Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ (zouzou)ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ -ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΑΖΙ.ΜΕΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ.......

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΑ 24 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΜΟΥ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΛΕΟΝ

post-1122-13873934650515_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην να σου ζησει το μωρο σου...εγω ειμαι καινουρια και δεν τα εχουμε ξαναπει..με λενε αρετη ,ειμαι απο πρεβεζα και εχω ενα γιο 22μηνων.....φιλακια

Ζουζου καλώς ήρλες και πάλι!:)

Νά χαίρεσαι τον γλυκούλη τον μπεμπάκο σου!

Είμαι η Άννα και έχω 3 κοριτσάκια

Φιλάκια πολλά!:kiss:

ΖOUZOU ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΚΟ ΣΟΥ!!!

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...;) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΜΑΣ ΤΙΣ WANNABE ΜΑΜΟΥΛΕΣ....:P

ΑΡΕΤΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΡΕΒΕΖΑ.... ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΠΕΤΑΞΟΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΣΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ....:laugh: :laugh: ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!;)

:woohoo: :woohoo: kalws hr8es k pali

synonomath!!me sena me mperdevane sto chat

sthn arxh vre zouzouna?k egw eimai melos peripou 5

mhnes alla den etyxe na se dw!!!

na sou zhsei o kouklakos sou:)

geros k eytyxismenos!!:)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

ΔΥΣΤΟΙΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΝΕΣ

ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 37ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑΣ(ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΡΩΝ, ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ, ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ).

ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!!!!!

ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.12-15 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ.

ΤΡΕΛΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ(ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΜΕΛΑΝΙΕΣ)

ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΠΝΕΥΣΕ.

ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΜΑΣΚΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ............ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΕ Η' ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΕ Η ΑΝΑΠΝΟΗ.

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?

Να τον κρεμάσεις!! Καλώς ήρθες και να σου ζήσει το κουκλί σου!! Είμαι η Σίσσυ 28 χρονών από Αθήνα και έχω 1 κορούλα σχεδόν 6 μηνών που σήμερα είπε την πρώτη της λεξούλα και έχω τρελαθεί!! Φιλιά και στους δυο!

Το οτι θα αλλάξεις γιατρ΄δεν το συζητάμε! Σημασία όμως έχει που το παιδάκι σου είναι καλά τώρα. Να το χαίρεσαι και να δεις που όλα θα επουλωθούν με τον καιρό.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!! ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.....

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ!!!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ...:angry: ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ....:(

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ? :unsure:

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΩ ΣΠΑΣΤΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΗ... ΕΝΕΡΓΑ(!) ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ(!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.....!!!!!

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Η "ΦΡΕΣΚΙΑ" ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΡΟΣΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΑ) ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ-ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ....;)

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΥΝΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ.ΚΑΙ ΠΟΣΟ Μ....... ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΨΑΞΙΜΟ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΡΙΜΑ ΒΕΒΑΙΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΛΗΣΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!!!!!

Να σου ζησει ο μπεμπης σου ζουζου!!!!

Θυμαμαι οτι ειχες ενα μωρο που χασμουριεται στη φωτο απο το προφιλ σου που παντα γελουσα οταν την εβλεπα!!!!

Τι τραβηξες και συ!!!!

Πως ειναι δυνατον να σου το κανουν αυτο το πραγμα???

Ευχομαι να ξεπερασει το προβλημα του ο μικρος συντομα!!!!

Να τον χαιρεστε!!!!

Καλησπέρα ζουζού μου!!σε μπερδεύω λίγο με την zouzou21..Καλοσώρισες καιπάλι στην παρέα μας ως μανούλα πιά!!!Να σου ζήσει το κοριτσάκι!γερο και δυνατό πάντα!![καλε γιατι ειναι μεσα στο μπλέ το κορίτσι;;]

Ζουζού μου χιλια συγνώμη!!της μπουμπούκας μου διαβασα..Παει στραβώθηκα!!!Λέω και γω κοριτσάκι και μέσα στα μπλέ!!Να σου ζήσει λοιπόν ο γιοκαρος!!!!!

zouzou mou na sou zisei to kouklaki sou to panemorfo alla gia mena kala tha kaneis na min to afiseis ayton ton giatro ETSI!!!!!!!!!!!opws leei kai i kali mou fili kai mono mia disfimisi kati tha einai gia ayton........

Zouzou mou geia sou...

Kai na sou zisei o kouklos sou...:)

Einai poli omorfos...B)

Egw agapi mou eimai i Joanna exw ena giokka 10 misi minwn kai eimai pili egkuws... :silly: :woohoo: :silly:

Elpizw na ta leme...:) :) :)

γεια σου κοπελα μου καλωε μας ηρθες κ παλι.μα σου ζησει το παιδακι.φυσικα κ σε θυμομαστε.εβαλες κανενα κιλο η εισαι ετσι αδυνατουλα κ μετα τη γεννα?:P οσο για το γιατρο αισχος αλλα δε βγαζεις ακρη το παιδακι σου ναναι καλα:)

zouzou291 καλως μας βρηκες και παλι....ειμαι κι εγω απο τα καινουργια μελη αλλα ευχομαι να γνωριστουμε καλυτερα και να μας βοηθας με τις νεες εμπειριες σου!!

Λυπαμαι παρα πολυ για τον γιατρο σου αλλα δυστηχως εχουν καταντησει καπως ετσι τα πραγματα... Το θεμα ειναι οτι βρισκουν και τα κανουν γι αυτο να ξερεις και με το καλο οταν μεγαλωσεις κι αλλο την οικογενεια σου να μην το επιτρεψεις....τι θα πει φευγω για σεμιναριο....ειναι απαραδεκτη για μενα αυτη η τακτικη του ραντεβου για να μην χασει το φακελακι ο γιατρος και του το παρει καποιος αλλος που θα εφημερευει ή για να τακτοποιει τις υποθεσεις λες και ειναι δικηγορος ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο!!!ΕΛΕΟΣ

Τελος παντων χαιρομαι που μας το ειπες για να ακουμε οσες ειναι να αποκτησουμε ή περιμενουμε να συμβει και σε εμας αυτη η ευλογια...

Παντως τελος καλο ολα καλα να χαιρεσαι το μωρακι σου που ειναι γλυκα!!!Να ειναι παντα γερο!!!

scarlet30,αρετη κι εγω μενω Πρεβεζα αλλα ειμαι απο Αθηνα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...