Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η stergiou είπε:

ναι ετσι που το θετεις εχει μια λογική !!! αχαχαχχαχα θα ξεχασω και ποτε γεννηθηκα αχαχαχαχαχαχ !! 

λοιπον ειμαι γεννημενη  Οκτώβρη του 1991... 

οποτε 27 κλεισαμε ;  Συμφωνείτε ;; 

Σε κάποιες περιπτώσεις συμφέρει ημερολογιακά σε κάποιες άλλες μπορεί να μας αρέσει όμως! Χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η stergiou είπε:

ναι ετσι που το θετεις εχει μια λογική !!! αχαχαχχαχα θα ξεχασω και ποτε γεννηθηκα αχαχαχαχαχαχ !! 

λοιπον ειμαι γεννημενη  Οκτώβρη του 1991... 

οποτε 27 κλεισαμε ;  Συμφωνείτε ;; 

27 πάντως βγαίνει αγοράκι!!!

Δημοσίευση
στις On 7/11/2018 at 11:51 ΜΜ, ο/η AlKate είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!! Μου ειπαν ένα κόλπο με το οποιο με την ηλικία της εγκύου (όταν έμεινε έγκυος) και το μήνα που έμεινε βρίσκεται το φύλο. Το δοκίμασα σε εμένα και σε κάποιες φίλες μου και βγήκε. Θέλω να δω αν βγαίνει και σε περισσότερα άτομα... Οποία θέλει μου λέει αυτα τα δύο και τελικά τι έχει η γέννησε και θα σας πω αν ισχύει η όχι :) (η θα πω τι βγαίνει και θα μου πείτε αν το βρήκα η όχι....) Για να δούμε... Βρήκαμε επιστημονική μέθοδο εύρεσης φύλου; Χαχαχα

36 Οκτώβριος...

Δημοσίευση
στις On 26/11/2018 at 3:24 ΠΜ, ο/η AlKate είπε:

Σε κάποιες περιπτώσεις συμφέρει ημερολογιακά σε κάποιες άλλες μπορεί να μας αρέσει όμως! Χαχαχα

αχαχα ακριβώς !! με συμφερει  27  Βγαίνει αγόρι οπως λες !!! 

Έχω ήδη μια μικρή πριγκίπισσα και θα ηταν τελειο να αποκτησουμε και εναν μικρουλι - καιμό το εχει ο αντρας μου - και η γατα μας ειναι   Θηλυκιά  - και οι μυγες που πετανε λεει γυναικες ειναι μεσα δω χαχαχαχ.. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η stergiou είπε:

αχαχα ακριβώς !! με συμφερει  27  Βγαίνει αγόρι οπως λες !!! 

Έχω ήδη μια μικρή πριγκίπισσα και θα ηταν τελειο να αποκτησουμε και εναν μικρουλι - καιμό το εχει ο αντρας μου - και η γατα μας ειναι   Θηλυκιά  - και οι μυγες που πετανε λεει γυναικες ειναι μεσα δω χαχαχαχ.. 

Τότε εύχομαι για ένα υγιέστατο αγοράκι!!! Λέτε να εξαρτάται από το κατοικίδιο;; Εμείς που έχουμε ένα αρσενικό σκυλάκι τώρα που είμαι έγκυος περιμένω κοριτσάκι!! Χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η deka είπε:

Καλησπέρα!Εγω Οκτώβριο και είμαι 37!Ναι έμεινα έγκυος πρόσφατα και ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά..Με φόβο και πάθος προχωράω..Για να δούμεεεε!!!

Εύχομαι με το καλό ένα υγιές αγοράκι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η irened91 είπε:

Καλησπέρα στις μανούλες!! Κορίτσι σε διαψεύσαμε και κάναμε τη διαφορά!! Κοριτσάρα θα κάνουμε!! ❤❤❤

Με το καλό εύχομαι!!! Και εγώ κοριτσάκι περιμένω :) με το καλό να μας έρθουν :)

ερώτηση... Υπάρχει πιθανότητα η σύλληψη να έγινε Σεπτέμβριο;

Φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η AlKate είπε:

Με το καλό εύχομαι!!! Και εγώ κοριτσάκι περιμένω :) με το καλό να μας έρθουν :)

ερώτηση... Υπάρχει πιθανότητα η σύλληψη να έγινε Σεπτέμβριο;

Φιλιά πολλά!!!

