Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ- ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ...

apis

Recommended Posts

Για οσες κοπελες δεν ξερουν την ιστορια μου ειχα γεννησει τον 04-2007 στην 27 εβδομαδα ενα μωρακι που εζησε δυο μηνες

Απο τοτε αρχισα να μαζευω εξετασεις για θρομβοφιλια θυροειδη υστεροσαλπιγγογραφια και δε θυμαμαι κι εγω τι αλλο

Εχθες πηγα στο γιατρο μου να μου δωσει το οk να αρχισω προσπαθειες

Αυτος μου ειπε οτι πρεπει να παω για υστεροσκοπηση:( Η σαλπιγγοραφια ηταν καλη αλλα αυτος συνεχιζει να βλεπει στον υπερηχο κατι σαν διαφραγμα

Μου ειπε πως αυτη η επεμβαση θελει αναισθησια και καλυτερα να παω σε ιδιωτικο

Εχει κανει καποια αυτη την επεμβαση;

Για το λητω καμια τιμουλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω Thouli με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου (να δουμε και τι φυλλο ειναι;)

Νομιζα πως απο σημερα θα αρχιζα προσπαθειες αλλα,,,:(

Η γραμματεας του γιατρου μου ειπε οτι ειναι απο 800-1200 και ο γιατρος μου και το νοσοκομειο

Στο Λητω μου ειπαν 0τι 950 ειναι αν μεινω μεχρι το απογευμα!!:ohmy: -μονο το νοσοκομειο και με διανυκτερευση παει 1150 μονο το νοσοκομειο

Εχω μπερδευτει...Μπορειτε να με πληροφορησετε σχετικα;; Please........:dry:

Καλη η αισιοδοξια αλλα μετα το τελευταιο ραντεβου μ εχει πιασει ενα τρεμουλο, ενας κομπος στο λαιμο και τα βλεπω ελαφρως φιμέ...

Κοριτσια ξερω οτι ειμαι λιγο υπερβολικη αυτη τη στιγμη...... αλλα χρειαζομαι τα εμψυχωτικα σας λογια..ας ειναι τετρημενα.. ας εχετε κουραστει να τα γραφετε...τα εχω αναγκη:(

Kalispera apis eimai i Rania....Lupamai gia oti pernas alla min ta vlepeis ola maura..kane tis eksetaseis pou xreiazontai gia na ksereis k esu ti ginetai k gia na mporeseis pali grigora na arxiseis tis prospatheies ...Sigoura niwtheis pesmeni alla skepsou poso polu theleis ena mwraki...Sou euxomai ta kalutera k an xreiasteis na miliseis edw eimai filia..

Ευχαριστω πολυ καλη μου ranini

Δεν ξερω τι εχω παθει... ηρθαν ολα στο μυαλο ξανα.. η μπεμπα.. η εντατικη του παιδων...τρεμω στην ιδεα οτι θα ξαναπερασουμε τα ιδια...και φοβαμαι, τρεμω ολοκληρη...και δεν εχω καν αρχισει να προσπαθω Εκει που ειπα "αρχιζουμε" νεα εμποδια..

K einai k logiko na ta thumasai ola pali...Omws ta ksepername k proxwrame mprosta giati k i psuxologia mas paizei megalo rolo se oti kanoume..Prwta prepei na eisai esu kala gia na einai argotera k to mwro pou tha fereis ston kosmo...Fortisou me dunami apo tous dikous sou anthrwpous k proxwra...Min anusixeis tha ta pas kala..

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 2880 ΕΥΡΩ!!:dry:

apis mou glikeia......den kserw kan ti einai ayth h eksetasi.....to mono pou kserw apo ligo pou se kserw edw mesa....eisai enas poli endiaferon antropos.....kai sou euxomai mesa apo tin kardia mou me ena mwraki ugiestato poli poli sintoma...den kserw an exeis ton idio giatro pou eixes alla tha sou elega na pas na pareis kai alli mia gnwmi:)

Τομα ευχαριστω για την πληροφορια

Τζοβάνα μου γλυκανες την ψυχή με τα καλά σου λογια

Ηδη νιωθω καλύτερα

Ειναι πολυ σημαντικο να μοιραζομαι μαζι σας αυτα τα συναισθηματα

ΜΟυ περναει σιγα σιγα (εκανα κι ενα ζεστο μπανακι) και ολα θα πανε καλα:)

