Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια να σας τρελανω;;;;; κάναμε και την φωτογράφιση όταν έχω υλικό θα σας στείλω αλλά δείτε 2 φωτογραφίες που τράβηξα από το κινητό Εννοείται και κει κάναμε χάλια από κακακια αλλά εντάξει είναι δύσκολη η δουλειά του μοντέλου χαχαχα
    • Πωπω πραγματικά σταλιτσες και τώρα έχουν ξεκινήσει να γίνονται ανθρωπάκια, ναι μεν μικροσκοπικα αλλά βλέπεις μπουτακια μπρατσακια κλπ ❣️❣️❣️❣️
    • Διάβασα για την τριχόπτωση,  εγώ κορίτσια είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά μετά σταμάτησε και μπορώ να πω πως απέκτησα ένα πλούσιο μαλλι,  τώρα παρατηρώ που και που την χτένα έχει κάποιες τρίχες αλλά όχι να ανησυχώ 
    • @Maria98 ενταξει μιλαμε πρωτοι χεζοβολιτσες τα μωρα μας εκλαψα 🤣🤣. Να σας ζησει και παλι και καθε καλο, 40σατε και εσεις πως περασαν οι μερες. Εγω στη μυτουλα δε βαζω κατι, μου ειχε πει οτι για το ρουθουνισμα φταιει οτι στην ηλικια τους ειναι πολυ στενοι οι αεραγωγοι αλλα καλα κανεις κ της βαζεις καλο κανει. Απο βαρος βλεπω κανουμε χαμο στην ομαδουλα μας, ηταν σταλιτσες τα μωρακια μας κ εχουν εξελιχθει σε τσουρεκακια. 
    • Κορίτσια και γω έχω ένα άγχος όταν χρειαστεί να της δώσω αντλημενο πόσο θα θέλει να φάει από το μπουκάλι,  η παιδίατρος μου είπε να έχω διαθέσιμα πχ ανά γεύμα από 90 έως 120 ml , επειδή θηλάζει στο γεύμα της είναι λιγότερα ml γαλα  Σιγά σιγά θα ξεκινήσω να βγάζω γάλα να το εχω κατάψυξη σε περίπτωση που χρειαστεί 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...