Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανούλες γειά σας.... Είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι 2 μηνών σχεδόν κ αυτή την φορά σκέφτομαι να γεννήσω χωρίς δικό μ γιατρό. Σκέφτομαι λοιπόν να πάω με μαία αλλά δεν ξέρω την διαδικασία. Πως επιλέγουμε μαία; μπορούμε να πάρουμε μαζί μας οποία θέλουμε η πρέπει να δουλεύει στο νοσοκομείο; γιατί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ 

Δημοσίευση

Φίλη μου, καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και εύχομαι μια εύκολη και τελειόμηνη κύηση! Δεν νομίζω να μπορείς να βάλεις μαία εκτός νοσοκομείου στην κλινική δημόσιου νοσοκομείου για τον τοκετό σου. Νομίζω οτι αυτά γίνονται μόνο στις ιδιωτικές κλινικές και κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό σου. Τώρα αν κάνεις κάποια γνωριμία με κάποια μαία που δουλέυει ήδη σε νοσοκομείο και έναντι αμοιβής δεχτεί να παρευρίσκεται στον τοκετό σου - έχει δεν έχει βάρδια - νομίζω ότι μπορείς να το προσπαθήσεις.

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ. Κ εγώ δε νομίζω να μπορώ να φέρω δική μ όμως πως μπορώ να βρω στο νοσοκομείο; ζητάω εκεί κάποια μαία πως έρχομαι σε συνεννόηση; κ πόσα περίπου παίρνουν οι μαιες; 

Δημοσίευση

Κοίτα, αν σκεφτείς ότι είναι διορισμένες δημόσιοι υπάλληλοι και πληρώνονται από το κράτος, δεν νομίζω ότι απλά πας και λες "θέλω να πληρώσω μια μαία με την οποία θέλω να γεννήσω κιόλας", θα σε κυνηγήσουν! Αυτά γίνονται off the record, έρχεσαι σε επαφή με κάποια μέσω κάποιου γνωστού και μιλάς μαζί της κατ'ιδίαν. Γνώμη μου είναι, και επέτρεψέ μου να στην πω μιας και γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο την Θεσσαλονίκης, ότι δεν έχεις κάποιο όφελος το να έχεις δική σου μαία. Ειδικά στο Ιπποκράτειο όλες οι μαίες είναι πολύ καλές και σε βοηθάνε και είναι να μπεις σε αυτή την διαδικασία όσο και να στοιχίσει.

