Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ρόζ υγρά καθύστέρηση 2 ημερών, συμπτώματα εγκυμοσύνης ή περίοδος

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η 'Αρυα είπε:

Κοριτσι ειχαμε ωορηξια ιδια μερα! Το τεστ που εκανες εσυ βγηκε θετικο πριν την χοριακη? 

καλησπερα... ναι εγω εκανα εχθες τεστ κ βγηκε αχνο θετικο κ σημερα χοριακη κ βγηκε θετικη με 75 μοναδες .....ευχομαι κ η δικη σ ν ειναι θετικη....

Δημοσίευση
στις On 15/3/2019 at 1:32 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

αχ ναι... τελειως ξαφνικα κ απροσμενα μιας κ περιμενα ν αδιαθετησω για να ξεκινησω διαδικασια εξωσωματικης ... δεν φανταζεσαι ποσο χαρουμενη ειμαι...!!

Μπράβοοοοοοοοοο! Με το καλό! Χάρηκα πολύ για σένα!!!

Δημοσίευση
στις On 15/3/2019 at 1:19 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

τελικα βγηκε θετικη η χοριακη μ με 75 μοναδες κ ειμαι 14 μερες μετα την ωορηξια ο γιατρος μ ειπε να επαναλαβω την δευτερα....!!

σε ευχαριστω παρα πολυ να εισια καλα κοριτσι μ θα σας πω νεα αυριο....

μα τι ευχαριστα νεα μπραβο κοριτσι μου !!!!με το καλο!!!!ειμαι σιγουρη πως θα φερεις γουρι σε ολες μας!!!!!

Δημοσίευση
στις On 14/3/2019 at 8:58 ΜΜ, ο/η Nancaki88 είπε:

Καλησπερα και απο μενα! Ειμαι καινουργια στο φορουμ και εψαχνα καπου να μιλησω να πω και εγω αυτο που με απασχολει. Ειμαι σε παρομοια θεση. Προσπαθουμε περιπου 6 μηνες με τον αντρα μου για παιδακι οπου προσεχω κ μετραω τις γονιμες αλλα ελευθερα το κανουμε 1 χρονο χωρις καμια επιτυχια. Καθε μηνας ειναι κ μια απογοητευση οταν ερχεται η περιοδος. Πηγαμε σε γιατρο εκανα ορμονικες οπου εχω θεμα με το θυροειδη και νοσο hashimoto αλλα το ρυθμιζω με χαπι. Ο αντρας μου εκανε σπερμοδιαγραμμα κ ηταν μια χαρα. Μου εχει πει να κανω κ σαλπιγγογραφια την οποια καθυστερουσα αλλα τον αλλο μηνα θα παω να την κανω. Κοριτσια με εχει παρει απο κατω. Ποτε δε περιμενα ειναι τοσο δυσκολο να μας ερθει ενα μωρακι!

κοριτσι μου σου ευχομαι με το καλο να σου ρθει ενα μωρακι.να κανεις τη σαλπιγγογραφια ειναι σημαντικη εξεταση ευχομαι καλα αποτελεσματα..τελικα και γω δεν το πιστευα αλλα σε μερικους ανθρωπους αργει να ερθει τι να πω ο Θεος ξερει...

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η zaxaroulita είπε:

μα τι ευχαριστα νεα μπραβο κοριτσι μου !!!!με το καλο!!!!ειμαι σιγουρη πως θα φερεις γουρι σε ολες μας!!!!!

Σ ευχαριστω πολυ...μακαρι να φερω γουρι κ φουσκωμενες κοιλιτσες  σε ολες οπως αλλωστε εφεραν κ ολα τα κοριτσια απο εδω σ εμενα!

Δημοσίευση
στις On 17/3/2019 at 12:38 ΠΜ, ο/η zaxaroulita είπε:

κοριτσι μου σου ευχομαι με το καλο να σου ρθει ενα μωρακι.να κανεις τη σαλπιγγογραφια ειναι σημαντικη εξεταση ευχομαι καλα αποτελεσματα..τελικα και γω δεν το πιστευα αλλα σε μερικους ανθρωπους αργει να ερθει τι να πω ο Θεος ξερει...

Σε ευχαριστώ πολύ! Ευχομαι όλες μας όσες θέλουμε να γίνουμε μανούλες να μας έρθει σύντομα στην αγκαλίτσα μας ένα μωράκι. Δε σου κρύβω ότι φοβάμαι αρκετά να την κάνω..αλλά το πήρα απόφαση για να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί. Εσύ την έχεις κάνει? 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 20/3/2019 at 9:33 ΠΜ, ο/η Nancaki88 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ευχομαι όλες μας όσες θέλουμε να γίνουμε μανούλες να μας έρθει σύντομα στην αγκαλίτσα μας ένα μωράκι. Δε σου κρύβω ότι φοβάμαι αρκετά να την κάνω..αλλά το πήρα απόφαση για να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί. Εσύ την έχεις κάνει? 

ναι την εκανα και ηταν ολα μια χαρα δεν πονεσε καθολου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...