Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ ωορρηξίας-θαυμα Χριστούγεννων

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα.ειμαι καινούργια στο φόρουμ.διαβαζω καιρό τώρα τις συζητήσεις σας.να συστηθω λέγομαι Μαρία κ εδώ κ5 χρόνια ζω με το σύζυγό στη γερμανία.εχουμε ξεκινήσει από το Μάρτιο να ερχόμαστε σε επαφή ελεύθερα χωρίς αποτέλεσμα.να συμπληρώσω ότι δεν έχω σταθερό κύκλο κ έτσι πάντα πήγαινα στα τυφλά.τον Ιούλιο κατεβήκαμε Ελλάδα κ Αυγούστο αγόρασα κάτι φθηνά τεστ ωορρηξίας που ήταν όλα αρνητικά εμείς ερχόμασταν σε επαφή οπότε θέλαμε κ τελικά ήμουν έγκυος.τα τεστακια αποδείχτηκαν ότι ήταν όλα χαλασμένα.δυστυχως το μωρό δε μεγάλωσε κ στις 20.09 έκανα την αποξεση.αυτο το μήνα πήρα τεστ της clear blue γιατί με τις γραμμές δε το πολυεχω κ εύχομαι για ένα θαύμα κ για το πολυπόθητο δώρο που τόσο πολύ ποθώ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜαριαΧ είπε:

Καλημέρα.ειμαι καινούργια στο φόρουμ.διαβαζω καιρό τώρα τις συζητήσεις σας.να συστηθω λέγομαι Μαρία κ εδώ κ5 χρόνια ζω με το σύζυγό στη γερμανία.εχουμε ξεκινήσει από το Μάρτιο να ερχόμαστε σε επαφή ελεύθερα χωρίς αποτέλεσμα.να συμπληρώσω ότι δεν έχω σταθερό κύκλο κ έτσι πάντα πήγαινα στα τυφλά.τον Ιούλιο κατεβήκαμε Ελλάδα κ Αυγούστο αγόρασα κάτι φθηνά τεστ ωορρηξίας που ήταν όλα αρνητικά εμείς ερχόμασταν σε επαφή οπότε θέλαμε κ τελικά ήμουν έγκυος.τα τεστακια αποδείχτηκαν ότι ήταν όλα χαλασμένα.δυστυχως το μωρό δε μεγάλωσε κ στις 20.09 έκανα την αποξεση.αυτο το μήνα πήρα τεστ της clear blue γιατί με τις γραμμές δε το πολυεχω κ εύχομαι για ένα θαύμα κ για το πολυπόθητο δώρο που τόσο πολύ ποθώ.

Σου το εύχομαι και να γίνει σύντομα! Καλή επιτυχία. Το 2019 να είναι η τυχερή σου χρονιά και από δυο να γίνετε τρεις!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜαριαΧ είπε:

Γεια σου κορίτσι μου!! και καλώς ήρθες στο forum! 

κι εμείς τα τελευταία 7 χρόνια ζούμε στη Γερμανία! σε ποια περιοχή είστε αν επιτρέπεται; 

λυπάμαι για την κατάληξη της εγκυμοσύνης σου κ εύχομαι ολόψυχα σύντομα να έρθει ένα μωράκι και να μείνει :)

ευχομαι επίσης να βγάλεις άκρη με τα τεστ ωορηξιας, διαφορετικά οι συχνές επαφές είναι το καλύτερο! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

κι εμείς τα τελευταία 7 χρόνια ζούμε στη Γερμανία! σε ποια περιοχή είστε αν επιτρέπεται; 

λυπάμαι για την κατάληξη της εγκυμοσύνης σου κ εύχομαι ολόψυχα σύντομα να έρθει ένα μωράκι και να μείνει :)

ευχομαι επίσης να βγάλεις άκρη με τα τεστ ωορηξιας, διαφορετικά οι συχνές επαφές είναι το καλύτερο! 

Στο Duisburg μια περιοχή έξω από το Ντίσελντορφ.εσυ?σε ευχαριστώ πολύ κ των το εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜαριαΧ είπε:

καλες επιτυχιες κοριτσι μου αυτα τα τεστακια που πηρες ειναι καλα ευχομαι τα καλυτερα

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η paradisebird είπε:

Σου το εύχομαι και να γίνει σύντομα! Καλή επιτυχία. Το 2019 να είναι η τυχερή σου χρονιά και από δυο να γίνετε τρεις!!!

Σε ευχαριστώ πολύ.κ σε σένα εύχομαι τα καλύτερα

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η egw είπε:

καλες επιτυχιες κοριτσι μου αυτα τα τεστακια που πηρες ειναι καλα ευχομαι τα καλυτερα

Ευχαριστώ πολύ.επειδη έχω άστατο κύκλο κ την απόξεση τον Οκτώβριο είπαμε να δω ποτέ κ είναι τελικά αυτές οι γόνιμες μέρες κ αν έχω ωοορηξια να το εκμεταλλευτούμε σωστά.ελπιζω κ των στα τεστακια.αρχισα την 9 μέρα τ κύκλου για να μη χάσω τπτ κ μέχρι σήμερα τη 12 κύκλου δεν μου έχει χαμόγελασει.δεν σταματάω να ελπίζω.αυτο που μου συνέβη δεν το έχω ξεχάσει κ δεν το εύχομαι σε κανέναν.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η thalaki είπε:

Κορίτσια και εμείς στη Γερμανία είμαστε τα τελευταία 6 χρόνια ?

