Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Και να με ζυγισει φαγωμενη;!;!;!;!;;;;;;; Για κανένα λόγο...🤣🤣🤣 Μπα δεν τον φοβάμαι και στα δίδυμα ο άτιμος κουνούσε τόσο πολύ την κοιλιά μου που θέλαν δε θέλαν γυρνούσανε όπως τον βόλευε....
Ναι αγάπη τη Δευτέρα στις 20.00... Τραβήγματα ειδικά αν κουραστώ πολλά.... Και κουράζομαι υπερβολικά εύκολα...
επείδη δεν ερχεται η σύλληψή, εγώ δεν πινω, δεν καπνιζω, φυσιολογικά κιλά εχω, γυμναστική δεν κάνω και πρα πολυ, περπατημα και αεροβια ασκηση.Folidex παιρνω που μου ειπε η γυναικολογος, Τώρα αύριο εχω ραντεβού με τον ενδοκρινολογο...
@marinamanoulitsa ωχχ καλώς ήρθες στο κλαμπ με τις αναγουλες χαχα. Αν και εμένα είναι αναλογα τη μέρα. Δεν πειράζει, είναι για καλό!! Σούπερ θα είναι κι η 2η χοριακη! 🤩
Κορίτσια νιώθει καμία άλλη τραβηγματακια; Εγώ νιώθω πάντως 9+ είμαι τώρα, με αγχωνουν από τη μια αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι κάτι γίνεται εκεί πέρα.
Ποια είναι η επόμενη για αυχενική; Η @annie! νομίζω ε; Μετά;
Εγώ έχω 19/5
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.