Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωορρηξία αμέσως μετά την περίοδο ;

Μιχ

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Είμαι καινούρια εδώ οπότε Καλώς σας βρήκα! ? ήθελα να μου πείτε αν είχατε παρόμοια εμπειρία με εμένα...αδιαθετησα 10/1 και Στις 13/1(ξημέρωμα 14/1) είχα ολοκληρωμένη επαφή...Ο κύκλος μου είναι σταθερός 30-31 ημερών και πάντα καταλαβαίνω την ωορρηξία μου! Αυτή τη φορά όμως έχω κάτι πόνους σας της περιόδου, απλά πιο ήπιους, που ξεκίνησαν από τις 15/1 μέχρι και σήμερα το πρωί...Και αναρωτιέμαι: Μήπως είναι ωορρηξία αμέσως μετά την περίοδο και έγινε σύλληψη; έχει τύχει κάτι τέτοιο σε κάποια κοπέλα; Εγώ πρώτη φορά το παθαίνω αυτό! σας ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο! ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατί δε χρησιμοποιείς κάποιο τεστ ωορρηξίας για να είσαι σίγουρη; Εγώ έκανα πάντα πολύ νωρίς ωορρηξία, δύο τρεις μέρες μετά από την περίοδο, δηλαδή 8η με 9η μέρα του κύκλου μου, με 27 μέρες κύκλο. Για τον δικό σου κύκλο είναι πολύ νωρίς η μέρα που λες αλλά γίνεται, γενικά πολλά γίνονται με την ωορρηξία, ακόμα κ καθυστερημένη ή διπλή ωορρηξία. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Μιχ είπε:

Καλημέρα σας! Είμαι καινούρια εδώ οπότε Καλώς σας βρήκα! ? ήθελα να μου πείτε αν είχατε παρόμοια εμπειρία με εμένα...αδιαθετησα 10/1 και Στις 13/1(ξημέρωμα 14/1) είχα ολοκληρωμένη επαφή...Ο κύκλος μου είναι σταθερός 30-31 ημερών και πάντα καταλαβαίνω την ωορρηξία μου! Αυτή τη φορά όμως έχω κάτι πόνους σας της περιόδου, απλά πιο ήπιους, που ξεκίνησαν από τις 15/1 μέχρι και σήμερα το πρωί...Και αναρωτιέμαι: Μήπως είναι ωορρηξία αμέσως μετά την περίοδο και έγινε σύλληψη; έχει τύχει κάτι τέτοιο σε κάποια κοπέλα; Εγώ πρώτη φορά το παθαίνω αυτό! σας ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο! ?

Δεν νομίζω να υπάρχει με αυτό το τρόπο σύλληψη... Είναι πάρα πολύ νωρίς η 3η ημέρα... 

Εγώ έχω πονάκια σαν της ωορρηξίας λίγες μέρες πριν την ωορρηξία, και τα αποδίδω στο ότι μεγαλώνουν τα ωοθυλάκια. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...