μην αγχωνεσαι βρε...εγω ετσι οπως σε ξερω απο εδω μου φαινεσαι για πολυ δυναμικη........λοιπον την εξεταση αυτη την εκανε μια φιλη μου....ειναι κατι σαν τηλεσκοπιο που βλεπει μεσα ,τα αναπαραγωγικα οργανα...στην κανουν με μερικη η ολικη αναισθησια ...η φιλη μου την εκανε με ολικη...για μια δυο μερες θα εχεις λιγα πονακια σαν περιοδου και πολυ λιγο αιμα...δεν θυμαμαι ποσα πληρωσε ,θα την παρω να την ρωτησω αλλα θυμαμαι οτι καποιο ποσο καλυπτοταν απο τον ασφαλιστικο της φορεα....λοιπον θελω να μη σε παιρνει απο κατω ,να την κανεις και να δεις που θα πανε ολα καλα...φιλακια πολλα

την πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 400 της πηρε το λητω και 200 ο γιατρος της αλλα της κοψανε αποδειξη και πηραν καποια λεφτα πισω...αν ειναι απλη υστεροσκοπηση τοσα παιρνουν περιπου αν ειναι επεμβατικη υστεροσκοπηση παραπανω μου ειπε...παντως το ποσο για το γιατρο ειναι θεμα του καθενος μου ειπε αναλογα την σχεση που εχεις με αυτον και πως σε βλεπει....οπως και να χει σου ευχομαι καλη επιτυχια και μετα απο αυτη την εξεταση να σου ερθουν τα πραγματα οπως εσυ θελεις...φιλακια

Ευχαριστω πολυ Αρετή

800-1000 μου ειπε η γραμματεας του γιατρου πως θα παει ολο το πακετο.( Θα κανω παρεμβατική με ολικη ναρκωση)

Το ταμείο ειναι τεβε και δε δινει μια..

Αλλα όλα καλά όλα ανθηρα αφου διορθώνεται η κατασταση με τοσο απλό τροπο!!

Sorry αλλα μ επιασε παλι κριση αισιοδοξιας:side:

Δυο μερες ημουνα στην κλαψα........ μπαφιασααα:blink:

apis ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΧΑΛΑΛΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.

ΦΙΛΙΑ.

Καλή σου μέρα και από μένα. Εγώ την έκανα μαζί με λαπαροσκόπηση πριν 8 μήνες περίπου και έμεινα ένα βράδυ στο Ιασω. Την έκανα με ολική αναισθησία και δεν ήταν τίποτα φοβερό. Δυο - τρεις μέρες είχα κάτι πονάκια που όμως πέρασαν γρήγορα. Πλήρωσα μαζί με τον γιατρό 3.300 αν θυμάμαι καλά. Καλή επιτυχία και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. :)

Αpis μου καλησπέρα!Ειμαι 3 μήνες περίπου μέλος οπώτε δεν ξέρω για την ιστορία σου.Πρώτη φορά την ακούω και λυπάμαι πραγματικά..Αν και δεν μπορώ να νοιώσω 100%τον πόνο σου ΄καταλαβαινω την λύπη σου και την απογοητευσή σου!!Ειναι μέσα στη ζωή να περνάμε και τέτοιες καταστάσεις..δυστηχώς δεν αλλάζει αυτό!!Το μονο κερδος απ ολες τις λύπες που περνάμε ειναι η δύναμη!!Ενα σπουδαιο έφοδο που πρέπει όλοι να εχουμε για νε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε..Σου εύχομαι λοιπόν να πάνε όλα καλά απο δω και πέρα στη ζωη σου και να σκέφτεσαι οτι τα καλήτερα έρχονται!!!

Apis mou...

Lupame gia auto pou perases agapi mou...

To kserw pws sou einai duskolo,,,ki ola ta skeftese...

Agapi mou makari otan tha ksana prospatheisete ola na sas einai eukola...

Ki ola kala me ugeia kai agapi...

Agapi mou apo ta vathi tis kardias mou,,,euxwme ola ma ola na sas pane kala...

O THEOS MAZI SAS...

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τη στηριξη και τις ευχες σας..

Ευχομαι και σε εσας ολα να πανε καλα!!

Ο,τι ασχημο περασαμε να μεινει στη μνημη μας σαν ενα κακο ονειρο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...