Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα μου κοριτσια μου και καλη εβδομαδα:) προσπαθω να μπω στην καθημερινοτητα δευτερα σημερα απο τη μια δε ξερω τι να πρωτοκανω και απο την αλλη βαριεμαι πολυ για οτιδηποτε

ησυχια το σπιτι :)

λοιπον εύχομαι να ακουσομαι και άλλα ευχαριστα αυτη τη βδομαδα και μεχρι τελη του επομενου μηνα να μην μεινει καμια

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα!Μπράβο που το τεστάρεις με υπέρηχο!Είναι το πιο σίγουρο.Να μας γράψεις αν συγκλίνουν .Μακάρι!Σ εμένα πάντως δεν μπορούν να βοηθήσουν.Λέω να το παρακολουθήσω  κι εγώ με υπέρηχο κ αυτόν το μήνα ..Μακάρι κορίτσι μου να πάνε ολα καλα αυτη την φορά και να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι πήρα την απόφαση κ είπα χαλάλι κ τα χρήματα. Αρκεί να δούμε πως όλα μεγαλώνουν σωστά... Εννοώ το ωάριο.. ???

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα κορίτσια!Τι κανετε σημερα;; Λιγοστέψαμε η μου φαίνεται;;Εχουν παει τα περισσότερα κορίτσια στην ομαδα.μελλοντικες μανούλες;;Πολυ ευχαριστο αυτο!Ποιες μείναμε;;

Καλημέραααα!! Καλή εβδομάδα!! Κορίτσια έχω αγχωθει... Περιμένω περίοδο σήμερα αύριο ή Τετάρτη .... Δεν θέλω να μου ερθειιιιιι.......

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η egw είπε:

Καλημέρα μου κοριτσια μου και καλη εβδομαδα:) προσπαθω να μπω στην καθημερινοτητα δευτερα σημερα απο τη μια δε ξερω τι να πρωτοκανω και απο την αλλη βαριεμαι πολυ για οτιδηποτε

ησυχια το σπιτι :)

λοιπον εύχομαι να ακουσομαι και άλλα ευχαριστα αυτη τη βδομαδα και μεχρι τελη του επομενου μηνα να μην μεινει καμια

Καλημερα !Κι εμένα με βρίσκει η Δευτέρα σε κατάσταση τεμπελιάς...Κάνει και κρύο και δεν ξέρω αν θέλω να βγω έξω...Θα βγω βεβαια ,γιατι οι δουλειες περιμένουν...Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!!!Να προσέχεις!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Βικούλα88 είπε:

Καλημέραααα!! Καλή εβδομάδα!! Κορίτσια έχω αγχωθει... Περιμένω περίοδο σήμερα αύριο ή Τετάρτη .... Δεν θέλω να μου ερθειιιιιι.......

Εεεε να μην ερθει!Κρατήσου γερά!Αν έκανες προσπάθειες μπορείς να έχεις ελπίδες!Στο ευχομαι!

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσια καλη εβδομάδα να έχουμε, κ εγω περιμενω τετάρτη το πολυ πέμπτη το στηθος μου δεν μπορω να το ακουμπησω απο το πρηξιμο... αντε να ρθει να παμε για επομενο μηνα ! καλα αποτελέσματα σε όλες .

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Βικούλα88 είπε:

Αχχχχ κ να αγχωθείς κ να μην ότι έχει γίνει έχει γίνει!!! Ηρέμησε λοιπόν κάνε κάτι άλλο κ περίμενε ήρεμη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Εεεε να μην ερθει!Κρατήσου γερά!Αν έκανες προσπάθειες μπορείς να έχεις ελπίδες!Στο ευχομαι!

Αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξη... Πονάει λίγο η μέση.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Βικούλα88 είπε:

Αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξη... Πονάει λίγο η μέση.

Θα μπορουσε η μεση να ειναι οτιδήποτε ...Τα συμπτώματα συχνά μπερδεύουν!Έχε πίστη και υπομονή...Λίγες μέρες έμειναν ε;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Καλημέρα! Κι εγώ εδώ παρούσα. Εγώ έεεχω ακόμη δρόμο. Είμαι στην 8η μέρα. 

