Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τυχερός σεμπτεμβρης??

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η France είπε:

Ποια;

Έχει ένα λουλουδάκι. Και όταν το πατάς λέει my tracker δεν ξερω ποια εφαρμογή είναι... Την είχα κατεβάσει στην τύχη γιατί είχε πολλές... Αλλά με βολεύει. Γιατί βάζω οπότε θέλω την ωορρηξια μου και μου βγάζει αυτόματα την περίοδο. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Έχει ένα λουλουδάκι. Και όταν το πατάς λέει my tracker δεν ξερω ποια εφαρμογή είναι... Την είχα κατεβάσει στην τύχη γιατί είχε πολλές... Αλλά με βολεύει. Γιατί βάζω οπότε θέλω την ωορρηξια μου και μου βγάζει αυτόματα την περίοδο. 

Θα την κατεβάσω κι αυτην. Νομιζω θα με βολεψει πιο πολυ!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η vayaki είπε:

@Starrr  πολυ καλη η εφαρμογη! Μου αρεσε πιο πολυ αυτη γιατι τα υπολογιζει ολα! Σουπερ!

Τέλεια... Κι εμένα με έχει βολέψει πολύ.... Τα μετράει μόνη της ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Evoula4 είπε:

Κι εγώ νομίζω ότι μάλλον έχουμε εμφύτευση....Κατι έγινε το Σεπτέμβρη τελικά!?

Αχ μακάρι να είναι έτσι.... Φοβάμαι μην απογοητευτώ πάλι.... Γ αυτό κ περιμένω να δω λίγες μέρες ακόμα... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marakineos είπε:

νομίζω πως πρέπει να κάνεις ένα τεστάκι Maria1986!

στις πριν 2 ώρες, ο/η France είπε:

Κάνε τεστακι εγκυμοσύνης maria1986.

Έχετε δίκιο αλλά φοβάμαι πάλι το αρνητικό... Το έχετε πάθει;; να λέτε μήπως κ τελικά έγινε κάτι καλό αυτόν τον μήνα αλλά παράλληλα να φοβάστε να δείτε... Για αυτο είπα να περιμένω μέχρι κ την Τετάρτη κ μετα να πάω μια και καλή για μια χοριακη... ?

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Maria1986@@ είπε:

Έχετε δίκιο αλλά φοβάμαι πάλι το αρνητικό... Το έχετε πάθει;; να λέτε μήπως κ τελικά έγινε κάτι καλό αυτόν τον μήνα αλλά παράλληλα να φοβάστε να δείτε... Για αυτο είπα να περιμένω μέχρι κ την Τετάρτη κ μετα να πάω μια και καλή για μια χοριακη... ?

Μετά το μωρό θα είναι έτοιμο ?? μετά από τόσες μέρες καθυστέρησης..... Αν ήταν αυτό εμφύτευση σε 2 μέρες θα σου έδειχνε χοριακη... Οπότε μπορείς να πας κι αύριο... Σε ποια μέρα θα είσαι αύριο?? 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Μετά το μωρό θα είναι έτοιμο ?? μετά από τόσες μέρες καθυστέρησης..... Αν ήταν αυτό εμφύτευση σε 2 μέρες θα σου έδειχνε χοριακη... Οπότε μπορείς να πας κι αύριο... Σε ποια μέρα θα είσαι αύριο?? 

Χαχαχα... ????Κοίτα με βάση την εφαρμογή που έχεις κ εσύ αύριο θα είμαι στην 43η ημέρα κύκλου... Αλλά όπως έχω ξαναπεί έχω κάνει πολλές φορές μεγάλους κύκλους.. Μια φορά είχα να αδιαθετήσω κοντά 3 μήνες... Αυτός είναι κ ο λόγος που περιμένω... Εδώ και 2-3μερες έχω κ πονακια χαμηλά κ εχθές πονοθσα πάρα πολύ την μέση... Κ είπα μήπως με θυμήθηκε η κυρία με τα κόκκινα γι αυτό κ έδωσα προθεσμία μέχρι Τετάρτη ???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Maria1986@@ είπε:

