Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια μου με το καλο να πάρετε τα αγγελουδια σας αγκαλιτσα... εγω εχω γεννησει αλλα καταλαβαίνω τις αγωνιες σας και ολα οσα σκέφτεστε... να μην ανχωνεστε και θα πανε ολα μια χαρά ????

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Σοφια Στεφ είπε:

Γεια σας μανούλες!!!!Πώς πάτε με την εγκυμοσύνη εγω όσο πλησιάζει ο καιρός αγχωνομαι!!!

Κορίτσι μου κ εδωωσημερα μπήκα στην 34 βδομάδα... Ακόμα δεν έχω το άγχος της γέννας θέλω πολύ να δω το μουτράκι του μπέμπη μου ανυπομονώ... Αλλά και να περάσω όλη αυτή την υπέροχη εμπειρία της γέννας..  Αλλά αγχώνομαι να ετοιμάσω τα πράγματα κ να είναι όλα έτοιμα.. Όταν έρθει η ώρα... με το καλό τα ζουζούνα μας..Εσύ με τι έχεις άγχος?? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Υ.Γ. είχα πάει και εγώ σε αυτόν στην Α επιπέδου (δεν ξέρω αν είχαμε και τον ίδιο γιατρό). Καλός μου φάνηκε, αλλά τώρα άλλαξα γιατρό και έκανα την Β σε έναν καθηγητή σε νοσοκομείο εκτός Αθηνών, που μου φάνηκε καλύτερος. Αν θες να στον συστήσω μήπως μπορεί να σε δει έκτακτα λόγο της κατάστασης πες μου να σου στείλω πμ.
    • Δεν ξέρω τι εξέταση χρειάζεται ακριβώς αλλά ξέρω από φίλη που είχε πολύ κακή Β' επιπέδου λογο οστών και δυσαναλογία ανάπτυξης, πράγμα που συναντιέται σε πολλά σύνδρομα. Αυτή έκανε αμνιοπαρακέντηση που πρέπει να πήρε ένα μήνα και παράλληλα γονιδιακό έλεγχο των γονιών που πήρε πολύ καιρό (και πολλά λεφτά) γιατί από ότι κατάλαβα κάνανε πολλά τεστ για να δουν αν θα χτυπήσει κάτι. Τελικά έτυχε και γέννησε πρόωρα το μωράκι της και μετά βγήκε η απάντηση από τον γονιδιακό έλεγχο των γονιών, όπου βρέθηκε μία άγνωστη μετάλλαξη που δεν ήξεραν αν όντως προκαλεί κάποιο πρόβλημα και τι. Να μην στα πολυλογω τελικά το παιδί είναι μια χαρά 😊 Σε λίγο κλείνει τα 2.  Κάνε ότι εξετάσεις χρειαστούν και μία προσευχή στην Παναγία να πάνε όλα καλά ❤️ Αν θες δεύτερη γνώμη και από άλλον εμβρυολογο απλά ανέβαλε την αμνιο σε αυτόν. Βρες μία δικαιολογία ότι κάτι σου έτυχε και δεν μπορείς εκείνη την μέρα. 
    • @evaa__ να τους απαντάς οπως τους αξίζει μη κρατάς τους τύπους αυτοί οι άνθρωποι δε καταλαβαίνουν απο ευγένεια. Σου φτάνουν τα δικά σ δε θα σκας και με το τι λέει ο καθένας..ούτως ή άλλως όλοι αυτοί π γίνονται πικρόχολοι, είναι απλά αποτυχημένοι στα υπόλοιπα κι απλά επικεντρωνονται στο ένα και μόνο π έχουν καταφέρει οι ίδιοι. 
    • Α και γιορτή και γενέθλια μαζί ❤️ Να την χαίρεσαι κορίτσι μου 😊 Χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι σας! Σαν το σπίτι μας πουθενά (και ας θέλει και καθάρισμα 😅) Φιλιά στην μπουμπού σου 😘
    • Α άρα άμα ξαπλώνεις ανάσκελα μπορεί να λιποθυμήσεις; Ποπο! Αν γυρίσεις καταλάθος στον ύπνο σου; Νιώθεις κάπως και ξαναγυρνας στο πλάι;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...