Καλή επιτυχία στις κοπέλες που δεν περιμένουν την ανεπιθύμητη! ?

Καλώς την!Σε έχω στο μυαλό μου!Είμαστε κάμποσες τελικά ε;; Αντε να δούμε τον επόμενο μήνα !Αυτός ήταν πολύ τυχερός .Για κάποιες θα είναι ο Φλεβάρης!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα κορίτσια!Τι κανετε σημερα;; Λιγοστέψαμε η μου φαίνεται;;Εχουν παει τα περισσότερα κορίτσια στην ομαδα.μελλοντικες μανούλες;;Πολυ ευχαριστο αυτο!Ποιες μείναμε;;

Καλημέρα @Χρυσάφω μου... εγώ αδιαθετησα προχτες. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σταυρι είπε:

Καλημέρα @Χρυσάφω μου... εγώ αδιαθετησα προχτες. 

Καλημερα κοριτσι μου!Σε χάσαμε;;Δεν σε πολυ βλέπω.Τι κάνεις;;Αντε μαζι θα πηγαίνουμε αυτον το μηνα.Κι εγώ αδιαθέτησα Παρασκευη. Ήταν μια καλη περίοδος.Μακάρι να γίνει και ένα καλο ωαριάκι αυτή τη φορά..Θα το παρακολουθήσω με υπέρηχο να δω τι γίνεται. Εσυ;;Πως θα κινηθείς;

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Θα μπορουσε η μεση να ειναι οτιδήποτε ...Τα συμπτώματα συχνά μπερδεύουν!Έχε πίστη και υπομονή...Λίγες μέρες έμειναν ε;;

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.. αλλά με πιάνει 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο...

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!Σε χάσαμε;;Δεν σε πολυ βλέπω.Τι κάνεις;;Αντε μαζι θα πηγαίνουμε αυτον το μηνα.Κι εγώ αδιαθέτησα Παρασκευη. Ήταν μια καλη περίοδος.Μακάρι να γίνει και ένα καλο ωαριάκι αυτή τη φορά..Θα το παρακολουθήσω με υπέρηχο να δω τι γίνεται. Εσυ;;Πως θα κινηθείς;

Εγω πριν μέρες πήγα στο γιατρό αθηνα γιατί μένω σε νησί και με βρήκε μια χαρα όποτε Τέλος τα τεστ οωρηξιας .. οπότε θέλω θα έρχομαι σε επαφή Όχι προγραμματισμένα..  Εσύ τι θα κανεις??

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Βικούλα88 είπε:

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.. αλλά με πιάνει 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο...

Μια από τα ίδια!

Υπόσχεση μήνα: τρεις μέρες πριν την ακατανόμαστη θα σκουπίζομαι με κλειστά μάτια, για να μη δω τουλάχιστον τα καταραμένα καφέ ?

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Μια από τα ίδια!

Υπόσχεση μήνα: τρεις μέρες πριν την ακατανόμαστη θα σκουπίζομαι με κλειστά μάτια, για να μη δω τουλάχιστον τα καταραμένα καφέ ?

Καλή ιδέα!!! ?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εγώ έχω φέρει το σπίτι τούμπα ??? βρωμισαμε μια εβδομάδα.... Όλο διάβαζα κ δούλευα.... 

Βρίσκομαι στην 13η μέρα... Λογικά με 27αρη κύκλο μέρα ωορρηξίας.... Πονακια λίγα.... Ελάχιστα χτες.... Επαφουλες κ χτες κ προχτές.... Ας ελπίσουμε.... Μόνο αυτό μας μένει.... ? ? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ρουλακι6 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα, εγώ δεν έχω καλά νέα δυστυχώς απεβαλα.... Το απόγευμα θα πάω στο γιατρό να με δει...

Ωωωω!Τι έγινε;Λυπάμαι πολυ...

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Ρουλακι6 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα, εγώ δεν έχω καλά νέα δυστυχώς απεβαλα.... Το απόγευμα θα πάω στο γιατρό να με δει...

κορίτσι μου λυπάμαι πολυ...κριμα... δες τι θα σου πει ο γιατρός κ ενημερωσε μας..ουφφφφ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...