Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια,

Επισκέπτομαι το site κάθε μέρα για να διαβάσω τις εμπειρίες σας και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα. Θα ήθελα να σας πω τη δική μου ιστορία μήπως μπορείτε με τις εμπειρίες σας να με βοηθήσετε γιατί έχω αγχωθεί πάρα πολύ.

Είμα 27 χρονών και με τον άντρα μου (28 χρονών) ξεκινήσαμε αυτο το μήνα να προσπαθήσουμε για παιδάκι. Είμαστε παντρεμένοι 6 μήνες και είπαμε να βάλουμε μπροστά. Τον προηγούμενο μήνα όμως είχαμε την εξής ατυχία. Οταν αδιαθέτησα παρατήρησα ότι η ποσότητα του αίματος και ο πόνος ήταν πολυ διαφορετικός απο τις προηγούμενες φορες. Ειδοποίησα τον γιατρό μου και πηγα να με δει και μου ειπε οτι μια κύστη έσπασε .. μου έδωσε φάρμακα (κατι υπόθετα και παυσιπονα) και ολα πήγαν καλα. Αυτο το συμβάν όμως με "ταρακούνησε" κάπως ! δεν ξερω γιατι αλλά ταράχτηκα .

Ξεχασα να σας πω ότι έχω πολυκυστηκες ωοθήκες. Το εντόπισα πριν πολλα χρονια (περιπου οταν ημουν 16 χρονων γιατι η περιοδός μου δεν ηταν φυσιολογικη). εκανα χρονια αγωγή με αντισυλληπτικά αλλα οταν αρραβωνιαστηκα, ο γιατρος μου ειπε να τα κοψουμε για να ειμαστε ετοιμοι για παιδακι οταν με το καλο παντρευτώ.

Απο τότε όμως (περίπου 2 χρόνια) δεν εχω αδιαθετήσει ποτε μονη μου. Παίρνω τα Primolut για ν'αδιαθετήσω .

Εχω τρομερο άγχος ότι δεν θα μπορεσω ευκολα να μεινω εγκυος... νομίζω οτι κατι δεν παει καλα .. ο γιατρος βεβαια με διαβεβαιωσε οτι οταν θα πανε καλα .. οτι ειμαι μια χαρα και οτι απλα θα πρεπει να κανουμε με τον αντρα μου πολυ σεξ γιατι δεν μπορω να γνωρίζω τις γόνιμες μέρες μου σαν καποιες άλλες κοπελες.

Εσεις τί λετε γι'αυτο? μηπως να παω και σε αλλον γιατρο? μηπως πρέπει να παρω και αλλη γνωμη?

Συγνωμη αν σας κούρασα αλλα ειλικρινά είμαι πολυ χαλια ψυχολογικα ! ( και βεβαια το κρυβω απο τον αντρα μου γιατι δεν θελω να τον αγχωσω !!)

Δημοσίευση

ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΥΚΕΣ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙ.

ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ

ΑΠΛΩΣ ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ

Δημοσίευση

ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΥΚΕΣ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

αχ,σοφια μου δεν ξερω πολλα για τις πολυκυστικες ωοθηκες..μια φιλη μου ομως που ειχε και επαιρνε και αυτη αντισυλληπτικα,οταν τα σταματησε εκανε παιδακι..ευχομαι να υπαρχει μια κοπελα να γνωριζει να σου πει..μην αγχωνεσαι ομως!καλο ειναι βεβαια να το συζητησεις και να το μοιραστεις αυτο το θεμα με τον αντρα σου..

Δημοσίευση

αχ,σοφια μου δεν ξερω πολλα για τις πολυκυστικες ωοθηκες..μια φιλη μου ομως που ειχε και επαιρνε και αυτη αντισυλληπτικα,οταν τα σταματησε εκανε παιδακι..ευχομαι να υπαρχει μια κοπελα να γνωριζει να σου πει..μην αγχωνεσαι ομως!καλο ειναι βεβαια να το συζητησεις και να το μοιραστεις αυτο το θεμα με τον αντρα σου..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Sofάκι,εγώ πήρα 2,5 χρόνια αντισυλληπτικά λόγω πολυκυστικών,οι ωοθήκες είχαν καθαρίσει εντελώς,τα σταμάτησα το Δεκέμβρη,αμέσως κάναμε τις προσπάθειές μας,έχω 3 και βάλε μήνες καθυστέρηση,πήγα πριν 1 μήνα στη γυναικολόγο μου για τεστ παπ και κάναμε έναν υπέρηχο,όπου βλέπουμε ότι οι ωοθήκες μου έχουν γεμίσει και πάλι,δεν είμαι έγκυος,το μόνο που είχα είναι είναι χοντρούλι ενδομήτριο,το οποίο και δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι...

Πολύ μπέρδεμα οι πολυκυστικές,το καλό είναι ότι πρέπει να κάνουμε πολύ σεξ για να πετύχουμε τις μέρες!!!

Δημοσίευση

Sofάκι,εγώ πήρα 2,5 χρόνια αντισυλληπτικά λόγω πολυκυστικών,οι ωοθήκες είχαν καθαρίσει εντελώς,τα σταμάτησα το Δεκέμβρη,αμέσως κάναμε τις προσπάθειές μας,έχω 3 και βάλε μήνες καθυστέρηση,πήγα πριν 1 μήνα στη γυναικολόγο μου για τεστ παπ και κάναμε έναν υπέρηχο,όπου βλέπουμε ότι οι ωοθήκες μου έχουν γεμίσει και πάλι,δεν είμαι έγκυος,το μόνο που είχα είναι είναι χοντρούλι ενδομήτριο,το οποίο και δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι...

Πολύ μπέρδεμα οι πολυκυστικές,το καλό είναι ότι πρέπει να κάνουμε πολύ σεξ για να πετύχουμε τις μέρες!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ. ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ.ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ. ΣΕ 3ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΚΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ,ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ Primolut ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΣΚΟΠΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΥΓΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ. ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ.ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ. ΣΕ 3ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΚΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ,ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ Primolut ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΣΚΟΠΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΥΓΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Σοφάκι αλήθεια μην αγχώνεσαι...και εγώ έχω πολυκυστυκές ωοθήκες και ποτέ δεν είχα σταθερό κύκλο.Πάντα καθυστέρηση 4-5μέρες, μπορεί και παραπάνω...και όμως όταν αποφασίσαμε για παιδί σχεδόν αμέσως τα καταφέραμε...αρκεί όμως οι προσπάθειες να είναι καθημερινές και απο πολύ νωρίς δηλ.μόλις σου τελειώσει η περίοδος.

Αντε με το καλό....

Δημοσίευση

Σοφάκι αλήθεια μην αγχώνεσαι...και εγώ έχω πολυκυστυκές ωοθήκες και ποτέ δεν είχα σταθερό κύκλο.Πάντα καθυστέρηση 4-5μέρες, μπορεί και παραπάνω...και όμως όταν αποφασίσαμε για παιδί σχεδόν αμέσως τα καταφέραμε...αρκεί όμως οι προσπάθειες να είναι καθημερινές και απο πολύ νωρίς δηλ.μόλις σου τελειώσει η περίοδος.

Αντε με το καλό....

Δημοσίευση

Αντε με το καλό....

Δημοσίευση

Αντε με το καλό....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...