Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η dimis2121 είπε:

kalispera sas , kai ego me ti seira mou xriazomai ti voithia sas ,exo sthathero kuklo irtha se epafi tin imera tis ooriksias alla den teliose mesa ,eimai stis 2 meres kathisterisis alla exo sto skoupisma kafe ugro san tzel (oxi panta ) mporei kapia na mou pei ti mporei na ginete ??

Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η dimis2121 είπε:

exo kanei alla vgike arnitiko , prin apo treis mines eixa kanei apoksesi (sundromo kenou sakou). Yparxei periptosi na mou exei afisei `kousouri i apoksesi ? exei kapoia apo sas paromoia empiria?

Γιατί δεν κλείνεις τότε ένα ραντεβού με τον γιατρός σου να σου κάνει ένα υπέρηχο? Η να κάνετε ορμονικές εξετάσεις???. Ο γιατρός σου θα σρ κατευθυνει..?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Είχα δει παλαιότερα ότι κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι της είχε πει ο γιατρός της κάποιον τρόπο ώστε να της έρθει η περίοδος ενώ θήλαζε για να μπορέσει να προσπαθήσει για δεύτερο παιδί. Δεν θυμάμαι ομως ούτε ποια κοπέλα ήταν ούτε τι είχε γράψει...Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω για να έρθει η περίοδος σε τέτοια περίπτωση ;;
    • @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρά! Θα κλείσουν κ τ σχολεια μετά, δ θα έχεις τ αγχος τ προγράμματος για τον μεγάλο. Και μενα ο άντρας μ δικαιούται 15 μερες. Να αναλάβει λίγο τ παιδια με σχολεια κτλ. Ευτυχώς μετά δ μενει πολύ. @Sotiria_94 ο γιατρός σου δ σ ειπε πλέον να κινεισαι λίγο παραπάνω? Τωρα στις βδομαδες που εισαι?
    • Εγώ λέω για πλάκα στον άντρα μου λες να πάμε αύριο και αντί να γυρίσουμε σπίτι να μας στείλει μαιευτήριο?  Ο άντρας μου θέλει να γεννησω 1/5 για να λείψει όλο το μήνα απο τη δουλειά και να μην το σπασει. Να αναθέσει την ομάδα του άλλου για ολόκληρο μήνα. Θα πάρει άδεια 14 μέρες που δίνει το κράτος και είχε κρατήσει και την πασχαλινή να την πάρει με την γεννα οπότε θα κάτσει 1 μήνα, θα έχω βοήθεια και με τον μεγάλο. 
    • Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 
    • Εγώ είμαι 31🙏🏻 δεν ξέρω γτ Μ εχει κολλήσει να την κάνω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ενώ η αυχενική ηταν πολύ καλή!   Πώς τα πάτε με συμπτώματα; Εγώ 15 βδομάδα και έχω πονοκεφάλους, ναυτίες, παρά πολλή κούραση. Ψυχολογία χάλια. Ίσως φταίει και η κούραση με τον μικρό. Δεν ξεκουράζομαι καθόλου. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...