Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα κύστης;


Λίμνη

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω.. Είμαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης (με σταθερό κύκλο 29-30 ημερών εδώ και σίγουρα ένα χρόνο) έκανα δύο clear blue, το ένα σημερα το πρωί και το άλλο χθες και βγήκαν αρνητικά... Εντωμεταξύ τις μέρες που περίμενα περίοδο πονουσα όπως οταν μου έρχεται πάντα και ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει αλλά τίποτα. Τώρα έχω που και που ελαφρείς πόνους. Το στήθος που συνήθως μου πρηζεται αυτές τις μέρες, δεν πρηστηκε καθόλου... Φοβάμαι μην είναι καμιά κύστη και μου προκαλεί την καθυστέρηση  αλλά δε θα πονουσα στις προηγούμενες περιόδους;; ξέρει κάποια τα συμπτώματα της κύστης;; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα. Εγω όσες φορες ειχα κάποια κυστη στην ωοθηκη δεν μου δημιουργησε ποτέ καποιο συμπτωμα. Την ανακαλυπταμε τυχαια στον υπερηχο.

Ουτε καθυστερηση, ουτε πονους, ουτε τιποτα αλλο.

Καθε οργανισμος βεβαια κ καθε περιπτωση διαφερει. 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα ! Πρόσφατα ανακάλυψα σε μια τυπική επίσκεψη στον γυναικολόγο μου ότι έχω μια κύστη στην δεξιά ωοθήκη. Πριν πάω δεν είχα κανένα σύμπτωμα και καμια ουσιαστική καθυστέρηση στην περίοδό μου! Εμένα βέβαια η συγκεκριμένη χρειάζεται αφαίρεση γιατί δεν είναι μια απλή κύστη που φεύγει με αγωγή. Θέλω να σου πω όμως να μην αγχώνεσαι γιατί πραγματικά ΟΤΙ και να είναι δεν είναι τίποτα κακό. Άλλες κοπέλες έχουν συμπτώματα όπως πόνο και αιμορραγία αλλά αυτό αν είναι στάνταρ.

Για την καθυστέρηση που λες δεν είναι κάτι ανησυχητικό μιας και σε όλες μας κάποια στιγμή υπάρχει μια μικρή ανωμαλία και αλλάζει ο κύκλος . Χαλάρωσε κ περίμενε ακόμα κάποιες ημέρες . Εάν βέβαια θέλεις να το βγάλεις εντελώς απ το μυαλό σου κλείσε ένα ραντεβού να σε δει π γυναικολόγος σου :) 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...