Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΘΗΣΕΩΣ ΘΗΛΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε αν γνωρίζετε κάτι για το σύστημα εξωθήσεως θηλών. Οι θηλές μου είναι εισέχουσες και τώρα τελευταία διάβασα κάπου πως με αυτό το σύστημα καταφέρνουν να θηλάσουν και γυναίκες που έχουν επίπεδες ή εισέχουσες θηλές (η περίπτωση μου).

Αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα στην πρώτη μου κόρη και ο θηλασμός έγινε πολύ δύσκολη υπόθεση για μένα. Θα ήθελα τώρα στη δεύτερη να είμαι κάπως προετοιμασμένη. Αλήθεια έχει δοκιμάσει καμία αυτό το σύστημα, και αν ναι είχε αποτέλεσμα??? :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλό το δευτερο μωράκι. Δεν το εχω δοκιμασει προσωπικά γιατι οταν ακουσα γι αυτο ηταν αργα αλλα μακαρι να το ειχα ακουσει κ εγω. Εμεις 7 μηνες που θηλαζουμε παιδευομαστε με τις θηλες σιλικόνης. Απ οτι ξερω ομως κανει πολυ καλό γιατι τις τραβαει προς τα εξω. Ο δικος μου γυναικολογος δεν μου ειχε πει κατι για το θεμα αλλα τωρα ακουω απο πολλες φιλες μου οτι εκαναν προετοιμασια απο πριν εστω και το βραδυ για λιγο. Ειναι οπως ενα μικρο θηλαστρο με κατι σαν μπαλονακι στο τελειωμα και τραβαει τις θηλές. Δυστηχως δεν ξερω τι αλλο να σου πω που να σε βοηθησει. Με το καλό κοπελα μου και παλεψέτο

Αγαπή μου με το καλο το 2 μωρακι...

Niplette (Σύστημα Εξώθησης Θηλών)

Πρόκειται για ένα σύστημα εξώθησης θηλών, το οποίο εφηύρε ένας κορυφαίος Βρετανός πλαστικός χειρουργός. Οι επίπεδες (εισέχουσες) ή ανεστραμμένες θηλές μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα για τις γυναίκες που επιθυμούν να θηλάσουν. Η Niplette προκαλεί μια απαλή αναρρόφηση, εξωθεί τη θηλή και την καλύπτει με ένα μικρό πλαστικό καπάκι που μοιάζει με δαχτυλήθρα. Σε μερικές μόνο εβδομάδες συνεχούς χρήσης, η θηλή θα παραμείνει μονίμως προεξέχουσα.

Η ασφαλής και σίγουρη Αντλία Εξώθησης Θηλών προσφέρει μέγιστη ασφάλεια κατά την ευαίσθητη περίοδο του θηλασμού. Είναι πανεύκολη στη χρήση. Υποκινεί μαλακά την εξώθηση επίπεδων θηλών, επιτρέποντας στο μωρό να υιοθετήσει μία σωστή στάση και να συνεχιστεί ο θηλασμός.

Ελπιζω να βοηθησα...

Koρίτσια καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Διάβασα στο Ιντερνετ ότι καλό είναι να μην χρησιμοποιείται κατά το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης (είμαι στον 8ο :huh: ). Καλό είναι πριν την εγκυμοσύνη, ή κατά τους πρώτους 6 μήνες ή εναλλακτικά μετά τον τοκετό 10 λεπτά πριν τον θηλασμό. Δεν ξέρω...:dry:

Μήπως γνωρίζετε και πόσο περίπου κοστίζει???

Μήπως να καταλήξω στο θήλαστρο σαν λύση??:dry: Με θήλαστρο θήλασα την πρώτη μου κόρη πέρυσι (αλλά μόνο για 40 μέρες, μετά πήγα για δουλειά:dry: )Είχα δανειστεί ένα ηλεκτρικό της ΝUK από μια φίλη μου.

Εσείς τι λέτε?? Ηλεκτρικό ή χειροκίνητο?? Ή να νοικιάσω??