Χαχαχα... ????Κοίτα με βάση την εφαρμογή που έχεις κ εσύ αύριο θα είμαι στην 43η ημέρα κύκλου... Αλλά όπως έχω ξαναπεί έχω κάνει πολλές φορές μεγάλους κύκλους.. Μια φορά είχα να αδιαθετήσω κοντά 3 μήνες... Αυτός είναι κ ο λόγος που περιμένω... Εδώ και 2-3μερες έχω κ πονακια χαμηλά κ εχθές πονοθσα πάρα πολύ την μέση... Κ είπα μήπως με θυμήθηκε η κυρία με τα κόκκινα γι αυτό κ έδωσα προθεσμία μέχρι Τετάρτη ???

Αν είσαι έγκυος κ καρδιά ακούς τώρα.... Γλυκιά μου μακάρι. Εγώ δεν θα άντεχα... Μην κοιτάς τους κύκλους. Σκέψου την εμφύτευση.... Αν ήταν..... 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marakineos είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @Starrr κι εγώ στις γόνιμες! ειχαμε πει θα κάνουμε κάθε μέρα αλλά χθες τον λυπήθηκα τον αντρούλη μου ήταν πτώμρα δούλεψε πολλές ώρες οπότε τίποτα! σύμφωνα με την εφαρμογή ωορρηξία έχω αύριο! οπότε σήμερα και αύριο οπωσδήποτε!!! @lactaki μπέρδεμα τα τεστ ε ? πιστεύω πως κι εγώ με την γκαντεμιά που έχω δεν θα βγάλω άκρη αν πάρω!!

κι εγω φοβομουν οτι θα με μπερδεψουν και δε θα βγαζω ακρη αλλα μου εδειξαν ξεκαθαρα ποια μερα εγινε... δοκιμασε τα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Αν είσαι έγκυος κ καρδιά ακούς τώρα.... Γλυκιά μου μακάρι. Εγώ δεν θα άντεχα... Μην κοιτάς τους κύκλους. Σκέψου την εμφύτευση.... Αν ήταν..... 

Σε ευχαριστώ πολύ... Μακάρι να ήταν εμφύτευση... Ούτε εγώ αντέχω μη νομίζεις... Με το ζόρι κρατιέμαι... Σήμερα είμαστε σε γάμο καλεσμένοι κ μετά θα είμαστε κ στο τραπέζι... Επιμένως αν όχι αύριο θα πάω Τρίτη πρωί για χοριακη... 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.. Συγνώμη κιόλας... Αλλά ξέρει κάποια γιατί μια φορά πχ μετά την επαφή βγαίνουν τα υγρά ενώ άλλη δεν βγαίνουν? Από τι επηρεάζεται αυτό??? 

να σου πω σε εμενα καθε φορα βγαινουν τα υγρα εξω...ακομη και 1 ωρα να μεινω ξαπλωμενη... οταν σηκωθω τρεχουν...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η vayaki είπε:

να σου πω σε εμενα καθε φορα βγαινουν τα υγρα εξω...ακομη και 1 ωρα να μεινω ξαπλωμενη... οταν σηκωθω τρεχουν...

Αλήθεια? Εμένα όχι πάντα. Και απορώ που πάνε... ???

Δημοσίευση

κοριτσια δε ξερω αν πράγματι αυτο που θα πω με βοηθησε να μεινω εγκυος ή ηταν τελειως τυχαιο..

αλλα πιστευω οτι το inofert plus μου εκανε δουλεια γιατι μετα που το πηρα εφτιαξε μαγικα η fsh Μου.

επαιρνα και μια πολυβιταμινη για υπογονιμοτητα της lamberts αλλα δε ξερω θεωρω οτι το inofert εκανε δουλεια γιατι ειχε μελατονινη και μου εκανε και ποιοτικο υπνο...

