Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη στο Ν.Ν.Α

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια..θελω τα φωτα σας αν καποια απο εσας εχει κανει στο Ν.Ν.Α εξωσωματικη...μετα απο προσπαθειες 5 χρονων χωρις αποτελεσμα αποφασισαμε με τον συζυγο να παμε για εξωσωματικη,αν κ το αργησαμε αρκετα αλλα δεν ημασταν της λογικης αυτης,θελαμε να πιασουμε παιδι φυσιολογικα,τεσπα..εχω διαβασει για πολλους γιατρους για κεντρα για δημοσια νοσοκομεια, για τιμες,,τα λεφτα ειναι πολλα στα ιδιωτικα,το θεμα ειναι να βρω εναν καλο γιατρο να με προσεξει κ οχι να στελνει την ομαδα του επειδη θα εχει το σουπερ ονομα κ δεν θα μπορω να τον βρω μετα, κ αν υπαρχει καποιος καλος γιατρος μεσα στο ννα..βεβαια ξερω ποιος ειναι ο διευθυντης στον τομεα εξωσωματικης εκει...κ τον ξερω ποοολλλααα χρονια κ ειναι σουπερ γιατρος αλλα εχει υπερβολικα πολυ κοσμο κ ειναι λιγο ψυχρος στην συμπεριφορα του..αν καποια εχει δοκιμασει εκει θα ηθελα να μου πει την εμπειρια της...ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚιAν θες τη γνώμη μου ψάξε πρώτα που υπάρχουν καλά εμβριολογικο διότι εκεί υστερούν τα δημόσια ...ρώτησε εάν έχουν κατά τη εάν αφήνουν εμβρια να γίνουν βλαστοκυστες εάν κάνουν εμβριομεταφορα σαββατοκυριακα τι ποσοστά εμβριων χάνουν κατά την αποψυξη πως γίνεται η ωοληψια( αν κ αυτό είναι το λιγότερο) κ τέλος θα έπρεπε να σε απασχολήσει κατά πόσο θα βρίσκεις τον γιατρό...έχω δύο παιδιά από εξωσωματική σε ιδιωτικό κέντρο...πήγα με τον γυναικολόγο μου σε όνομα κ δε το μετανιώνω...αφενως γιατί δεν ήθελα να βρίσκω το γιατρό τρεις την ώρα αλλά ήταν εκεί όταν ήταν πραγματική ανάγκη κ αφετέρου διότι ψάχνοντας τόσα χρόνια εγώ δεν βρήκα δημόσιο( πλην του πανεπιστημιακού Λάρισας κ Ιωαννίνων που στο εμβριολογικο κομμάτι να κάνουν σοβαρή δουλειά όχι γιατί οι εμβριολογοι δεν είναι καλοί( άριστοι είναι) αλλά γιατί δεν υπάρχει ο εξοπλισμός κ κυρίως το προσωπικό...εάν εγώ έκανα τόσο αγώνα κ έπεφτα στο ρεπό ή σε σαββατοκύριακο κ μου κάναν εμβριομεταφορα πιο νωρίς η πιο αργά ήταν απλά μια καταδικασμένη προσπάθεια

Τέλος τους ψυχρούς μη τους φοβάσαι κάνουν άριστη δουλειά κ δεν έχουν ανάγκη να καλύψουν κενά τους με γλυκολογα...δες όλα τα παραπάνω...καλή επιτυχια

• 2 months later...

Καλησπερα ετχαριστω πολυ για τη βοηθεια η αληθεια ειναι οτι δν ειχα ιδεα οτι τα σκ στα δημοσια ισως κ να εχουμε θεμα...θα το ψαξουμε καλυτερα κ βλεπουμε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...