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η ΜαριαΧ είπε:

Γεια σου κοπέλα μου, λυπάμαι πολύ για τη κατάληξη της εγκυμοσύνης σου, εύχομαι το 2019 θα αποδειχθεί τελικά τυχερό και να γίνουμε όλες μας μανούλες. 

Και εγώ δυστυχώς πριν περίπου ένα χρόνο είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Από τον Ιούνιο προσπαθούμε ξανά και δυστυχώς ακόμη ένα νινακι δεν μας ήρθε. Αυτό που έχω να σου πω της clearblue τεστ ωορρηξίας είναι τα καλύτερα, εμένα με βοήθησαν πολύ γιατί είναι πιο ξεκάθαρα με το χαμογελακι. Σου εύχομαι καλές επιτυχίες και σύντομα εγκυουλα.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Lenaki1890 είπε:

Γεια σου κοπέλα μου, λυπάμαι πολύ για τη κατάληξη της εγκυμοσύνης σου, εύχομαι το 2019 θα αποδειχθεί τελικά τυχερό και να γίνουμε όλες μας μανούλες. 

Και εγώ δυστυχώς πριν περίπου ένα χρόνο είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Από τον Ιούνιο προσπαθούμε ξανά και δυστυχώς ακόμη ένα νινακι δεν μας ήρθε. Αυτό που έχω να σου πω της clearblue τεστ ωορρηξίας είναι τα καλύτερα, εμένα με βοήθησαν πολύ γιατί είναι πιο ξεκάθαρα με το χαμογελακι. Σου εύχομαι καλές επιτυχίες και σύντομα εγκυουλα.

Σε ευχαριστώ πολύ.κ σε σένα εύχομαι τα καλύτερα.ενα τυχερό 19 με υγεία και ένα μωράκι.κ των για αυτό τα προτίμησα γτ με τις γραμμές δε τα πάω καλά.εσυ τα χρησιμοποιεί ς ή έχεις σταθερό κύκλο?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η ΜαριαΧ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.κ σε σένα εύχομαι τα καλύτερα.ενα τυχερό 19 με υγεία και ένα μωράκι.κ των για αυτό τα προτίμησα γτ με τις γραμμές δε τα πάω καλά.εσυ τα χρησιμοποιεί ς ή έχεις σταθερό κύκλο?

Τα χρησιμοποιώ για να είμαι σίγουρη, γενικά έχω όμως έχω σταθερό κύκλο, μία δύο μέρες διαφορά. Να σου πω την αλήθεια σε αυτό το κύκλο είπα  να μη τα χρησιμοποιήσω γιατί νομίζω αγχώνομαι πιο πολύ.

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Lenaki1890 είπε:

Τα χρησιμοποιώ για να είμαι σίγουρη, γενικά έχω όμως έχω σταθερό κύκλο, μία δύο μέρες διαφορά. Να σου πω την αλήθεια σε αυτό το κύκλο είπα  να μη τα χρησιμοποιήσω γιατί νομίζω αγχώνομαι πιο πολύ.

Καλημέρα.σε ποια περιοχή της Γερμανίας είσαι εσύ? εμείς είμαστε στο Duisburg.εγω προσωπικά τα άρχισα κ δεν αγχώνομαι καθόλου.προσπαθω να μάθω κ τον εαυτό μου μέσα από αυτό το τρόπο κ θα προσπαθήσω όταν πρέπει.

Δημοσίευση

Καλημέρα.σε ποια περιοχή της Γερμανίας είσαι εσύ? εμείς είμαστε στο Duisburg.εγω προσωπικά τα άρχισα κ δεν αγχώνομαι καθόλου.προσπαθω να μάθω κ τον εαυτό μου μέσα από αυτό το τρόπο κ θα προσπαθήσω όταν πρέπει.

Στη Φρανκφούρτη μένουμε ?

Δημοσίευση

αααα εμείς ήμαστε πολύ κοντά.. μέναμε Dortmund κ τώρα μένουμε düsseldorf! :)

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

αααα εμείς ήμαστε πολύ κοντά.. μέναμε Dortmund κ τώρα μένουμε düsseldorf! :)

Ααααα τι τέλεια.θα χαρώ πολύ να βρεθούμε κάποια στιγμή κ να γνωριστούμε.εχεις παιδιά?από πού είσαι από Ελλάδα?

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η ΜαριαΧ είπε:

Ααααα τι τέλεια.θα χαρώ πολύ να βρεθούμε κάποια στιγμή κ να γνωριστούμε.εχεις παιδιά?από πού είσαι από Ελλάδα?

οχι δεν έχουμε παιδάκι! 

παντρεύτηκαμε τον Ιούλιο κ είμαστε σε προσπάθειες από Σεπτέμβριο! από Καβάλα είμαι. εσύ; 

ναι θα ήταν ωραία να γνωριστούμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

οχι δεν έχουμε παιδάκι! 

παντρεύτηκαμε τον Ιούλιο κ είμαστε σε προσπάθειες από Σεπτέμβριο! από Καβάλα είμαι. εσύ; 

ναι θα ήταν ωραία να γνωριστούμε! 

Από Θεσσαλονίκη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...