Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσι! Θέλω να σας ρωτήσω και εγώ , έχω καθυστέρηση 6 μέρες , είχα μια αποβολή πριν 1,5 χρόνο και από τότε έχει χαλάσει τελείως ο κύκλος μου ενώ πριν ήμουν πολύ σταθερή.τωρα έχει πάει στις 34 μέρες με 36 μέρες. Είχα όμως τον προηγούμενο μήνα περίοδο στις 30 ημέρες , λέω επιτέλους έφτιαξε και αυτό το μήνα έχω πάει στις 40 μέρες και τπτ, στις 3 μέρες πήγα έκανα μια χοριακη  και βγήκε αρνητική, δεν ξέρω τι να κάνω λέτε να είμαι και επειδή έχει μεγαλώσει ο κύκλος να μην φάνηκε; 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Nelly28 είπε:

Γεια σας κορίτσι! Θέλω να σας ρωτήσω και εγώ , έχω καθυστέρηση 6 μέρες , είχα μια αποβολή πριν 1,5 χρόνο και από τότε έχει χαλάσει τελείως ο κύκλος μου ενώ πριν ήμουν πολύ σταθερή.τωρα έχει πάει στις 34 μέρες με 36 μέρες. Είχα όμως τον προηγούμενο μήνα περίοδο στις 30 ημέρες , λέω επιτέλους έφτιαξε και αυτό το μήνα έχω πάει στις 40 μέρες και τπτ, στις 3 μέρες πήγα έκανα μια χοριακη  και βγήκε αρνητική, δεν ξέρω τι να κάνω λέτε να είμαι και επειδή έχει μεγαλώσει ο κύκλος να μην φάνηκε; 

Χμμμμ την χοριακη την εκανες με ημερα καθυστέρησης ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...