Ουφ μπερδεύτηκα:blink:

Και πρέπει μετά από 40 μέρες (το πολύ) να έρθω για δουλειά...:dry:

Στη δουλειά είμαι και τώρα

Ακόμη δουλεύω:huh:

kalimera mariaioanna...

mia fili mou eixe to problima ayto k de mporouse na thilasei sto proto tis moraki...

tora pou einai egkios sto 2 emathe oti prin genniseis mporeis na baleis kati epithemata pou exoun mia tripi k to foras kato ap to soutien k sou petaei tin roga...ospou na erthei i ora na thilaseis

MariaIoanna έγραψε:

Koρίτσια καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Διάβασα στο Ιντερνετ ότι καλό είναι να μην χρησιμοποιείται κατά το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης (είμαι στον 8ο :huh: ). Καλό είναι πριν την εγκυμοσύνη, ή κατά τους πρώτους 6 μήνες ή εναλλακτικά μετά τον τοκετό 10 λεπτά πριν τον θηλασμό. Δεν ξέρω...:dry:

Μήπως γνωρίζετε και πόσο περίπου κοστίζει???

Μήπως να καταλήξω στο θήλαστρο σαν λύση??:dry: Με θήλαστρο θήλασα την πρώτη μου κόρη πέρυσι (αλλά μόνο για 40 μέρες, μετά πήγα για δουλειά:dry: )Είχα δανειστεί ένα ηλεκτρικό της ΝUK από μια φίλη μου.

Εσείς τι λέτε?? Ηλεκτρικό ή χειροκίνητο?? Ή να νοικιάσω??

Ουφ μπερδεύτηκα:blink:

Και πρέπει μετά από 40 μέρες (το πολύ) να έρθω για δουλειά...:dry:

Στη δουλειά είμαι και τώρα

Ακόμη δουλεύω:huh:

δες εδώ:

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.p ... ts_id=2584

η τιμή είναι περίπου 35-40 ευρώ για τη νιπλέτα

το θήλαστρο που είχες ήταν σκέτη ταλαιπωρία

για να διατηρήσεις πλήρως τη γαλουχία κατάλληλο είναι μόνο ένα νοσοκομειακό θήλαστρο που ενοικιάζεται, αυτό θα σε εξυπηρετήσει και στην περίπτωση που αντλείς μόνο για τις ώρες που θα λείπεις

θα σου συνιστούσα να θηλάζεις τις ώρες που είσαι στο σπίτι και να αντλείς μόνο για τις ώρες που θα λείπεις

θα κάνεις έτσι λιγότερες αντλήσεις και θα είναι λιγότερο κουραστικό για σένα

σε κάθε περίπτωση σου συστήνω το διπλό σύστημα άντλησης για να μπορείς να αντλείς στο μισό χρόνο και να μην ταλαιπωρείσαι

Με το καλό και καλή συνέχεια!

• 2 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια,εγώ θα πάω πάλι 17/12 στον γιατρό εκτός απροόπτου γιατί μπορεί να με πιάσει καμία βλακεια στον εγκέφαλο πάλι και να θέλω να πάω νωρίτερα. Εκεί θα κανονίσουμε και την β επιπέδου.   Εγώ δεν έχω ανυπομονησία για το φύλο, γερό να είναι και δεν με νοιάζει, ο μικρός μου έχει λυσσάξει και θέλει να μάθει.  Αν και πιστεύω πως είναι κορίτσι και έχω αρχίσει ήδη να τπτ λέω πως τα κοριτσάκια έχουν αδυναμία στα αγόρια αδέρφια και θα τον αγαπάει πιο πολύ από ότι θα αγαπάει εμάς και τέτοια. Όπως καταλάβατε ο γιος μου θέλει αδελφό.
    • Εγώ σαν αύριο 25/11/2023 (ανήμερα της γιορτής μου) έφευγα για Ολλανδία μόνη μου... και γύρισα στις 2/12/2023 +1 χωρίς να το γνωρίζω ακόμα! Είσαι πολύ μπροστά... Εγώ σκέψου 17/11/2023 είχα ΤΕΡ (επετειακή ήταν η περσινή!!!)😂😂😂
    • Εγώ θα τη βάλω στο βρεφονηπιακό κι από εκεί και μετά υπάρχουν πολλές υποψήφιες "γιαγιάδες" εδώ που έχουν ξετρελαθεί με την Ισμήνη-Μαρία και θέλουν να με βοηθήσουν!!!  Την Τρίτη πάμε πάλι για εμβόλιο! Ελπίζω κι εμένα να έχει πάρει κοντά στα 500-600γρ. όπως την προηγούμενη φορά. (Θυμίζω 17/10 4500γρ. και 8/11 5050γρ.)...
    • μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...