Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τυχερός Νοέμβρης...

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mellenaki είπε:

Κορίτσια οσες έχετε ανεβάσει φωτο ειστε κούκλες..!! Χαιρομαι που βλεπώ κ φατσούλες εκτος απο την επικοινωνια που έχουμε!

Θα συμφωνήσω, βεβαίως βεβαίως!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Κορτας είπε:

Εσεις την βλεπετε τη γραμμη;;;

Φαίνεται ξεκάθαρα νομιζω! Χιλια μπραβο σου! Σκεψου οτι στη κορη μου ίσα που φαινόταν! Σου ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα γερό μωρο στην αγκαλιά σου!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Twinkl είπε:

Είχες κάποια συμπτώματα που θες να μοιραστείς μαζί μας; Κάτι διαφορετικό από τους άλλους μήνες;

Σε ευχαριστω παραα πολυ! Μακαρι παναγια μου αυριο στη χοριακη να μου το επιβεβαιωσουν... 

κανενα απολυτως συμπτωμα, κανενα

απλως επειδη δεν κρατηθηκα εκανα τεστ...

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Κορτας είπε:

Εσεις την βλεπετε τη γραμμη;;;

η γραμμή είναι ξεκάθαρη κ νομίζω δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα για χοριακη! συγχαρητήρια κοριτσάκι μου κ όλα να πάνε τέλεια τέλεια τέλειαααααα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η thalaki είπε:

η γραμμή είναι ξεκάθαρη κ νομίζω δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα για χοριακη! συγχαρητήρια κοριτσάκι μου κ όλα να πάνε τέλεια τέλεια τέλειαααααα

Αυριο απο τις 7 θα στηθω απ εξω...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η levanda είπε:

Πιο ξεκάθαρη γραμμή δεν γίνεται! Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Η πιο όμορφη μέρα σου! Μπράβο! Παίρνουμε δύναμη όλες! ?

Αχ ευχαριστω πουτη βλεπετε κι εσεις!!! Ευχαριστω απ ταβαθη της καρδιας μου. Αλλα ως απαισιοδοξος ανθρωπος που ειμαι... φοβαμαι να χαρω... δεν εχω χαρει ακομα

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Κορτας είπε:

Αχ ευχαριστω πουτη βλεπετε κι εσεις!!! Ευχαριστω απ ταβαθη της καρδιας μου. Αλλα ως απαισιοδοξος ανθρωπος που ειμαι... φοβαμαι να χαρω... δεν εχω χαρει 

Αύριο μόλις πάρεις τα αποτελέσματα της χοριακης κ νιώσεις την γλυκιά ανακούφιση θα είναι το απόλυτο συναίσθημα νομίζω! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Twinkl είπε:

Κορίτσια τυχερός τελικά ο Νοεμβρης ε;;;;;    ?❤️ Mellenaki κανόνισε να τον κλείσουμε κ εμεις με εγκυμοσυνη το μηνα! Κ ολα τα κοριτσια!!!

Μακάρι κορίτσια μου! σας το εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

κι εγώ το ίδιο θα έκανα χαχαχ! 

ήταν ο πρώτος μήνας που χρησιμοποιησες τεστ ωορηξιας; 

ποια μέρα βρήκες θετικό; 

Πρωτος μηνας με τεστ ωορρηξιας.. βασει κινητου ωορρηξια ειχα 11/11

το τεστ βγηκε θετικο 09/11

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...