Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Viktwria είπε:

Σε ευχαριστώ με ησυχάζεις :) ειναι και οι ορμόνες που δεν περιμενα πως θα ναι ετσι.. τη μια εχω νευρα την αλλη μου ρχεται να βαλω τα κλάματα, μια πονοκεφαλος, μια πονοκοιλος και αν οχο αυτα τοτε αναγουλες.. και διαταραχές υπνου.. περιμενω να περασει το πρωτο τρίμηνο μπας και ηρεμήσω λιγο ?

ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου ειναι μια στιγμη που δεν προκειτα να ξαναζησεις ακομη και δευτερο να κανεις δεν θα ειναι το ιδιο γοαυτο χαλαρωσε και απλα ταξιδεψε εγω εκανα τη βλακεια να μη το χαρω και το μετανιωνω και τωρα ειναι πια αργα

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Viktwria είπε:

Εντονα δεν ειναι αλλα ειναι σαν περιοδου και ενω μου ειχαν πει στην αρχη οτι ειναι φυσιολογικο αλλα ακομα το φοβαμαι... ειναι το πρωτο μου οποτε δεν ξερω πως πρεπει να νιωθω.. αγορακι κοριτσακι?? :)

Και εμένα το πρώτο μου!! Κοριτσάκι! :)

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η egw είπε:

ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου ειναι μια στιγμη που δεν προκειτα να ξαναζησεις ακομη και δευτερο να κανεις δεν θα ειναι το ιδιο γοαυτο χαλαρωσε και απλα ταξιδεψε εγω εκανα τη βλακεια να μη το χαρω και το μετανιωνω και τωρα ειναι πια αργα

Εχεις δίκιο :) εχω και τον γαμο τωρα εχει ερθει και ο πεθερος μου σπιτι (δεν ξερουν για το μωρο) που ν χαλαρωσω? ? αλλαααα το παλευω ? ολο σκευτομαι στην εξεταση που το ειδα να κουνιέται ?

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Niki co είπε:

Σ ευχαριστώ!! Και εσένα με το καλό το μωράκι σου!!! Έκανες αυχενική?

Οχι ακομα. Εχω κλείσει για 18/9 να κανω και αγχώνομαι η αληθεοα ειναι.. θελω να πανε ολα καλα :)

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Viktwria είπε:

Χαχαχα λες να γινω κακια πεθερα?? ? νομιζω δεν εχουν βγαλει ακομα επεισόδιο που η πεθερα εναντιώνεται στο γαμο επειδη δεν ταιριάζουν τα ζώδια ?  ολα καλα θα πανε μην αγχώνεσαι :) θα εχει μεγαλώσει και το μπαμπάκι σου και θα το βλέπεις να κουνιέται πιο πολυ :) διδιαβασα οτι καμια φορ αν εισαι τυχερη μπορει και να φανει το φύλο του μωρού στην αυχενικη απλα δεν το λενε και με 100% σιγουροα αλλα συνηθως πεφτουν μεσα ? στειλε μου να μου πεις αν εσενα σου ειπαν τι θα ειναι το μπεμπε σου :)

Εννοείται Κ θα σου πω κορίτσι μου.....Η μανούλα μου είπε αγοράκι.. Για να δούμε...Έχω αγωνία...Ναι θα έχει μεγάλωσε πόσο το θέλω...❤❤?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η banesaki16 είπε:

Εννοείται Κ θα σου πω κορίτσι μου.....Η μανούλα μου είπε αγοράκι.. Για να δούμε...Έχω αγωνία...Ναι θα έχει μεγάλωσε πόσο το θέλω...❤❤?

Αα και εγω μανουλα θα εμπιστευομουν ? ποτε ειπαμε εχεις την Αυχενική? Συγνωμη αλλα απο μνήμη δεν τα παω και πολυ καλα ?

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Niki co είπε:

Με το καλό το μωράκι σου! Συγγνώμη που πετάγομαι κ εγώ.. κανονική βαζελίνη βάζεις? Εγώ βάζω προς το παρόν της mustela αλλά λέω να το πάω εναλλάξ με βαζελίνη 

βρεφικη βαζελινη φοράω εγω????

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια το μόνο που βαζω σε κοιλιτσα και σωμα ειναι βιολογικό λάδι καρύδας, απλά πράγματα φυσικά και χωρίς περιεργα συστατικά. Εδω είδα κρέμα για ραγάδες εγκυμοσυνης γνωστη και έχει μέσα paraben... αν ειναι δυνατον!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Viktwria είπε:

Αα και εγω μανουλα θα εμπιστευομουν ? ποτε ειπαμε εχεις την Αυχενική? Συγνωμη αλλα απο μνήμη δεν τα παω και πολυ καλα ?

Αχ κορίτσι μου αύριο το απόγευμα έχω... Θέλω να πάνε όλα τέλεια....θα ενημερώσω εννοείται...???

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η banesaki16 είπε:

Αχ κορίτσι μου αύριο το απόγευμα έχω... Θέλω να πάνε όλα τέλεια....θα ενημερώσω εννοείται...???

Ολα τελεια θα πανε να πας με θετική σκέψη και να απολαύσεις την καθε στιγμη που θα δεις το μωρακι σου ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Viktwria είπε:

Ολα τελεια θα πανε να πας με θετική σκέψη και να απολαύσεις την καθε στιγμη που θα δεις το μωρακι σου ?

Έχεις πολύ δίκιο γλυκιά μου...Αυτό θα κάνω απλά νομίζω με κυνηγάει ή παλινδρομη που είχα πέρισυ κ φοβάμαι...Αλλά είπαμε θετική σκέψη για να το απολαύσω κ εγώ κ Ο άντρας μου....??????

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η banesaki16 είπε:

Έχεις πολύ δίκιο γλυκιά μου...Αυτό θα κάνω απλά νομίζω με κυνηγάει ή παλινδρομη που είχα πέρισυ κ φοβάμαι...Αλλά είπαμε θετική σκέψη για να το απολαύσω κ εγώ κ Ο άντρας μου....??????

Το οτι ειχες περσι δεν σημαινει οτι θα εχεις και φετος...να μην αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...