Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζω..

rikos23

Recommended Posts

koritsia kalimera xtes  to proi piga gia xoriaki kai mou eipan apo to mikroviologiko oti ta apotelesmata tha ta eixa stis 8 to bradi.stis 6 h vra eixa ligo aima stin servieta mou kai leo ante mou irthan.kai stis 8 me piran apo  to mikrobiologiko!!!!!xoriaki 15.78 trelathika!!!!!sok eklaiga kai etrema!!!!!!pira ton giatro mou na mou pei ti na kano mipos kai katafero kai to soso!!!!outrogestan kai ksapla mexri thn deutera na ksanakano xoriaki mipos kai anevei!!!!!!eimai toso xalia.koritsia lete na exo kapoia elpida??parakalao thn panagia pou ekane to thauma ths na me me voithisei kai se auto!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η rikos23 είπε:

koritsia kalimera xtes  to proi piga gia xoriaki kai mou eipan apo to mikroviologiko oti ta apotelesmata tha ta eixa stis 8 to bradi.stis 6 h vra eixa ligo aima stin servieta mou kai leo ante mou irthan.kai stis 8 me piran apo  to mikrobiologiko!!!!!xoriaki 15.78 trelathika!!!!!sok eklaiga kai etrema!!!!!!pira ton giatro mou na mou pei ti na kano mipos kai katafero kai to soso!!!!outrogestan kai ksapla mexri thn deutera na ksanakano xoriaki mipos kai anevei!!!!!!eimai toso xalia.koritsia lete na exo kapoia elpida??parakalao thn panagia pou ekane to thauma ths na me me voithisei kai se auto!!!!!!

Εχε πίστη κ όλα θα γίνουν.προσπαθησε να κάνεις εσύ από την πλευρά σου ότι καλύτερο μπορείς κ να δεις που όλα θα πάνε καλά.στο εύχομαι ολόψυχα.

στις πριν 7 ώρες, ο/η rikos23 είπε:

koritsia kalimera xtes  to proi piga gia xoriaki kai mou eipan apo to mikroviologiko oti ta apotelesmata tha ta eixa stis 8 to bradi.stis 6 h vra eixa ligo aima stin servieta mou kai leo ante mou irthan.kai stis 8 me piran apo  to mikrobiologiko!!!!!xoriaki 15.78 trelathika!!!!!sok eklaiga kai etrema!!!!!!pira ton giatro mou na mou pei ti na kano mipos kai katafero kai to soso!!!!outrogestan kai ksapla mexri thn deutera na ksanakano xoriaki mipos kai anevei!!!!!!eimai toso xalia.koritsia lete na exo kapoia elpida??parakalao thn panagia pou ekane to thauma ths na me me voithisei kai se auto!!!!!!!!

Δνε μας είπες τι κύκλο έχεις κ σε ποια μέρα βρίσκεσαι??? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...