Δημοσίευση

Εσύ γέννησες χωρίς γιατρό; τις προηγούμενες φορές είχα γιατρό κ γέννησα στο Παπαγεωργίου τώρα λίγο φοβάμαι μόνη μ γιατί κακά τα ψέματα όταν έχεις δικό σου γιατρό είναι αλλιώς σε έχουν σαν βασίλισσα. Βέβαια τόσες γυναίκες γέννησαν έτσι δεν είμαι η μόνη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμενα μετα από 10-12 μέρες περίπου από την 1η χοριακή. 2η δεν ζήτησε ποτέ βέβαια.
    • Εγώ θήλασα την πρώτη αποκλειστικά ένα χρόνο χωρίς κανένα θέμα (τυχερή μάλλον 😅 ) η δεύτερη με δυσκόλεψε πάρα πολύ ο πόνος αφόρητος μην τα πολύ λέω με μεγάλη υπομονή και επιμονή μετά τις 50 μέρες άρχισε να στρώνει το πράγμα (μέχρι τότε έδινα 1-2 μπουκάλια ξένο ) μετά θήλασα αποκλειστικά μέχρι 13 μηνών  έχω το λορελι θηλαστρο και εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλά αν έχεις τόσο μεγάλο στήθος όπως λες θα σου είναι μικρό πιστεύω δεν ξέρω αν  θα σου κάνει δουλειά  αν μπορείς όμως το καλύτερο είναι να το αποφύγεις το θηλαστρο Είναι λίγο «παγίδα»  Να σου ζήσει το μωράκι σου ! ☺️
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε; Μετα απο ποσο καιρο απο την 1η-2η χοριακη, ηταν ο 1ος υπερηχος;
    • Μαρία συγγνώμη αν δν έχω δει μνμ σου  μπαίνω από κινητό μόνο κ χάνονται δεν μπορώ να τα βρω εύκολα! Γενικά η πλοήγηση από κινητό είναι πάρα πολύ δύσκολη!    πόσο μα πόσο χαίρομαι που βλέπω ότι τα καταφέρνεις τόσα υπέροχα! Γιατί υπέροχα είναι 🩷🩷🩷 απίστευτη εξέλιξη! Πόση δύναμη έχεις 💪🏽✌🏻🙏🏻 σε θαυμάζω αλήθεια! Κ το εννοώωωω!    Η άντληση γενικά είναι πολυπαραγοντική! Μπορεί να δεις ότι το ένα διάστημα βγάζεις πιο πολύ το άλλο διάστημα πιο λίγο! Μην ανησυχείς! 💪🏽  θα σου βάλω κ κάποιες φωτο! Αρχεία δν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω από το κινητό θα το ψάξω!    υπάρχουν κ οι εναλλακτικοί τρόποι σίτισης σε περίπτωση που δν θέλει μπουκάλι το μωρο μπορείς κ ν συνεχίσεις να προσπαθείς ενδιάμεσα για μπιμπερό!    Γενικά θέλεις τουλάχιστον 8 θηλασμούς μέσα στη μέρα το κάθε παιδί στην ηλικια που είναι κ 5-6 καλά βρεγμένες πάνες. Βέβαια από το βάρος καταλαβαίνεις άνετα ότι πάνε πάρα πολύ καλά κ τρέφονται 🩷✌🏻💪🏽   όταν αντλείς μπορείς να βάζεις κάλτσα να μην βλέπεις πόσο βγάζεις κ σε αγχώνει κ μπλοκάρει η άντληση  επίσης αντλείς πιο εύκολα όταν από τη μια πλευρά έχεις θήλαστρο κ από την άλλη το μωρό μπορεις να δοκιμάσεις διαφορετικές ώρες μέσα στη μέρα να δεις αν αντλείς πιο καλά πχ το πρωί ή το μεσημέρι ή το απόγευμα! 
    • εγώ πήγα με πρόκληση γιατί έφτασα 40 εβδ και 2 μέρες αλλά δεν έπιασε η πρόκληση δεν είχα καθόλου συσπάσεις ούτε διαστολή ο τράχηλος κλειστός ούτε τα νερά δεν μπορούσαν να με σπάσουν το μωρό ήταν ψηλά.. γενικά δεν ήμουν έτοιμη να γεννήσω αλλά ο γιατρός από την στιγμή που πέρασα την ΠΗΤ μου λέει δεν μπορώ να σε αφήσω άλλο πρέπει να γεννήσεις ήμουν και 4 ώρες μακριά από Αθήνα οπότε πήγα...  Δεν είναι πάντως τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται και εγώ νόμιζα θα είναι χειρότερο αλλα όχι όλα καλά παίρνεις και τα παυσίπονα σου και ο πόνος είναι ελεγχόμενος η αποθεραπεία ήταν εύκολη σηκώθηκα γρήγορα μια χαρά κανένα θέμα δνε είχα και μην σου πω η δεύτερη καισαρική ήταν ακόμα πιο εύκολη  Εννοείται πως μια φυσιολογική γέννα είναι το ότι καλύτερο για την μαμά και το μωρό δεν το συζητώ αλλά και η εσχάτη λύση της καισαρικής  it’s ok  τώρα μην το σκέφτεσαι ακόμα αυτό έχουμε δρόμο μπροστά μας να προετοιμαστούμε για την γέννα σωματικά και ψυχολογικά 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...