Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσι! Θέλω να σας ρωτήσω και εγώ , έχω καθυστέρηση 6 μέρες , είχα μια αποβολή πριν 1,5 χρόνο και από τότε έχει χαλάσει τελείως ο κύκλος μου ενώ πριν ήμουν πολύ σταθερή.τωρα έχει πάει στις 34 μέρες με 36 μέρες. Είχα όμως τον προηγούμενο μήνα περίοδο στις 30 ημέρες , λέω επιτέλους έφτιαξε και αυτό το μήνα έχω πάει στις 40 μέρες και τπτ, στις 3 μέρες πήγα έκανα μια χοριακη  και βγήκε αρνητική, δεν ξέρω τι να κάνω λέτε να είμαι και επειδή έχει μεγαλώσει ο κύκλος να μην φάνηκε; 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Nelly28 είπε:

Γεια σας κορίτσι! Θέλω να σας ρωτήσω και εγώ , έχω καθυστέρηση 6 μέρες , είχα μια αποβολή πριν 1,5 χρόνο και από τότε έχει χαλάσει τελείως ο κύκλος μου ενώ πριν ήμουν πολύ σταθερή.τωρα έχει πάει στις 34 μέρες με 36 μέρες. Είχα όμως τον προηγούμενο μήνα περίοδο στις 30 ημέρες , λέω επιτέλους έφτιαξε και αυτό το μήνα έχω πάει στις 40 μέρες και τπτ, στις 3 μέρες πήγα έκανα μια χοριακη  και βγήκε αρνητική, δεν ξέρω τι να κάνω λέτε να είμαι και επειδή έχει μεγαλώσει ο κύκλος να μην φάνηκε; 

Χμμμμ την χοριακη την εκανες με ημερα καθυστέρησης ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια! τι κάνετε;  @Ngsofia μου πώς είσαι; πώς πάει η αναμονή;;  
    • Μπράβο μανούλα βαστά γερά!!! Ελπίζω λοιπόν να αντέξεις μέχρι κ την Κυριακή!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στην αναμονή, πονάει η μέση μου αρκετά αλλά είμαι οκ. Οχι ότι βάζω κωλο κάτω🤣🤣🤣 Πρώτα ο Θεός το Σάββατο θα γεννήσω. Θέλω αύριο οπωσδήποτε να πάω τα μεγάλα (θα γίνουν κ μεγάλα τρομάρα τους σε λίγες μέρες🤣) στην παρέλαση είναι ευκαιρία φέτος να τη δουν.. Κ μετά ας γεννήσω…
    • @Diwni περαστικά στην μικρούλα σας! Ταλαιπωριουνται τα καημένα! Εμείς κορίτσια το Σάββατο το βράδυ είχαμε ολονύχτια από τα δόντια,2 ώρες με το ζόρι κοιμηθηκαμε και χθες γιόρταζε ο μικρός και ειχε και προπόνηση, ετρεχα και εγω για να κερασει τους φίλους του.  Το απόγευμα είχαν ομαδική εργασία με κάτι συμμαθητές και τα πηγαμε σε ένα καφέ,έκανα την εργασία και κατσαμε και εκεί να κεράσει τους φίλους του. Θα σας πω πως σερνομουν. Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε, έδωσα depon προληπτικά γιατί δεν θα άντεχα. Σήμερα είχε γιορτή στο σχολείο ο γιος μου και πήγαμε όλοι μαζι να τον δούμε και μετά πήγαμε για καφέ και τα παιδιά στις κουνιες. Ξετρελαθηκε η μικρή,πήγαινε αγκαλιά σε όλους και εννοείται μόλις γυρίσαμε άρχισε το κλάμα και δεν ήθελε να φάει φρούτα,την έκανα ένα μπάνιο να χαλαρωσει,ήπιε γάλα και κοιμηθηκε.  
    • Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;; Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο. Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣 Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος! Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;
    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...