Καλημέρα κορίτσι μου με το καλό να σου έρθει κι εσένα η μπέμπα σου!! Όχι αρχές Αυγούστου έγινε η σύλληψη, σίγουρα πράγματα ? Σεπτέμβριο ήμουν ήδη έγκυος!! 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η irened91 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου με το καλό να σου έρθει κι εσένα η μπέμπα σου!! Όχι αρχές Αυγούστου έγινε η σύλληψη, σίγουρα πράγματα ? Σεπτέμβριο ήμουν ήδη έγκυος!! 

Κορίτσια, γερά να είναι τα μωρούλια μας και ας είναι ο, τι φύλο θέλει ο Θεός. 

@AlKate έχουμε 2 περίπτωσεις με λαθάκι στο φύλο;; Εντάξει, αν το σκεφτείς, στις περισσότερες περιπτώσεις πέφτεις μέσα όμως. ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Angelmammy είπε:

Κορίτσια, γερά να είναι τα μωρούλια μας και ας είναι ο, τι φύλο θέλει ο Θεός. 

@AlKate έχουμε 2 περίπτωσεις με λαθάκι στο φύλο;; Εντάξει, αν το σκεφτείς, στις περισσότερες περιπτώσεις πέφτεις μέσα όμως. ?

Ετσι! συμπερασματικα το κολπακι πεφτει μεσα στην πλειονοτητα...με ελαχιστες εξαιρεσεις!!!  Και παλι ομως η επιτυχια του ειναι μεγαλη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
    • Εγω πιστευω πως οταν νιωθουμε ανασφαλεια και ειμαστε ευαλωτες συναισθηματικα σε οποια ηλικια και να ειμαστε αυτες οι σκεψεις περνανε απ το μυαλο μας. Εγω χωρισα απο μια σχεση στα 27 και επειδη ειχα παντα στο μυαλο μου οτι θελω να κανω οικογενεια και παιδια σε μικρη ηλικια σκεφτομουν τοτε ακριβως αυτα. Μεγαλο κυκλο δεν ειχα ποτε να κανω γνωριμιες ευκολα κτλ και ελεγα τωρα ποτε θα γνωρισω καποιον και ποτε θα κανω παιδι κτλ οταν περασα τα 30 ελεγα καλα τι χαζη που ημουν που στα 27 σκεφτομουν ετσι..32 δεν εισαι μεγαλη μια χαρα μπορεις να φτιαξεις ξανα τη ζωη σου και επισης δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη. Μια φιλη μου ειχε χρονια σχεση και προσπαθουσε αρκετο καιρο για παιδι χωρισαν και μετα απο καποιο διαστημα που γνωρισε ενα παιδι μεσα σε ενα χρονο παντρευτηκαν και εμεινε αμεσως εγκυος.  Για την περιοδο δυστυχως δε γνωριζω να σου απαντησω..
    • Καλημέρα κορίτσι μου…κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ στην βιοχημική μου, την μια μέρα είχα  χοριακη 140 κ την επόμενη μου ήρθε περίοδος. Το επιβεβαίωσα με τον γιατρό λίγες μέρες μετά γιατί μου βρήκε και την επικείμενη ωορρηξία. Πιστεύω θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Ο μόνος λόγος που μπορεί να αργήσει παραπάνω είναι και το στρες..
    • Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη αυτές τις ημέρες. Μπορειτε να μου απαντήσετε πότε να περιμένω περίοδο; Η μαία του γιατρού στο τηλέφωνο  μου είπε είτε σε λίγες ημέρες είτε το αργότερο σε λίγες εβδομάδες. Ποναει η κοιλιά μου πολύ σήμερα χαμηλά αριστερά… Πονάω πολύ. Σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, αλλά όλο το βράδυ σχεδόν και σήμερα το πρωί. Μπορειτε να με κατατοπίσετε ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...