Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοιωθω χαμηλα το μωρο

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια χρονια πολλα.Μετα απο πολλες προσπαθειες και διανυωντας την πρωτη εγκυμοσυνη μου θελω να σας κανω μια ερωτηση ισως φανει και ανοητη.ειμαι στην 21 βδομαδα και απο την 19βδομαδα νοιωθω τις κινησεις του μωρου.παρατηρησα οτι πανω απο το εφηβαιο εκει που τελειωνουν οι τριχουλες οτι φουσκωνει και βρισκεται το μωρο που οταν απλωνεται βρισκεται μεχρι τον αφαλο.ειναι φυσιολογικο τοσο χαμηλα?εχω επισης και χαμηλα το πλακουντα.ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η marytzein είπε:

Γεια σας κοριτσια χρονια πολλα.Μετα απο πολλες προσπαθειες και διανυωντας την πρωτη εγκυμοσυνη μου θελω να σας κανω μια ερωτηση ισως φανει και ανοητη.ειμαι στην 21 βδομαδα και απο την 19βδομαδα νοιωθω τις κινησεις του μωρου.παρατηρησα οτι πανω απο το εφηβαιο εκει που τελειωνουν οι τριχουλες οτι φουσκωνει και βρισκεται το μωρο που οταν απλωνεται βρισκεται μεχρι τον αφαλο.ειναι φυσιολογικο τοσο χαμηλα?εχω επισης και χαμηλα το πλακουντα.ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

γεια σου και χρονια πολλα!!!με το καλο το μωρακι σου!εγω ειμαι στη 19 εβδομάδα και το ψιλο νιωθω καμια φορα!!!και εγω το ειχα απορία αυτο και το ειπα στον γιατρο στον προηγούμενο υπερηχο και μου ειπε οτι εκει πρέπει να ειναι...απο οτι καταλαβα απλα οσο παει θα μεγαλωνει και προς τα πανω αλλα δεν θα ανεβαίνει θα ξεκιναει απο χαμηλα...μπορει να κανω και λαθος βεβαια

Για να έχεις μια ιδέα τι γίνεται πάνω κάτω τ ανώτερο σημειο της μήτρας αρην 20η βδομάδα είναι μέχρι τ αφαλό. Άρα τ μωράκι κινείται κάπου ενδιάμεσα αρα είναι φυσιολογικό να τ νιώθεις χαμηλά. Όσο περνάνε οι βδομάδες κ μεγαλωνει η μήτρα μαζί με τ μωρο θα ρ νιώθεις κ περισσότερο μέχρι που στο τέλος θα λες άντε να γεννήσω με έχει τεντωσει χαχα. Με τ καλό τ μωράκι σου.

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις γιατι με αγχωσε το γεγονος οτι ειναι τοσο χαμηλα και επειδη εχω τρομαξει με 3αιμορραγιες που ειχα κ μια αποκολληση λογω χαμηλου πλακουντα.Επειδη μερικες φορες νοιωθω σαν μικρη τσιμπια οταν κουνιεται εντονα.Εχω ραντεβου σε μια βδομαδα με το γιατρο κ ελπιζω να εχει ανεβει ο πλακουντας και ολα να ναι καλα.Σας ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου.

στις πριν 8 ώρες, ο/η marytzein είπε:

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις γιατι με αγχωσε το γεγονος οτι ειναι τοσο χαμηλα και επειδη εχω τρομαξει με 3αιμορραγιες που ειχα κ μια αποκολληση λογω χαμηλου πλακουντα.Επειδη μερικες φορες νοιωθω σαν μικρη τσιμπια οταν κουνιεται εντονα.Εχω ραντεβου σε μια βδομαδα με το γιατρο κ ελπιζω να εχει ανεβει ο πλακουντας και ολα να ναι καλα.Σας ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου.

Καλησπερα κοριτσι μου,ειμαι ομοιοπαθουσα... ειχα αιματακι μεχρι την 15η εβδομαδα για 3-4 μερες καθε μηνα σχεδον κι αυτο απο πολυ μικρες αποκολλησεις λογω χαμηλου πλακουντα. Μεχρι την 18η εβδομαδα δεν ειχε ανεβει και στην 21η τσουπππ 2.9 cm πανω κι ολα τελεια. Τωρα ειμαι στην 24η εβδομαδα κ η μπεμπα δεν εχει ξεκολλησει απο χαμηλα ακομα κ στον υπερηχο που εκανα πριν 1 εβδομαδα ειχε στριμωχτει εκει κ με "πειραζε" κι ο γιατρος κ μου ελεγε η μικρη συνηθισε εκει κ δεν θελει την απλα της... Δεν ηταν κατι που τον ανησυχησε δλδ. Μην αγχωνεσαι κ απολαυσε το. Ειμαι σιγουρη πως ηδη εισαι κουρασμενη απο το αγχος... Με το καλο το μωρακι σου κοπελα μου!!! 

Σε ευχαριστω για την απαντηση.ειναι η πρωτη εγκυνοσυνη ολα ειναι πρωτογνωρα και εγω εχω γινει λιγο φοβητσιαρα.?καλες γιορτες να εχουμε

στις πριν 4 ώρες, ο/η marytzein είπε:

Σε ευχαριστω για την απαντηση.ειναι η πρωτη εγκυνοσυνη ολα ειναι πρωτογνωρα και εγω εχω γινει λιγο φοβητσιαρα.?καλες γιορτες να εχουμε

Ειναι απολυτως λογικο!!! Κι εγω που σου μιλαω δεν ειμαι καλυτερη...??

Καλη χρονια να εχουμε και με το καλο να δεχτουμε τα βασανακια  μας!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...