοινοποιήστε αυτή την δημοσίευση


Σύνδεσμος σε αυτή τη δημοσίευση
Κοινοποίησε σε άλλα sites
Η συζήτηση αυτή είναι πολύ παλιά. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να απαντήσετε, τότε καλύτερα να ξεκινήσετε μία νέα συζήτηση!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Απαντήσεις

  • @Narcissa και εγώ το πρώτο έλεγα να πάρω για το νεράκι όταν ξεκινήσουμε!πάλι καλά βολεύτηκε τη σύριγγα και δεν το έχεις άγχος! Εμείς 10 κάνουμε μπάνιο όπως σας έχω ξανά πει αλλά τώρα τελευταία μου νυστάζει από πιο νωρίς η μικρή και είπαμε και εμείς να κάνουμε πιο νωρίς μπανάκι για να κοιμάται!εχθές κουτουλαγε η καημένη στο ριλαξ και ο άντρας μου γελούσε! Μασιτικο δεν έχουμε πάρει αλλά έχουμε τη σοφή που μας την είχαν φέρει δώρο και όλο αυτήν έχουμε στα χέρια και στο στόμα! @Angelmammy υπομονή...μπορεί από τον πυρετό να μην εχει όρεξη  μην ανησυχεις θα περάσει  και αυτο...
  • Τελικα τι έγινε με τον μικρό?έχει κενώσεις?
  • Και εγώ το ιδιο κανω αλλά την κρατάω στο δεξί χερι και της κρατάω και τα δύο ποδαράκια μόνο για λίγο την κρατάω από το ένα για να την πλύνω!
  • ναι θα το κανουμε αμεσα εμας α κ β ειναι 46% κ η ολικη 55% Η μεση προωθητικη ικανοτητα 32.8% μακαρι να πανε ολα καλα οπως κ στη δικη σου περιπτωση!
  • Ε μα κ συ!!! Κρασάκι χωρίς αλκοόλ?? Θα περιμένω καλύτερα μέχρι να τελειώσω με το θηλασμό να το ευχαριστηθώ!!😋😁
 • Νέες συζητήσεις

×
×
 • Προσθήκη...