Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφε αιμα την 6η βδομαδα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε ολες σας!!

θα χρειαστώ τη βοηθεια σας ... ειμαι στην 6η βδομαδα εγκυμοσύνης και εχω καφε αιμα στο σκούπισμα 2 μερες τωρα . Πηγα στο γιατρο και το ειδα το μικρουλι μου , άκουσα κ την καρδουλα του . Ο γιατρός μου εδωσε ultragestan , 2 την ημέρα αλλα δεν εχω δει βελτίωση και ακομα εχω καφε . Σας εχει συμβεί ;; εχω ανησυχήσει , παρόλο που ο γιατρός ειπε οτι συμβαίνει το 1 τρίμηνο .

Δημοσίευση

καλησπερα κοπελα μου

ειναι πολυ εντονο; εγω ειχα μια μερα και χωρις να παρω τιποα σταματησε 

ξεκουραση αποχη και αν δεις και ανησυχεις να παρεις και αλλη γνωμη

Δημοσίευση

Καλημέρα κ σε ευχαριστω για την απάντηση .

Δεν ειναι πολυ έντονο , κάποιες φορες ελάχιστο και κάποιες λίγο παραπανω . Ακομα εχω παντως .προσπαθω να ξεκουράζομαι οσο μπορω . Τεταρτη θα παω παλι στο γιατρο κ βλέπουμε . 

Δημοσίευση

και γω ειχα καλη μου λιγο τοτε και μου ειχε δωσει και μενα αυτα τα χάπια αλλα έκανε 4 μέρες να υποχώρηση το αίμα. μετα απο κάποιες εβδομαδες ξανα τα ίδια άλλαξα γιατρό γιατι έπρεπε να αλλαξω λογο η γιατρός που ειχα δεν συνεργαζόταν με δημόσιο νοσοκομείο. ο άλλος γιατρός τοτε που ειχα ξανα αιμα μου είπε αυτα τα χαπια να τα βαζω κολπικα και με μια φορα που εβαλα τέρμα τα καφε.. 

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω για την απάντηση .

Μακαρι να σταματήσει το καφε και ολα να ειναι καλα . Σημερα ειναι 3ή μέρα , ίσως θέλει λιγο χρονο να δράσουν τα χάπια . Εχω λιγο άγχος γιατι προσπαθούσαμε 6 χρονια και οι γιατροί μας έλεγαν εξωσωματική και τελικα ηρθε απο μονο του στις διακοπές μας .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...