Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΟΥ!

Recommended Posts

Loussilla όλες οι ωραίες στιγμές! Σου πάει πολύ το ανοιχτό ξανθό, να το ανοίξεις! Όπως και το έντονο μακιγιάζ! Επίσης είστε ταιριαστοί με τον άντρα σου!

Τώρα με έβαλες σε σκέψεις... Θα πάω να δω το βίντεο του γάμου μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ..SUPER!

AX LOYSSILA TI MOY EKANES!!!

NA ZHSETE

KI EGW TON MAIO PANTREYOMAI KAI SYGINITHIKA

EISTE YPEROXOI KAI OI TREIS SAS:)

SYMFVNV ME TA KORITSIA OTI EISAI KATAPLIKTIKH ME TA KYMATISTA KAI KSANTHA MALLIA

NA EISTE EYTIXISMENOI!!

ELIZA

Που είσαι εσύ Lousila μου??? Πόσο καιρό έχω να σε πετύχω μέσα. Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου κ να είστε μια ολόκληρη ζωή ευτυχισμένοι!!!

SOFIAEVA,ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩ ΞΑΝΑ ΟΜΩΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...:P

loussilla μου πολύ ωραίο ζευγάρι είστε και φυσικά γι' αυτό το μωρουλίνι σας βγήκε σαν αγγελούδι όμορφο. Να ζήσετε και να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου, να το δεις να μεγαλώνει όπως επιθυμείς.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

Λουσίλα, τί όμορφη φωτογραφία!!! Να ζήσετε κορίτσι μου και να είστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι!!! Κούκλα στο γάμο, κουκλί και το μωρό!!! Να το χαίρεστε και να το δείτε όπως ποθείτε το σπλάχνο σας!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...