Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α επίσης εμάς ακόμα τα βράδια το γλενταει οπότε φαντάσου..χαχχα
    • Με το καλό να αρχίσει να δεις όλα καλά θα πάνε θα κάνει τους πρώτους φίλους!! Τώρα σχετικά με όλα τα άλλα και εγώ στα ίδια περίπου είμαι αν εξαιρέσεις ότι εμένα δεν τρώει κάνω παράσταση για να φάει εγώ λίγο φαγακι..γκρίνια..μαμααααα όλη μέρα χαχα αλλά τι να κάνεις η ηλικία είναι..η μεγάλη μου χθες μας ζήτησε μόνη της και κοιμήθηκε στο κρεβάτι της (βέβαια όχι όλο το βράδυ) αλλά θέλω να καταλήξω στο ότι όλα γίνονται αργά η γρήγορα οπότε δεν χρειάζεται άγχος..Όλες πιστεύω υπάρχουν στιγμές που δυσκολευόμαστε και κουραζόμαστε και λέμε ποπό Παναγία μου και οποία δεν το παθαίνει δεν το παραδέχεται χαχαχαχα εγώ τους λέω οι μικροί μου ταλαιπωριστές χαχαχα φυσικά και δεν τα αλλάζουμε με τίποτα αλλά η κούραση κούραση..
    • καλημέρα κορίτσι μου! οντως όπως τα λες! να σκεπαζει τα παιδιά μας από καθε κακό και να τα δίνει υγεία και ευλογία!❤️
    • Περαστικά σας και εσείς κοριτσάκι μου... Εσύ πρόσεχε μη κολλήσεις τώρα τίποτα που είσαι μια ανάσα από το τοκετό.. Πως πάνε οι ετοιμασίες; Τι μένει ακόμα να κάνεις;
    • Καλημέρα Σοφία, τα τεστάκι ναι μπορεί να κάνουν λάθος ή να είναι καθυστερημένη σύλληψη κ να μην το πιάνει ακόμη το τεστ!!! Ξέρεις σίγουρα πότε έκανες ωορρηξία? Καλύτερα κάνε χοριακή που θα δείξει σίγουρα κ σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...