Αν καποια θελει ας ρωτησει το γιατρο της να το δοκιμασει, εγω το ειχα προτεινει στον δικο μου και μου ειπε οκ!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η melisanthi drakou είπε:

κοριτσια δε ξερω αν πράγματι αυτο που θα πω με βοηθησε να μεινω εγκυος ή ηταν τελειως τυχαιο..

αλλα πιστευω οτι το inofert plus μου εκανε δουλεια γιατι μετα που το πηρα εφτιαξε μαγικα η fsh Μου.

επαιρνα και μια πολυβιταμινη για υπογονιμοτητα της lamberts αλλα δε ξερω θεωρω οτι το inofert εκανε δουλεια γιατι ειχε μελατονινη και μου εκανε και ποιοτικο υπνο...

Αν καποια θελει ας ρωτησει το γιατρο της να το δοκιμασει, εγω το ειχα προτεινει στον δικο μου και μου ειπε οκ!

Εγώ το inofert combi χωρίς να έχω πολυκυστικες. Δεν με βοήθησε καθόλου.

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η vayaki είπε:

κι εγω φοβομουν οτι θα με μπερδεψουν και δε θα βγαζω ακρη αλλα μου εδειξαν ξεκαθαρα ποια μερα εγινε... δοκιμασε τα!

αν κι αυτός ο μήνας πάει χαμένος θα τα δοκιμάσω σίγουρα!! 

Δημοσίευση

@Starrr τα υγρά υπάρχουν ναι ακόμη κ ώρες μετά. Εκτός εάν σηκώνεσαι από το κρεβάτι μετά από κανονικό ύπνο.

Κορίτσια από χθες νιώθω πρησμένο το στήθος μου. Και σήμερα το ίδιο. Είναι η 15η ημέρα σήμερα. Να αδιαθετησω τόσο νωρίς;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια.Ειμαι κι εγω στην προσπάθεια για το δεύτερο.Επρεπε να ειχα αδιαθετησει χθες αλλα τιποτα.Ποναει η μέση μου πολυ μονο κ λιγες ενοχλήσεις χαμηλά εχω εδω κ δυο μέρες αλλα τιποτα.Ευχομαι σε ολες  πολυ γρήγορα να κρατάτε ενα θετικό ρέστα κι στα χέρια σας.Σας καταλαβαίνω απόλυτα.Εχω δυο παλινδρομες μια πριν κ μια μετα την κόρη μου κ ξερω πως ειναι να λαχταράς ενα μωρο στη αγκαλιά!!

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η vayaki είπε:

Και φοβόμουν πωςμονο εγώ τι παθαίνω!  Αφού αναρωτιόμουν μήπως κάνουμε κατι λάθος!  ??

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η RnMl είπε:

Καλησπέρα κοριτσια.Ειμαι κι εγω στην προσπάθεια για το δεύτερο.Επρεπε να ειχα αδιαθετησει χθες αλλα τιποτα.Ποναει η μέση μου πολυ μονο κ λιγες ενοχλήσεις χαμηλά εχω εδω κ δυο μέρες αλλα τιποτα.Ευχομαι σε ολες  πολυ γρήγορα να κρατάτε ενα θετικό ρέστα κι στα χέρια σας.Σας καταλαβαίνω απόλυτα.Εχω δυο παλινδρομες μια πριν κ μια μετα την κόρη μου κ ξερω πως ειναι να λαχταράς ενα μωρο στη αγκαλιά!!

Καλησπέρα! Καλό σημάδι που δεν φάνηκε περίοδος!  Σου εύχομαι να έχεις μωράκι!  ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marakineos είπε:

Καλησπέρα! Καλό σημάδι που δεν φάνηκε περίοδος!  Σου εύχομαι να έχεις μωράκι!  ?

Να Σ σαι καλα!!!Προσπαθουμε μήνες αλλα οχι στοχευμένα.Ειναι ο πρώτος μήνας που προσπαθήσαμε κ είπαμε θα το κάνουμε σωστα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...