Κορίτσι μου θετικότατο είναι αυτό, άρα λογικά μέχρι αύριο - μεθαύριο θα κάνεις! Τώρα το έκανες αυτό; Άρα δεν περιμένεις περίοδο σε 4 μέρες μάλλον σε καμιά δεκαριά
Εγώ αναμένω σε 4 μέρες..
τις 3 τελευταίες ημέρες είχα αρκετά υγρά κυρίως στο εσώρουχο αλλά πάλι δεν αισθανθηκα πόνο ωορηξίας ή κατι τετοιο καθολη την διάρκεια του μήνα.
Τελευταίος κύκλος ήταν 37 ημέρες και σήμερα (28η μέρα κύκλου) έκανα ενα τεστάκι ωορηξίας προλιγου στα συγκεκριμένα βγαζει σε μένα πάντα 2 γραμμες απλα η 1 δεν είναι πάντα αρκετά εντονη..
για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω καν αν πανω ωορηξία και τα τεστ με μπερδευουν περισσοτερο γι αυτό και δεν εκανα καθολου αυτο το μήνα..
Αν υποθέσω οτι τωρα κοντά θα κάνω ωορηξια παλι θα παω σε 37η κυκλο.; τα inofert αντι να κανουν δουλιτσα και να στρωσουν τον κυκλο σε μενα τα εκαναν χειροτερα…
Παμε για 14 μήνες κι αρχισα να ψαχνομαι, ο αντρας ειναι μεγαλύτερος 42, θα κανει σπερμοδιαγραμμα, ας ελπισουμε οτι δεν εχει κατι.Ωορρηξια κάνω κανονικά την είδα και στ γυναικολογο την 15η μέρα είδα ωχρο σωμάτιο.Η αμη μου ειπε οτι παρα πολυ καλή και οι υπολοιπες ορμόνες.Την προλακτινη την είχα μέτρηση και τις 2 φορες γύρω στις 10 το πρωι, την πρωτη φορα ηταν 38.5 την 3η μέρα περιοδου και είχα περπατησει, είχα και νεύρα, την 2η φορα είχα 23 και κατι την 4η μέρα περιοδου.Ολα καλά δείχνουν σε εμένα αλλα μωρό δεν βλεπουμε...