Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ έχω πάρει pampers το νουμ. 1 (2-5 κιλά) ένα πακέτο που έχει 50 τεμάχια και σκέφτομαι να πάρω ακόμα ένα για αρχή να έχω τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο και μετά βλέπουμε..άλλωστε το πιο εύκολο είναι να πεταχτεί ο σύζυγος στο σουπερ να παρει πάνες. 
    • @MarMar90 πώς πήγε το ραντεβού κορίτσι μου;; Περιμένουμε νεακια 💕
    • Καλά πολύ φίλη μου εσύ! Κι εγώ έχω μια έξαρση ενέργειας τελευταία, φουλ nesting mode!! Σήμερα άρχισα να τακτοποιώ λίγο την αποθηκουλα μας - ο δικός μου θεωρεί ότι είμαι τρελή 🤣🤣 εγώ έχω τελειώσει όλα τα πράγματα του μωρού, μόνο να καθαρίσω κάτι παιχνίδια μου έμεινε αλλά πιστεύω δε θα χρειαστούμε άμεσα, οπότε απλά θα κάνω τα διάφορα μασητικά που μας έδωσαν. Γενικά μια τρέλα και έξαρση εργασιών!! Εντός 10ημερου Ε;; Πωπω το επόμενο σκ θα έχουμε μωράκι μυρίζομαι 🤭🤭 καλά γενικά πολλά μαζεμένα πιστεύω θα μας έρθουν - εγώ συσπάσεις δε νιώθω να σας είμαι ειλικρινής αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι κάπου 3-6/01 θα έρθει. Δε ξέρω γιατί, μου χει κολλήσει στο μυαλό 😅 Ρε συ τι 187 κινήσεις;;; Τι της δίνεις;; Χαχαχαχα Εσύ προσέχεις και με τη διατροφή σου, να πω ότι ήταν από τη ζάχαρη να το καταλάβω 🤣🤣🤣 μπράβο την κοριτσάρα σας, καλά κουράγια στους γονείς βέβαια 🤭🤭 Κορίτσια εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει κι εσάς να σας ρωτάνε αν ήρθε / πότε έρχεται το μωρό; Όσοι μου έστειλαν για Χριστούγεννα ρωτησαν και κάπως αισθάνθηκα μια πίεση... Πέρα από οικογένεια και 3-4  στενούς φίλους, δεν έχω πει σε κανέναν άλλο την ακριβή ΠΗΤ, απλα είχα πει Ιανουαριο, και τώρα κάπως όλοι πέσανε μαζί και με ρωτάνε αν έχει έρθει το μωράκι ή ποτέ έρχεται 🥴 μια πρώην συνάδελφος δε που κάνουμε και παρέα εκτός δουλειάς μου είπε και το εξής ωραίο "μη με ξεχάσεις να μου πεις - μήπως να μου έδινες το κιν του άντρα σου να μου στείλει;" 🙄🙄 Εγώ είμαι σε φάση, αφήστε στην ησυχία μου, έχω αποθήκες να καθαρίσω 🤣🤣🤣  
    • Όλα καλά όλα ανθηρά!! Ανυπομονώ!! Ακόμα φτιάχνω τα πραγματακια της.. χαλαρά ..😅  κοντευουμε πιστεύω..!!  Ευχαριστώ για τη σκέψη κοριτσάκι μου!! ❤️❤️❤️❤️ Πες μας τα νέα σου από το γιατρό!!! 😍😍😍 Αχ τι γλυκά που είναι τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία!!! 😍😍😍😍😍 Να τη χαίρεστε!!! ❤️❤️❤️ Τι ευχάριστα κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍😍😍 Μπράβο το αγοράκι σας!!!! ❤️❤️❤️❤️ Άντε με το καλό και το δεύτερο αγόρι της παρέας μας!!! Πολύ χαίρομαι και για το γιατρό σας! Φαίνεται πολύ σωστός ως τώρα! Μπράβο του!! Τελική ευθεία κορίτσια μου!!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Ανυπομονώ!!!!! 😍😍😍😍 Αχχ το έπαθα τη Πέμπτη!!! 🤣🤣🤣 Έκανα πολλές δουλίτσες με τα του μωρού και είχα έντονες συσπάσεις.. ξαφνικά νοιωθω κάτι εσωτερικά του μηρού να τρέχει μέχρι το γόνατο.. λέω , σπάσαν τα νερά!! Πάω στο μπάνιο και εντέλει είχε φύγει ένα μεγάλο μέρος τραχηλικού βύσματος σομον απόχρωσης αυτή τη φορά.. είχε γεμίσει εσώρουχο και έτρεχε στο πόδι μου!!! Sorry για τη περιγραφή κορίτσια μου!! Το έδειξα στη μαία και πιστεύει εντός 10ημερου θα έχουμε γεννήσει!! Αλλά το σοκ μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήταν τα νερά!!! 🤣🤣 Πήγαμε χθες και για nst.. κάνω συσπάσεις αλλά το μηχάνημα δε μπόρεσε να υπολογίσει πόσες.. και αυτό γιατί η μικρή μας έκανε 187 κινήσεις σε 20'!!!! 🤣🤣🤣 Ακόμα και το μηχάνημα δε μπόρεσε να ξεχωρίσει τι είναι σύσπαση και τι η μικρή μας ταρζανιτσα!!! 😂😂 Η μαία έλεγε ότι δεν το έχει ξανασυναντήσει και καλή μας δύναμη, θα γίνει θηρίο!! 😍😅😅 Έχουμε και υπέρηχο μετά.. πιθανολογω τελευταίος...;!; 🤷 Θα δείξει!!!  Έχουμε και τη @lilly1984 μας που είμαστε μαζί!!! Που είσαι εσύ κοριτσάκι μου;!! Γεννησες;!!!  @Kate1992 εσύ;!!  @Maya_ υποθέτω γυρίσατε σπίτι σας;!! Πως είναι η νέα σας ζωή;!! ❤️❤️❤️ Έχετε βρει ρυθμούς;!! Πως είναι η μικρούλα σας;!!!
    • Αχ τι θα κάνουμε? Εγώ εχω προβληματιστεί και με τις πιτζάμες που πρέπει να αγοράσω για το μαιευτήριο..χαχα!!! Να πάρω χειμωνιάτικες ή πιο λεπτές ανοιξιάτικες (μακρύ παντελόνι και κοντομάνικο?) Λέτε να σκάμε στο δωμάτιο?  Επίσης πιτζάμα ή νυχτικό? Δεν φοράω νυχτικά αλλά μου είπαν ότι θα το χρειαστώ..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...